Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tona plaka to nie. Wyprana tapicerka, posprzątany, umyty z zewnątrz i tyle. ;)

Opublikowano

Znacie panowie bardzo skuteczny i bardzo prosty sposób na oto aby szyby nie zamarzały? :D

Opublikowano

No to gazeta wyborcza  albo do rzeczy za szybę, w zaleźności od wyznania politycznego😁

Opublikowano
Przed chwilą, marian7k napisał:

Smalcem po szybie?????????

Trochę szyba po tym moim środku tłusta jest ale nie to nie, a sposób banalny, PKSiarze go opracowali :D

Opublikowano
2 godziny temu, danielursus3p napisał:

Ja się przekonałem, co prawda nie na ciągniku, ale gwarancję rozruchową chłop dał, i zrobił tak jak powiedział.

Na rok to nie. Każdy kto prowadzi taki biznes ma obowiązek udzielić ci gwarancji tzw rozruchowej, bądź rękojmi. Nikt łaski nie robi. Nie wiem jak to się ma do osób, które nie handlują, tylko od tak sobie sprzedają ciągnik bo chcą nowszy czy większy.

NOWE :D

No to był mój prywatny traktor, nie handluję. Wad ukrytych też nie miał, więc nie było mowy o żadnej "gwarancji" dla typa, który chciałby mieć darmowe naprawy w razie W. Nie oszukujmy się- sprzęt używany może się popsuć w każdej chwili

Opublikowano

Sprzedałem kiedyś kombajn NH 8060 tuż z początkiem żniw i kupiec po upływie ok. m-ca żądał zwrotu części pieniędzy bo psuł się. Byłem u prawnika po radę, prawnik zapewnił że zwroty kasy nie przysługują.Poiformowałem człowieka o mojej wizycie u prawnika i zaniechał swoich życzeń.

Opublikowano

Oczywiście, że może się popsuć :) Ale prawo jest prawo. Od chłopa to od chłopa, ale od handlarza, który wyciągnął złoma z krzoków coś wycudował, żeby to jeździło, takie coś jak gwarancja rozruchowa to podstawa. Bardzo mi się to podoba.

Opublikowano
11 godzin temu, szmergiel napisał:

ludzie przeciez wiadomo ze jak tu ktos pisze ze chce kupic to tylko 'chce' a i tak  igdy nie kupi bo zawsze jest wymowka.to jest az smieszne.ktos kto chce kupic to patrzy dzwoni ,jedzie ogladac i kupuje albo n ie a tu to naprawde jest smieszne bo ci co to  niby chca kupic nigdy nic nie kupuja.taka prawda i tyle

Przecież wiadomo, że słownik PWN chcesz kupić... ale tylko chcesz i tak nie kupisz, bo zawsze jest wymówka. Taka prawda i tyle. 😎

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v