Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
23 godziny temu, rafix255 napisał:

https://www.olx.pl/oferta/przyczepa-brandys-9t-przerejestrowana-CID757-IDDwAib.html#5e8f1e818a

chlopaki warto w tych pieniądzach?? Jutro jadę zobaczyc. Rama masywna i dość długa, du zy balon a burty poczekaja dla mie na teraz to nie jest problem tylko cena niby duża nibt mała trochę się zakręciłem

Nie polecam tej przyczepy. Miałem  taką ale butry zrobiłem 120 cm i pszenicy wchodzilo z 12 ton. Nie szło nią jechać powyżej 30 km/h bo tańcowała po drodze, rama słaba z C gietego, osie szału nie robią, opony 18. Koła zmieniłem na 22,5 i po roku sprzedałem.  Jedyna  zaleta że ładnie kipruję. 

Mam też  HL 8011 i zostawiłem. Mam tą BSS 9   w galerii. 

Opublikowano

Panowie pytanie z innej beczki. Jak zgłaszacie naprawy gwarancyjne nowej maszyny? Nie chciałbym telefonicznie,bo wiecie jak to jest,używacie jakiś druków czy jak to wygląda w przypadku ciągnika? :D

Opublikowano

Haha też jest jakieś wyjście,ale to pierdołki są, typu schodzący lakier z osłony tłumika czy tak pęknięte sprężynki,ale skoro mam gwarancje która się niedługo kończy to powinni mi to zrobić 😛

Opublikowano
Pablo9812 napisał:

Panowie pytanie z innej beczki. Jak zgłaszacie naprawy gwarancyjne nowej maszyny? Nie chciałbym telefonicznie,bo wiecie jak to jest,używacie jakiś druków czy jak to wygląda w przypadku ciągnika? :D

A jak do tego sprzedawca podchodzi ? Pisz email i zadzwoń

Opublikowano

@slawek74 Wiesz naczytałem się o przygodach ludzi,z tymi zgłoszeniami,że olewają więc wolałbym mieć jakieś potwierdzenie tego :D A z tymi telefonami to wiadomo jak jest,ale akurat wychodzi przegląd na 300h także jak nie będą chcieli nic z tym zrobić to na przeglądzie też nie zarobią.

Opublikowano

https://www.olx.pl/oferta/wal-pakomat-ramie-hydrauliczne-do-pluga-CID757-IDDwc6l.html Chce do ibisa kupić jakiś wał pakomat jak myślicie zda to egzamin?

Opublikowano
7 godzin temu, bratrolnika napisał:

żeby nie mieć problemów ze zgłaszaniem napraw gwarancyjnych ciągnika telepię się 30-40-letnimi ursusami🤣

👍Ty to kolejny plus za używanym starym ursusem😎

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Rolnik_z_Podkarpacia napisał:

Już Ci minął foch na AF ??

Takie złe ludzie przecież tu są🤔

Jeden debil, ale co zrobie

Edytowane przez MarcinNH
Opublikowano

Pany, jaką kosiarkę spalinową byście polecili na podwórko wielkości jakiś 10a? W lecie palona praktycznie codziennie żeby kurom trawy ukosić. Stara już ma 9 lat i powoli się kończy. Cena tak do 1500-1700zł, z wymagań to napęd i boczny wyrzut, duży kosz też plusem dodatkowym by był.

Opublikowano
2 godziny temu, Rolnik_z_Podkarpacia napisał:

Już Ci minął foch na AF ??

Takie złe ludzie przecież tu są🤔

Daj już spokój

22 minuty temu, MarcinNH napisał:

Jeden debil, ale co zrobie

A Ty hamuj język

• Like 2
Opublikowano (edytowane)

Bo to niby istnieje i prawda a żaden naukowiec nie potrafi  wyjaśnić.I dla tego żaden inwestor się nie pcha.Jest nawet pewna dziedzina nauki radio coś tam ale to takie zjawiska paranormalne.

Edytowane przez Strongman
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v