Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
32 minuty temu, szmergiel napisał:

Oferta dla najbardziej wymagajacych userow z tego forum. johnnik prawie nowka 6110 z 2001r z przebiegiem 3700mth. nawet jakies faktury z serwiasu sa z przegladow wiec gadki ze cofany odpadaja.lalka poprostu

ojej.zapomnialem ze niestety nie kosztuje 40tys ale 100 z hakiem.no coz nikt z forum jednak nie kupi. hehe

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

Ta oferta to swietny przyklad,ze dobre,zadbane z niewielkim przebiegiem ciagniki na zachodzie sie cenia… Jesli wlasciciel wie co sprzedaje to nie ma co liczyc na okazje… ale sie trafiaja. Jakis czas temu moglem wziasc JD 6310, przebieg 4 tys mtg … stan wizualny ladny wszystkie papiery serwisowe… cena ok 100 tys zl na miejscu. 

Opublikowano
16 godzin temu, Ursus932 napisał:

Pany A te gumowe uszczelki wklejaliście na jakiś silikon , dirko itp ??czy na sucho 

Nic . po 10 latach zaczoł się pocić i trza uszczelnić 😏

Ja wklejałem wszystko na silikon, nawet te korkowe (tak wiem, nie powinno się) 

Opublikowano

Pany A te gumowe uszczelki wklejaliście na jakiś silikon , dirko itp ??czy na sucho 

Ja wklejałem wszystko na silikon, nawet te korkowe (tak wiem, nie powinno się tak robić) 

Ja wklejałem wszystko na silikon, nawet te korkowe (tak wiem, nie powinno się tak robić) 

Opublikowano
3 godziny temu, vat napisał:

Taka spawarka nadaje się do awaryjnego pospawania czegoś czasami na gospodarstwie np. urwanego mocowania od poidła, pospawania połamanej bramki u byków żeby nie ciągnąć ciężkiej transformatorówki?

https://allegro.pl/oferta/spawarka-inwertorowa-inwerterowa-300-280a-igbt-lcd-9022277265?bi_s=ads&bi_m=listing%3Adesktop%3Aquery&bi_c=ZmIyNDQzNTAtNGQ4NC00ZTZkLTk3N2YtMmJlOTkxYWFmNGQ1AA&bi_t=ape&referrer=proxy&emission_unit_id=8cda8800-4228-4b14-8bc6-1cfa7d3264a6

Nie znam się,od razu mówię😬,Kilka ładnych lat      wstecz kupiłem inwertorową Dedrę. Były to początki Inwertorów,lecz kosztowała co najmniej 2 x więcej  i od tej pory transformator używam sporadycznie,inna kultura spawania i co najważniejsze,bierzesz w garść i spawasz aby gniazdko ,,mocne'' było.No i przedłużka w miarę.

• Like 1
Opublikowano
4 godziny temu, szmergiel napisał:

Oferta dla najbardziej wymagajacych userow z tego forum. johnnik prawie nowka 6110 z 2001r z przebiegiem 3700mth. nawet jakies faktury z serwiasu sa z przegladow wiec gadki ze cofany odpadaja.lalka poprostu

ojej.zapomnialem ze niestety nie kosztuje 40tys ale 100 z hakiem.no coz nikt z forum jednak nie kupi. hehe

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

Ty szukaj koparki a nie za jeleniami patrzysz😂

Opublikowano
2 godziny temu, szmergiel napisał:

popatrz jaką cena. jeszcze się pytasz o człowieka.odpali i ruszy to wystarczy. chcesz lale to 20-30 tyś więcej.paranoja

Za prawdziwą lalkę to trzeba położyć min 20 koła netto więcej

Opublikowano
7 godzin temu, Uziu92 napisał:

ja już kupił , to może kolega Ursus się skusi

Od niego to nawet za darmo nie chce 😊

Opublikowano

dziś pierwszy raz uruchomiłem swojego nowego tolmeta i 

jest dziurka w obudowie rozdzielacza woda tryska na kabine 

nie działa ciśnieniomierz (po rozmowie z serwisem dowiedziałem się ze za mocno go wkręcili i uszczelka zablokowała dostęp cieczy) po odkręceniu faktycznie tak jest

z wszystkich filtrów za rozdzielaczem woda się leje (brak uszczelek )

i wisienka na torcie z pompy wywala olej

z powodu wirusa serwis nie przyjedzie w poniedziałek mają mi wysłać nową pompę rozdzielacz i brakujące uszczelki

i będę miał na podwórku opryskiwacz "zrób to sam" pożyjemy zobaczymy 

Opublikowano
14 minut temu, stempos1980 napisał:

Takie są nasze nowe perełki

A już myślałem kupić tego tolmeta 😕 , to biardzki będzie jednak lepszy 

22 minuty temu, szczypka napisał:

dziś pierwszy raz uruchomiłem swojego nowego tolmeta i 

jest dziurka w obudowie rozdzielacza woda tryska na kabine 

nie działa ciśnieniomierz (po rozmowie z serwisem dowiedziałem się ze za mocno go wkręcili i uszczelka zablokowała dostęp cieczy) po odkręceniu faktycznie tak jest

z wszystkich filtrów za rozdzielaczem woda się leje (brak uszczelek )

i wisienka na torcie z pompy wywala olej

z powodu wirusa serwis nie przyjedzie w poniedziałek mają mi wysłać nową pompę rozdzielacz i brakujące uszczelki

i będę miał na podwórku opryskiwacz "zrób to sam" pożyjemy zobaczymy 

To takie dziadostwo 😕Współczuję panu

Opublikowano
5 minut temu, Ursus932 napisał:

To takie dziadostwo 😕Współczuję panu

na pana to trzeba mieć wygląd i pieniądze 

ja wyglądu nie mam a po tym zakupie pieniędzy też  także na pan to Ty mi nie mów 

Opublikowano
6 minut temu, slawek74 napisał:

A 600l biardzkiego z belką 15m nie chcesz?

Za mały ciągnik do takiego byka 😎

@stempos1980 akurat z biardzkiego jestem zadowolony , na moje mało gospodarstwo może być

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v