Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tym przeglądem może akurat być prawda. Mi dziadek dowodu nie dal powiedzial, że chyba nie ma. Ja mu na to, że bez opon to on nie przejdzie. Węc dziadek na to, że opony są dobre i na przegląd nie trzeba jechać.

Opublikowano

Czesio jak masz numer to zadzwoń do dziadka za ile sprzedał. Powiedz że typ pier*oli ze na 10 tys mu sprzedał

Opublikowano (edytowane)

Ja mu żadnej reklamy nie robię. sam bym nie wiedział o tym filmie. Kumpel mówi 2 mieś za 60 jeździłeś a pod nosem miałeś taką igłe za 10tyś. I mi to wysłał. Akurat tam byłem dziadek był w tym zakochany. 17 to była do niego granica nie do przejścia. po 2 mieś niech mu to puścił za 16500 to jest wszystko.

Nie mam nr. Było to w listopadzie.

Edytowane przez czesio200
Opublikowano
6 minut temu, MarcinNH napisał:

Czesio jak masz numer to zadzwoń do dziadka za ile sprzedał. Powiedz że typ pier*oli ze na 10 tys mu sprzedał

No dobra ale co z tego ze gada? To jutuber jak wiekszosc z nich pier**li aby sie lajki i suby zgadzaly a wy sie tym spinacie. jak ludzie takie kity lykaja to swiadczy o nich samych nic więcej. Jak nieraz slysze jak ludzie maja ich za autorytet to mam ochote przylozyc głowa w sciane :D

Opublikowano

Ta jego stać ciekawe z czego, podróbkę kupić to może. Na tym poście z dowodem z tymi przeglądami i tak coś nie pasuje

Opublikowano
2 minuty temu, soltys48 napisał:

co to za chlanie za 550?? Chiba beczka jakaś

normalna butla tam 0,7 czy tam litrowa wiskacza, co w markecie max 100 zł, a on napisał że dał 500 czy 550 ze szklankami w komplecie :D

@MarcinNH Ty uważaj na niego bo on na siłkę chodzi, para w łapie taka że szok :D

• Haha 2
Opublikowano

i to jest dziwne, bo z jednej strony się chwali na co to go nie stać, czego on to nie kupuje za ile, a z drugiej ze kupił ciągnik za tylko 10 tyś i wielki kał szkwał w komentarzach :D to by powiedział ze dał 20 albo 25 tyś i że jest pan nie byle jaki i ze czuć piniądz i go stać na ekskluzywne 3p. Taki trochę hipokryta :D

• Like 1
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v