Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
2 minuty temu, SamaPrawda napisał:

Czy takie tanie? ceny trzymają cały czas 10 lat temu ceny były podobne jak teraz za tą serię

Ale nie idą w górę, a taki zetor czy szejesiątka idzie w górę. 

Opublikowano
1 minutę temu, hubertb napisał:

Jak idą.tylko ładne egzemplarze się cenią . Te po siedmiu remontach są nie warte połowę oferowanej ceny

Opublikowano

Dla przykładu 698T kosztuje dużo więcej dzisiaj jak 5 lat temu. Renault serii 14 czy 54 tak samo, o fendt nie wspominam. Reszta cenę utrzymuje mniej więcej równo kilka lat.

Opublikowano
4 minuty temu, hubertb napisał:

Z 60 To nie przesadzaj że tak idą , jest trochę idiotów co to wsadzi indyjskich części ,wymaluje kupi kabine i ceni Jak żyd za matke od 30 wzwyż

Opublikowano
1 minutę temu, 6465 napisał:

Ja wiem czy w górę;  ja za swoją 60 w 2005r dałem 12000. A teraz Ursus daje mi 10000🤔

Bo to handlarz i wyzyskiwacz chce na tobie zarobić XD (żart oczywiście) 

Na olx i aledrogo wszystko idzie do góry a ten myk ze zmianą ceny to mistrzostwo świata. 

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, 6465 napisał:

Ja wiem czy w górę;  ja za swoją 60 w 2005r dałem 12000. A teraz Ursus daje mi 10000🤔

Żartowałem 😏 

5 minut temu, hubertb napisał:

Bo to handlarz i wyzyskiwacz chce na tobie zarobić XD (żart oczywiście) 

O rzesz Ty ku...😎

Edytowane przez Ursus932
Opublikowano
2 minuty temu, 6465 napisał:

No tam blisko niego znam takich, chciałem ciągnik kupić to mi odpalić nie dali tylko kazali za tydzień przyjechać.  Pewnie u nich na praktyce był. 😀

I jak to tłumaczyli że co dziś nie mają humoru na słuchanie silnika czy co ? 

Opublikowano (edytowane)

Bo tam musi przejść przez warsztat  ,picowanie itp dopiero na plac 

2 minuty temu, hubertb napisał:

Edytowane przez Ursus932
Opublikowano
1 minutę temu, hubertb napisał:

Był to deutz k110,  powiedzieli że wczoraj przyjechał na lawecie,  paliwa nie ma i nie mają co wlać a i aku. Trzeba podładować a aktualnie nie ma czym. 

Opublikowano

Wydaje mi się że jest ich tam dwóch co najmniej i te ciągniki od jednego do drugiego zamieniają że niby to sprzedane a one tam już 5lat stoją. 

@Ursus932 wie o czym mówię i chyba może to potwierdzić 

Opublikowano
1 godzinę temu, 6465 napisał:

Jaki jest taki jest ale traktor ma ładnie ogarnięte. Swojego muszę mu zawieźć to może mi od maluje 😷

Jaki🤔 

Wiesz mam stare graty to muszą być sprawne'i wyglądać żebym się nie wstydził 

Umalować mówisz ,można ale to sporo roboty , bo robie po Niemiecku dobrze albo wcale

1 godzinę temu, 6465 napisał:

Wydaje mi się że jest ich tam dwóch co najmniej i te ciągniki od jednego do drugiego zamieniają że niby to sprzedane a one tam już 5lat stoją. 

@Ursus932 wie o czym mówię i chyba może to potwierdzić 

👍

Opublikowano (edytowane)

trochę się zagubiłem... to aktualne a był ostatnio mf 698 z fajnym turem 3 sekcyjnym za 27 i szybko poszedł blacharkę miał do poprawy rzekomo od rolnika w lubelskim. tylko tu widzę, że symbol taki sam a ciągnik jakby dłuższy ktoś wyjaśni? może ktoś symbol pomieszał?

Edytowane przez simson2812
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v