Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

@griga warty polecenia?

Kolega szuka mniej więcej w tej pojemności do 3peka . 

• AgroTeam
Opublikowano

Zdjecia są słabe więc na tel mało widzę. Cena jest realna, model już na skrzyni walterschida. Trzeba by zadzwonić i zapytać o luzy na przekładni. I to jak skrzynia wygląda na łączeniu z ramą. Jak to ok to fajny sprzęt

Opublikowano
gregor1284 napisał:

1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

Takie ośki na 18 to ja mam pod nosem, nie muszę na koniec świata jechac

no gdzie koniec świata :D zapomniałeś że dalej za ostrołęką jest podlasie :D

taaa, Ostrołęka. miasto wiecznie śmierdzące plastikiem. 😟 przynajmniej ja ile razy tam byłem zawsze to czułem.

Opublikowano

może ktoś szuka Gerade bei #eBayKleinanzeigen gefunden. Wie findest du das? https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/roeber-petkus-saatgutaufbereiter-mit-trieur/1413557282-276-6620?utm_source=sharesheet&utm_medium=social&utm_campaign=socialbuttons&utm_content=app_android

Opublikowano
21 godzin temu, Grzechooo napisał:

Silniki vw 2.0 tdi to była najgorsza konstrukcja tej marki, silniki padały przez brak smarowania bo napęd na pompę olejową był przekazany takim pięciokątnym trzpieniem który lubił się wycierać.

konstrukcja dobra ogólnie tylko nieszczęsny napęd , brat kupił kombi z takim silnikiem niby nie duży przebieg ok 200 tyś , ale dla pewności wymieniał ten wałeczek ale sześciokątny (jak imbus) to mechanik mówił że jeszcze stary bardzo dobry był , ale ciekawe to te ranty stopniowo się zrywają czy na raz i pompa stoi 🤔 .

Opublikowano

te ranty się wyrabiają tak samo jak śruba/nakrętka przy częstym odkęcaniu i tylko z jednej strony, widziałem na jakimś filmie jak po "januszowemu" po prostu stronami zmieniali ten imbus i dalej chodziło, pytanie jak długo 

Opublikowano

Teoretycznie nie może wyjechać na drogi publiczne bez pilota więc, to samo z maszyną, no te 3 metry to max później u  mnie już policja ściga ale normalnie to ta druga do transportu bo składany głębosz to przy takich obciążeniach ciężko zrobić "zawiasy" które wytrzymają takie przeciążenia

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v