Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 minut temu, szmergiel napisał:

tak.masz rację ursus 3512.za 75tys.

realnie więcej jak 50-55 nikt nieda za 3512.taka prawda a że ktoś jest głupi jak gumiak a szuka jeszcze glupszego to inna sprawa

Niektórzy mówią, ze sprzedajacy ma "problem" bo maszyne ma na placu do sprzedania...

Ogólnie się mówi NIE i tyle. Nie ma co rozpamiętywac i się przejmować. Mam znajomego handlarza co przy zamianach proponuje komuś niewielkie pieniądze. Bo rynek maszyn rolniczych dzisiaj jest bardzo trudny.

Opublikowano

Jeździliśmy oglądaliśmy różne ciągniki, to u jednego handlarza od razu pytania na ile ha i od razu wie jakiego ciągnika potrzebowaliśmy. Śmiać mi się chciało bo wciskał nam jakiegoś szrota którego nie może sprzedać już długi czas, a był ze mną znajomy który kilka lat temu był u niego i widział ten ciągnik

• Like 1
Opublikowano

Nie no wiadomo że jak handlarzyna zbija kilkanaście tys to jest granica   rozsądku.... A jak chop chce utargować to debil.... 😋

Opublikowano
17 minut temu, Agrest napisał:

Dzisiaj wystawili go na otomoto  za 105tys. Tylko bez wzmianki czy netto czy brutto. Pewnie netto.

Landini Rex 3-060F
2020 
105 000 PLN
Cena Netto, Faktura VAT
jak byk napisane, że netto !

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, przekręt napisał:

Landini Rex 3-060F
2020 
105 000 PLN
Cena Netto, Faktura VAT
jak byk napisane, że netto !

Za co to tyle zapłacić .

Skończą się dotacje Unijne będzie kosztować taki traktorek 30 tyś brutto .

Edytowane przez galan99
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, witejus napisał:

przecie to twój kolega,po fachu😜

A dzwoniłeś i wiesz że to handel? bo pisze że 1szy właściciel i jeszcze netto. żaden handlarz takiej ceny nie wystawi bo to idiotyzm a u rolnika to częsta sprawa. 

kula w płot trafiłeś wiejtys. zadzwoniłem. pierwszy właściciel od grudnia 2003r rolnik i cena 100 i cały vat. u żadnego handlarza takiej ceny z kosmosu nie spotkasz.

Edytowane przez szmergiel
Opublikowano
8 minut temu, Agrest napisał:

Akurat ja przez olx patrzę i nie napisali

https://www.olx.pl/oferta/landini-rex-3-060f-bez-kabiny-finansowanie-0-na-3-lata-mccormick-deutz-fahr-ls-case-CID757-IDGYWBX.html

@stempos1980 tu skrzynia 12×12. A w twoim ogłoszeniu nie była 16x16?

Jeśli 12 to bezsens, zwłaszcza jakby chciał sadzarką do rozsady pracować

To nie ten ciągnik.

Tamten jest 3-070 16-16 skrzynia

Opublikowano
22 minuty temu, szmergiel napisał:

kula w płot trafiłeś wiejtys. zadzwoniłem. pierwszy właściciel od grudnia 2003r rolnik i cena 100 i cały vat. u żadnego handlarza takiej ceny z kosmosu nie spotkasz.

ja też dzwoniłem tylko ciekawe co w dowodzie pisze bo gadane to wy handlarze macie że hej,w kabinie kapie od plaka i pasty ,wypastowane w najmniejszym zakamarku w traktorze od rolnika który w polu pracuje😁 ,musiał się chłop z żoną napracować przy pastowaniu🤣

• Like 1
Opublikowano

Jednak kupiłeś, tylko igrzyska sobie z kolegów urządzałeś. A Ty manimulancie😂, nu nu nu☝️☝️☝️

Opublikowano
danielursus3p napisał:

2 godziny temu, szmergiel napisał:

realnie więcej jak 50-55 nikt nieda za 3512

To w ogóle ktoś by tyle dał? Przecież to to samo co 20 lat wcześniej produkowane, nie dawno widziałem na olx 3512 na tej niby komfortowej kabinie za 17 tyś. Tylko rocznikowo to stare było, ale chyba wolałbym takiego za 20 tyś jak za 50...

ale jak byś miał takiego za 50 albo więcej bylby szacun na dzielni że bogacz jedzie 😁

Opublikowano
14 minut temu, slawek74 napisał:

za 50 albo więcej bylby szacun na dzielni że bogacz jedzie

Albo by krzyczeli o patrzta delbil jedzie :D

Opublikowano
1 godzinę temu, Ursus932 napisał:

Nie oszukujmy się u Ciebie by kosztował 75 😎

Musiałby, z tego żyje. 

53 minuty temu, ogarek napisał:

Nie no wiadomo że jak handlarzyna zbija kilkanaście tys to jest granica   rozsądku.... A jak chop chce utargować to debil.... 😋

Wszędzie musi byc granica zachowana i troche rozumu. W dwie strony to działa. 

Opublikowano (edytowane)

glupi jestes slawek bo nie zrozumiales tak prostej sprawy o jakiej pisal  danielusrsus.chodzilo o realnosc ceny rynkowej .kazdy moze z siebie zrobic durnia chcac za cos co warte np 50tys a chciec 80. i handlarz i rolnik

Edytowane przez szmergiel
Opublikowano

A co do plaka, zle jak ciagnik wysprzatany ? Co innego jak się sprzedaje "prosto z pola" ale jak stoi juz po robocie to wolałbym żeby był ogarnięty niz z taczka blota i kurzu wszędzie. Tym bardziej jeśli chodzi o młode ciągniki.

Opublikowano

Ja po siewie centymetr piachu wydmuchalem z ciągnika. Umyłem w środku żeby wyglądało dobrze ale później jeszcze pół hektara musiałem zasiać i znowu się nakurzylo,ale całkiem inaczej w czystym ciagniku się pracuje. Jak umyłem c360-3p teścia to powiedział że dawno nie był taki czysty (nigdy go nie mył od nowości)

Opublikowano
3 godziny temu, Ursus932 napisał:

@bratrolnikaile wat ma ten twój hikoki 125,? Masz może fotkę 

600W, model G13STA (S), najmniejsze 125mm od Hikoki, są większe modele

2 godziny temu, jahooo napisał:

Od wiosny to sprzedaje,na wiosnę chciał 28700

57 minut temu, Ursus932 napisał:

A taki może być 🤣

20200115_151214.jpg

Kupiłeś??? Twój???

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v