Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
4 minuty temu, hubertb napisał:

Życie 

Tyle że ja jak nie widzę, to nie umim 🤣😎 muszę zdjęcia jakiego szukać żeby mieć pewność, że to na pewno to.. 

Grzebałem tam na jesieni bo siłowniki pomocnicze zakładałem, ale jakieś śruby na klucz 22 czy 24 to nie kojarzę.. 

Opublikowano
bratrolnika napisał:

A coś więcej, i gdzie to, panie @soltys48???

Ma tylko chyba będzie go potrzebował, dojdzie trochę ziemi to chyba 60 tka dostanie robotę.

Opublikowano
15 minut temu, hubertb napisał:

Tak to ta śruba. Zresztą widać to już w tamtym temacie. Złącze zależne dopięte jest do zasilania siłowników wspomagających i dobrze rozumujesz jego działanie.

Na Ciebie zawsze mogę liczyć 👍👍😎😎

Trójnik na wężu zasilającym siłowniki  muszę założyć i zlacze i juz mam wyjście nie zależne.. Jutro muszę tej śruby, szukać, dobrze by było jakby był w nią wyposażony. 

A powrót z dodatkowego rozdzielacza najlepiej wpiąć z tyłu na wolny spływ czy można gdzieś tutaj, na tym zdjęciu co wstawiles? 

Opublikowano
1 godzinę temu, szmergiel napisał:

ile to bylo wystawione? bo juz sprzedane

150 tyś zł komplet. 

Ogłoszenie wciąż aktualne, tylko nie wiem dlaczego niektórym się nie otwiera.

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, izydor6280 napisał:

Ja mam z tymi prostokątnymi na dole. Tylko kupiłem oddzielnie siatkę i oddzielnie lampy. Lampy wziąłem wesema - są jak najbardziej ok. I wbrew poprzednim wypowiedziom - mają regulację, dwiema śrubkami każda. Kupowałem u nas w lokalnym sklepie. Jakoś 100 zł za wszystko zapłaciłem

Edytowane przez sladan
Opublikowano

Wygląda ż @bratrolnika miał rację z tą edycją.

@szmergiel patrz wyżej, już aktywne ponownie.

I jak cenę oceniasz? 

Siewnik 3m poszedł by szybko, 4m to jednak niewypał. 

Takie brony bym przytulił gdybym miał już ciągnik.

Opublikowano
bratrolnika napisał:

13 minut temu, GR_Stachnik napisał:

Ma tylko chyba będzie go potrzebował, dojdzie trochę ziemi to chyba 60 tka dostanie robotę.

Czyli jednak nie aktualne??? Nawet do juniora nie zdążyłem zadzwonić...

Powiem szczerze że jak już to po sezonie wiosennym będzie. Stan mechaniczny bdb wizualnie rdza go bierze. Na teraz szukam paszowozu 6-8 m3, nie za miliony, sprawny. Ktoś? Coś?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v