Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 minut temu, racyl napisał:

@stempos1980 to za 400zł jest na olx . ukraiński producent i folia na miejscu

https://www.olx.pl/oferta/folia-8x33-uv6-tunelowa-ogrodnicza-wysylka-za-pobraniem-CID757-IDrwmV3.html#537593c48f

A tak pomijająć to uv to ten kolor ma jakiś wpływ na dojrzewanie, opóźnianie, przypalanie jak twierdzi sąsiadka czy to tylko takie gadanie i przyzwyczajenia ?

Niema to żadnego znaczenia bo poparzenia od słońca to przez każdą folie będą

Opublikowano

Tylko do takiego trzeba by szukać jeszcze jakiś agregat na przód bo tam tylko koła widzę?   Kurcze przygarnal bym takiego złoma do remontu dla brata, miał bym teraz zajęcie. 

Opublikowano
gregor1284 napisał:

z zupełnie innego towaru felga jest, ta tarcza w środku to z pół cm ma  w 60 mam jedna felge co ma chyba z 40 lat i nic się z nią nie dzieje. A druga musiałem zmienić to długo nie wytrzymała odpadł środek. W kolejnej pękła ta środkowa gwiazda pospawałem na razie wytrzymuje. Jeszcze myślałem żeby dac komuś felgi 17.5 do przerobienia i założyć opony 235. były trochę wyższa ale na pewno szersze od oryginałów A felgi byłyby na lata

Opublikowano
2 godziny temu, soltys48 napisał:

Ode mnie z PZL do RMI transport zestawu uprawowo siewnego poniżej 500

Ile km? Coś mi się zdaje że trochę tanio jeździsz.

Opublikowano
6 godzin temu, leonardo111 napisał:

Jest tu jakiś użytkownik siewnika kongskilde Demeter / no mam taki siewnik

6 godzin temu, Mich9 napisał:

co potrzeba z tym kongskilde

Panowie jakie dokładnie Macie siewniki? Z którego roku? Jak z dokładnością wysiewu?

Opublikowano
1 godzinę temu, soltys48 napisał:

Panowie jakie dokładnie Macie siewniki? Z którego roku? Jak z dokładnością wysiewu?

Ja mam isarie coś koło 1980 , dokładność deklarowana 5% i taka nadal jest

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v