Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
soltys48 napisał:

1 minutę temu, Dream1990 napisał: Serio nie wiem czego tu szuka 😊 Ojciec do teraz nie może uwierzyć w ta słomę 😛 A co tu nie wierzyć? Weź go w weekenda i podjedźcie obejrzeć ją

A wiesz taki charakter 😊 Może jakiś weekend następny bo teraz brat ma urodziny i wiesz %%. Jakbym miał laweta na 40 sztuk to sam by woził ale tymi małymi to nie ma opcji.

Opublikowano
15 minut temu, soltys48 napisał:

Już wiem dlaczego jutro do Lipki Jedziesz🤣🤣🤣

A co tu nie wierzyć?

Weź go w weekenda i podjedźcie obejrzeć ją

A zarzuć proszę coś 😉

Magnumem 205l ostatnio sporo spawalem, bardzo przyjemnie sie robilo. Na 230v znajomy ma juz kilka lat i spawa więcej niz sporadycznie.

• Like 1
Opublikowano
soltys48 napisał:

Magnez mają mi jakiś dowieźć ale nawet ceny nie znam😁

Kujawit ok 65

Przed chwilą, 6465 napisał:

Jaki jest VAT na wapno? 

8

Jak wiecej aut to cena spada

Opublikowano
12 minut temu, Dream1990 napisał:

Jutro mają być wyniki dopiero 🤣 wtedy zamawiam, morawica niby 115 zł tona na miejsce, kujawit zwykły ok 70 zł, magnezowe radkowice ok 110

Gdzie robiles badania ? 

Opublikowano
szymon09875 napisał:

12 minut temu, Dream1990 napisał:

Jutro mają być wyniki dopiero 🤣 wtedy zamawiam, morawica niby 115 zł tona na miejsce, kujawit zwykły ok 70 zł, magnezowe radkowice ok 110

Gdzie robiles badania ? 

oschr Szczecin pod krajenke musialem do ich inspektora zawieźć próbki

• Thanks 1
Opublikowano
4 minuty temu, 6465 napisał:

Piszecie ceny netto? 

Ja mam ofertę morawice 85zl.  Netto 

Brutto

2 minuty temu, Dream1990 napisał:

oschr Szczecin pod krajenke musialem do ich inspektora zawieźć próbki

Do tego starego?

Przed chwilą, szymon09875 napisał:

A no to na niego mam juz namiar. U senatora cena kosmiczna za badanie :o

Wiele?

Opublikowano
Dnia 29.06.2020 o 19:47, solek01 napisał:

głównie 3a, co do ceny to jestem otwarty na propozycje.

No to zacznijmy od 10 tyś za ha 🤔🤔

@zycietoniejebajka1 dobrze widzę że tym ideal można spawać też elektrodą ?

Opublikowano

Ten podajnik drutu to ma średni, u mnie się zacina. Porada jest taka - uważać na przewód do uchwytu, aby nie miał małych łuków i zgięć , bo ten podajnik nie da rady, zacznie przeskakiwać. Poza tym lekko nierówno podaje materiał.

Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, Rolnik_z_Podkarpacia napisał:

To ja powiem 80tyś, a tak na poważnie to dodaj z 5 tyś do średniej wojewódzkiej za taką klasę gleby i będzie ok.

Jak będziesz zainteresowany to napewno się dogadamy. Przewidziane bonusy dla kupującego.

Edytowane przez solek01
Opublikowano

Ten podajnik drutu to ma średni, u mnie się zacina. Porada jest taka - uważać na przewód do uchwytu, aby nie miał małych łuków i zgięć , bo ten podajnik nie da rady, zacznie przeskakiwać. Poza tym lekko nierówno podaje materiał.

Opublikowano
6 godzin temu, Rolnik_z_Podkarpacia napisał:

Tak dokładnie. 

35 minut temu, jahooo napisał:

Ten podajnik drutu to ma średni

Sprawdź no lepiej, czy rolka na podajniku dobrze ustawiona i czy prowadnik drutu w przewodzie w dobrym stanie, bo u mnie skok drutu ani zacinanie jeszxze nigdy nie wystąpiło. 

Opublikowano

Wymieniałem prowadnicę teflonową, bo od przycierania drutu po kilku rolkach w środku zrobiło wióry z teflonu. Wymieniłem rolkę na podajniku, prowadnik w przewodzie, no i  staram się nie zginać nadmiernie przewodu i do hobbystycznego spawania wystarczy.  Mam jeszcze inverter 250A i większe rzeczy nim spawam.

Opublikowano

Mam pytanie. Kuzyn żony szuka ciągnika. Upatrzył sobie MF 6465 z 2004 roku, przebieg napisał mi że 630(chyba plus jedno zero),z adaptacją do tura. Dokładnej lokalizacji mi nie napisał ale domyślam sie że Dwornia na 100%(na trasie na Żelechów z góry widać traktory-tak mi napisał w smsie). Może ktoś oglądał,zna tamtejszy handel,i na co zwracać uwagę przy tych ciągnikach?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v