Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

• AgroTeam
Opublikowano
3 godziny temu, migacz napisał:

Też go oglądałem. Na komputer mnie nie było stać bo to razem z 5 sekcjami było 8 tys więc teraz szukam czegoś takiego co zmierzy prędkość.

Nie trzeba wcale wydawać 8tyś żeby mieć komputer :P Jak już będziesz miał w domu wszystko to pokaż co masz za zawór a Ja Ci powiem ile trzeba dac żeby był komputer

Opublikowano
bratrolnika napisał:

53 minuty temu, sumek666 napisał:

jaki olej do wspomagania do C330? 

taki jaki producent ciągnika zaleca w instrukcji😋

producent c330 to raczej przewidział koksa za kierwnicą a nie olej do wspomagania 😁 16 lat trzydziestka z turem i bez zbędnych wspomagaczy mięczaki 😀😉

bratrolnika napisał:

za pół pieniędzy mogę się na tym znać😂

myślisz tymi swoimi przyczepkami ten piach wozić 😃

Opublikowano

jak żadnej nie mam, to czym będę woził...

Przed chwilą, slawek74 napisał:

16 lat trzydziestka z turem i bez zbędnych wspomagaczy mięczaki 😀😉

ostatnio u brata, a chwilę później u szwagra założyłem wspomaganie elektryczne do c360, obaj plują sobie w brodę że dopiero teraz...

Opublikowano
39 minut temu, bratrolnika napisał:

jak żadnej nie mam, to czym będę woził...

ostatnio u brata, a chwilę później u szwagra założyłem wspomaganie elektryczne do c360, obaj plują sobie w brodę że dopiero teraz...

Zrobił byś fotki w trzydziestce jak to jest zamontowane  chociaż ja muszę wywalić chyba całą kolumnę albo wycinki zębate zakupić nowe bo chyba są krzywe

Opublikowano
38 minut temu, stempos1980 napisał:

Zrobił byś fotki w trzydziestce jak to jest zamontowane  chociaż ja muszę wywalić chyba całą kolumnę albo wycinki zębate zakupić nowe bo chyba są krzywe

w trzydziestce jeszcze nie ogarnąłem tematu, póki co tylko w c360 i c355

ale jak się sprawdzi to i do trzydziestek się pozakłada

21 minut temu, Rolnik7343 napisał:

co za debil, 21 lat i podpala.... @Rolnik7343 a ty ile masz lat???? to nie o tobie przypadkiem???🤔

• Haha 1
Opublikowano
4 godziny temu, sumek666 napisał:

jaki olej do wspomagania do C330? 

w C385 mam jakiś RevLine do skrzyń automatycznych. 

Do wspomagania z lubienia kujawskiego miałem zalecany BOXOL chyba 26 miał oznanczenie. 

Opublikowano
4 minuty temu, Marecki2922 napisał:

No nie wiem u sprzedającego chodził na 10ha więc na dwadzieścia może być trochę za mały 😜

Bynajmniej 150 konia to da rady na pewno na 20 ha .

Opublikowano
2 godziny temu, slawek74 napisał:

producent c330 to raczej przewidział koksa za kierwnicą a nie olej do wspomagania 😁 16 lat trzydziestka z turem i bez zbędnych wspomagaczy mięczaki 😀😉

Jak to mówią: robota głupiego lubi :D do momentu zalozenia tura na 4011 ze wspomaganiem myslalem podobnie jak Ty. Teraz bez problemu w miejscu moge skrecic z pelna lyzka 140 cm piachu.

Opublikowano

Pierwsze uruchomienie wspomagania-siedzi szwagier, mówi że coś tam pomaga ale chyba nie bardzo, no to wyjąłem mu bezpiecznik, wspomaganie się wyłączyło, usłyszę tylko "o k**wa, ale ciężko", tak szybko człowiek przyzwyczaja się do dobrego

• Haha 4
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v