Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 godzinę temu, soltys48 napisał:

pier**lisz

Jeździłeś czymś poza 60? Która technologicznie jest z lat 60....

@6465 jeździłem nowymi traktorami i szczerze wolę te starsze

No ja Nowym  jakoś nie miałem okazji jeździć.  Ale traktor z lat 60-70r to zabytki do muzeum.  Takie moje zdanie. 

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, 6465 napisał:

No ja Nowym  jakoś nie miałem okazji jeździć.  Ale traktor z lat 60-70r to zabytki do muzeum.  Takie moje zdanie. 

Jeszcze jak masz taki sprzęt od ładnych paru lat, i znasz jego stan to można użytkować, ale kupić coś takiego na normalną gospodarkę a nie hobbystyczną to już raczej głupota

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, bratrolnika napisał:

Jeszcze jak masz taki sprzęt od ładnych paru lat, i znasz jego stan to można użytkować, ale kupić coś takiego na normalną gospodarkę a nie hobbystyczną to już raczej głupota

IHC kupiłem i pracował z 360 na 14,69 całości użytków(10,42 ornego)

Wy sie po prostu tych ciagników boicie

Edytowane przez soltys48
Opublikowano (edytowane)

U mnie MTZ z 3p obrabia 15ha, MTZ z 1970r, do skrzyni i mostu jeszcze nikt nie zaglądał, mam go 8 lat. W zasadzie więcej grzebię w nim dla zabawy niż z konieczności, oprócz remontu silnika jak go kupiłem i wymiany opon.

Rozdzielacz na linki i EHR na elektrycznym rozdzielaczu i elektrozaworze - da się ?

118400635_609842913224728_1864682484802618712_n.jpg

118521487_767454380743102_6909670719950939656_n.jpg

Edytowane przez jahooo
Opublikowano

U mnie w okolicy do c360,  c330,  w obrębie 20km kupię wszystko.  A jak bym zapytał o części do ihc  czy Forda.  To by mnie się zapytali co to jest. 

Opublikowano
20 minut temu, 6465 napisał:

wszystko zależy, jak masz pewniaka i w miarę dostępne części to dla czego nie, nie mówię tu o c360 ale stare fendty czy deutz'e nadal wiodą prym w małych gospodarstwach w niemczech, i się nie boją że padną, ale to inna jakość i konstrukcja normalniejsza, gdyby c360 miała normalnie pompę umieszczoną, nie wyła i dobrą jakość wykonania to by tak na nią by nie psioczyli 

12 minut temu, soltys48 napisał:

IHC kupiłem i pracował z 360 na 14,69 całości użytków(10,42 ornego)

Wy sie po prostu tych ciagników boicie

ja przeinwestuje, szukam 90-100 km na 18 ha łąki wraz z c360 i wszystko przez zwierzęta przelatuje, a c360 klepie 200-250 godzin rocznie 

Opublikowano
1 godzinę temu, soltys48 napisał:

NIe denerwuje się

zobacz znaczenie zwrotu którego użyłem

https://pl.wiktionary.org/wiki/Indeks:Polski_-_Regionalizmy_poznańskie

Śmieszy mnie tylko ,ze komentujesz a nigdy czymś nawet podobnym nie jeździłeś

Co ty mi tu jakąś wikipedie wielkopolska pokazujesz kiedy u nas takie samo znaczenie 😉

Jeździłem Internationalem z mechanicznym rewersem przy kierownicy, i starszym MF 

Ale nie chodzi o jazdę, mam znajomych mechaników co reanimuja i lepia takie dla handlarzy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v