Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
24 minuty temu, Krzysztof81 napisał:

Jarek jest debeściak. Ma wyjebane na tych wszystkich bembermilionerów. On robi swoje.

Ototo ! Wolę obejrzeć film Jarka niż słuchać pierdolenia przez 30min o jednym i tym samym 👍

Opublikowano
3 godziny temu, TheraRolnik napisał:

Ototo ! Wolę obejrzeć film Jarka niż słuchać pierdolenia przez 30min o jednym i tym samym 👍

Tak całkiem poważnie zapytam, jest jakiś jutuber co go nie ogladales? Bo wiedze akurat w tej dziedzinie masz ogromną  :D

4 godziny temu, bratrolnika napisał:

Fanatycy starych ursusow pisali kiedys że to jest rarytas, a że w sobotę znalazłem takie coś w skrzynce narzędziowej to zapytam: kto da więcej

To klapka bezpiecznikow do c4011

20200905_122223.jpg

Tez taka mam gdzieś,  zdjalem bo założyłem dźwignie zmiany biegów "w podłodze" i nie wiedzialem jak teraz biegi sa jak na to patrzyłem :D

Jak sprzedaż swoją to daj znać, nie bede narazie mojej na rynek wprowadzal co by nie obniżać wartości tego rarytasu 🤣

4 godziny temu, bratrolnika napisał:

Fanatycy starych ursusow pisali kiedys że to jest rarytas, a że w sobotę znalazłem takie coś w skrzynce narzędziowej to zapytam: kto da więcej

To klapka bezpiecznikow do c4011

20200905_122223.jpg

Tez taka mam gdzieś,  zdjalem bo założyłem dźwignie zmiany biegów "w podłodze" i nie wiedzialem jak teraz biegi sa jak na to patrzyłem :D

Jak sprzedaż swoją to daj znać, nie bede narazie mojej na rynek wprowadzal co by nie obniżać wartości tego rarytasu 🤣

• Like 1
Opublikowano
7 godzin temu, szymon09875 napisał:

Tak całkiem poważnie zapytam, jest jakiś jutuber co go nie ogladales? Bo wiedze akurat w tej dziedzinie masz ogromną  :D

Jacobs może się skusi bo miał chęć robić na perełkę c4011 ; D

Opublikowano

@jedrus2020proste, jeździsz do puki skrzynia się nie skończy ( oczywiście regularnie wymieniasz olej) a jak się skończy to albo próba reanimacji bo np łożyska poszły i wystarczy wymienić, albo złom ( chyba że znajdzie się dawca 

Opublikowano
2 godziny temu, mf362 napisał:

Jacobs może się skusi bo miał chęć robić na perełkę c4011 ; D

Coś go ostatnio nie widać. Może kupił już jakiegoś złomka i remontuje.

Opublikowano
igor10246 napisał:

@jedrus2020proste, jeździsz do puki skrzynia się nie skończy ( oczywiście regularnie wymieniasz olej) a jak się skończy to albo próba reanimacji bo np łożyska poszły i wystarczy wymienić, albo złom ( chyba że znajdzie się dawca 

to już wolę kupić jakiegoś mtz. Bez przodka kupisz w podobnych pieniadzach jak ten. A czesci w kazdej Agromie. Jak dolozysz z 4 tyś to już będzie kwadratowa kabina to już jakiś komfort jest.

Opublikowano

Znajomy kupił forda dexta, to porozkrecany bo skrzynia się posypała i części ciężko znaleźć a dawcy też nie ma. Ciągnik fajny,silnik perkins,robotę zrobi jak każdy ciągnik tej klasy,ale właśnie do czasu aż się zacznie psuć.

Odnośnie jokerów, dostali pług do c-360 i stoi z dwoma skibami,ale filmu nie ma tylko ciągle jd orze. Ktoś w komentarzach pisał że nie widać zestawu z unii do siewu, szumu było z agromaszem, "kupili" unię, a teraz nagle tylko agromasz i zero słowa o unii

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v