Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
18 minut temu, soltys48 napisał:

Wiem że chciałbyś przekazać swoje doświadczenia,jednak ja nie z tych.....

Ale to Ty wyskoczyłeś ze wspominkami😜😅 dobra koniec żartów trzeba brać się za robotę 😉

Opublikowano
soltys48 napisał:

Warto, swój lepiej w ręce leży

na tyle co ja używam i to taka siekiera co i nie żal jak by gdzie w plecach została 😉

stempos1980 napisał:

1 minutę temu, soltys48 napisał:

Warto, swój lepiej w ręce leży

Bejsbola niewolno mieć w samochodzie bo karalne ale trzonek od młota lub siekiery już można mieć tylko 🤫bo się wyda

a kłonnice 🤔😀

TheraRolnik napisał:

A czy to warto ? 😂 Ja qq rozgarniam i ubijam 👍

chyba językiem...

• Haha 1
Opublikowano
2 godziny temu, TheraRolnik napisał:

A czy to warto ? 😂 Ja qq rozgarniam i ubijam 👍

Chciał nie chciał nocka w ciągniku, jutro od rana siewy żyta ;)

Opublikowano

A w trasie byłem, koledze auto przyprowadzałem ze Stargardu, 580 km w jedną stronę.

Opublikowano

A to cóż, wychowa się xD

2 godziny temu, slawek74 napisał:

to po niedzieli już nie można siać 🤔

A no pewnie że można, do 1-2 powinienem się uporać z gruberowaniem.

Opublikowano
44 minuty temu, slawek74 napisał:

na tyle co ja używam i to taka siekiera co i nie żal jak by gdzie w plecach została 😉

a kłonnice 🤔😀

chyba językiem...

Nabiera wprawy w operowaniu jezykiem

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, 6465 napisał:

Nie wiem co Sławek o tym myśli, ale dla mnie to pisanie o jego córce robi się nudne i wkurwiające. 

Tomek @slawek_74 córką jego to nie dla @TheraRolnik kiełbasa a po zatym nawet nie nie pomyślałem o córce Sławka pisząc to.

Może już próbowal na Leśnym Ssaku trening języka 

Opublikowano (edytowane)

@pafnucy Nikt tak nie sądzi. Sądzę jednak że co pożartować to pożartować, a nie miesiąc czasu w kółko jedno i to samo pier**lić, jak przekupa na targu.

Edytowane przez Gość
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v