Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
7 minut temu, sumek666 napisał:

Cena...

To kup chociaż taki który będziesz mógł przerobić. U nas jest fajnie przerobiony a i zrobił by w 3 rzędach zęby ale koń za słaby. Teraz ma już co robić. NH w 3m też będzie pierdział

Opublikowano
4 minuty temu, stempos1980 napisał:

Taki mam przez płot za 6k :)

Unie Kos. 

5 minut temu, Bartek933 napisał:

To kup chociaż taki który będziesz mógł przerobić. U nas jest fajnie przerobiony a i zrobił by w 3 rzędach zęby ale koń za słaby. Teraz ma już co robić. NH w 3m też będzie pierdział

Myślę, że 140 KM da radę. Zdaje sobie sprawę, że gruber nie nadaje się do głębokiej uprawy dlatego też nie planuje głęboko pracować. Do 20 cm chciałbym uprawić. Więcej pod zboża nie potrzeba. Jeszcze muszę zgłęboszowac pola przede wszystkim

6 minut temu, szczypka napisał:

ile koni potrzeba by takim spokojnie pracować 

To zależy jak głęboko i jako ciągnik. Do 15 cm przy masie ciągnika 6-7 ton to 120-130 KM

Opublikowano
bratrolnika napisał:

49 minut temu, Dream1990 napisał:

Z takiej mniej więcej jak na 1 zdjęciu na taka jak na drugim? Warto się w to pchać?

Zależy czy zostawiasz burty i podłogę, jeśli to do wymiany to koszta się podwajają

czyli nie warto się w to pchać

Opublikowano
10 godzin temu, Dream1990 napisał:

No ładnie odnowione, widać solidna robota :) Tylko praca własna czyli sporo taniej

Blisko Masz majstra co sie w to bawi

Panowie jaki półautomat do takiego amatorskiego spawania-od czasu do czasu coś tam smarknąć??

Wiem ,ze kiedyś  @zycietoniejebajka1 wstawiał moze znowu podpowie??

Opublikowano
2 godziny temu, izydor6280 napisał:

kupić stary 4 belkowy, dołożyć redlice z bezorkowca i jakiś wał, może nawet zgrzebło i na głęboko już idzie robić

Np jaki? Polecisz coś?

Byłem dzisiaj oglądać tego Rolmako. Całkiem ciekawy sprzęt. Rama prosta. Niektóre elementy robocze do wymiany. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v