Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tylko nie Sępólno 🤣 U korbanka i w agro-sieci stoją na placu

Opublikowano

Major miał ciężko podnieść z rotorem robione. Na 3 klasie to jeszcze takiego plonu nie było 😊

Opublikowano
soltys48 napisał:

Ilu letnia trawa?

połowa 2 rok połowa 3

Opublikowano
14 godzin temu, sladan napisał:

Ta Lely wygląda ciekawie, ale może coś jeszcze fajnego na dniach się pojawi. :) 

13 godzin temu, debrzyna napisał:

@Mateusz3512Moim skromnym zdaniem  kupno takiej kosiarki na ten areał to "przerost formy nad treścią"

Jak ojciec kupował w 95 roku nowego Ursusa 3512 to też ludzie mówili, że za duży, a teraz jest tylko do pomocy. Lepiej kupić coś większego, niż za kilka lat zmieniać bo za małe. 

11 godzin temu, slawek74 napisał:

znajomy miał kuna 2.8m centralnego za 8tys chyba cenił jak by Cię interesował lokalizacjia LLU

Jednak wolałbym 3,2 m, ale dzięki jeszcze zobaczę ;) 

• Like 1
Opublikowano
9 godzin temu, 90210grzesiu napisał:

Nic się nie bój, w tej cenie to się będzie długo sprzedawał.

I tak w tym roku pierwszy raz na mojej ziemi będzie kosił zachodni... Zawsze Bizon super albo rekord a tu w tym roku nie najprawdopodobniej bo znajomy superka sprzedał i ma kupić jakiegoś NH chyba. Teraz jak został jeden czy dwa supry we wsi to jakoś tak smutno, te żniwa nie mają tej "duszy" co kiedyś. Te nowe kombajny to tak chodzą jak odkurzacze.

Opublikowano
23 minuty temu, 90210grzesiu napisał:

Mam bizona na sprzedanie jak chcesz zachować klimat żniw;P

Chętnie bym nabył ale to nie na moją kieszeń i skrajna głupota na mój areał.

• AgroTeam
Opublikowano
hubertb napisał:

@griga nieostre zdjęcie ale chyba przednie koło włazi powoli w ziemie. 

A jakie to ma znaczenie czy włazi czy nie. U mnie HW czasem stoi od żniw do żniw w jednym miejscu. Ale jak a przyczepę z papierem cena warta sprawdzenia stanu.

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v