Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

U znajomego podczas budowy wygrzebali kamień o podstawie 1x1m, i z 2m wysoki, taki z zaostrzonym czubkiem, że nie było czym to wywieźć to stał w ogródku przy domu.

Pewngo razu zajechal jakiś typ i zapytał czy sprzedać nie chcą. Znajomy rzucił żartem że za 1000zl sprzeda, a gość wyjął portfel i zapłacił, za kilka dni ciężarówka z hdsem zabrała

Opublikowano
38 minut temu, bratrolnika napisał:

U znajomego podczas budowy wygrzebali kamień o podstawie 1x1m, i z 2m wysoki, taki z zaostrzonym czubkiem, że nie było czym to wywieźć to stał w ogródku przy domu.

Pewngo razu zajechal jakiś typ i zapytał czy sprzedać nie chcą. Znajomy rzucił żartem że za 1000zl sprzeda, a gość wyjął portfel i zapłacił, za kilka dni ciężarówka z hdsem zabrała

kilometr ode mnie jest kamień do oddania wielkości małej ciężarówki 

2 fadromy próbowały go wywieźć i nie dały rady po odkopaniu i kilku podajściach zoatał zakopany 

Opublikowano

Dokładnie jak @hubertb pisze.Auto było sprowadzone 1 lutego ,ja kupiłem 13 i na drugi dzień do starostwa A że kolejki to za 29 dni dopiero termin 😕 . teraz przy rejestracji mi pier**li że liczy się od dnia sprowadzenia A nie kupienia . oj k**wa Polska  

Opublikowano

Nie ma to żadnego związku z PISem PO i inną cholerą. Przepis o 30 dniach zawsze był nie było za niego przewidzianej kary teraz jest i dobrze. U nas urząd interpretuje to tak masz 30 dni na zgłoszenie kupna/sprzedaży bez względu na to czy zostanie on zarejestrowany czy nie. Datą która ciebie obchodzi jest data kupna, tyle tylko że janusze biznesu dalej drą z umową na "niemca" a wtedy data zakupu jest zwykle datą sprowadzenia. 

Opublikowano
17 godzin temu, Miran napisał:

Aha czyli nie warto sobie chyba zawracać nią głowy. Jeszcze jedno pytanie do was, znalazłem jeszcze jedno ogłoszenie

https://brzozowiak.pl/ogloszenia/Autosan-d47b-wywrotka-3-strony-d55-d35-kaczka--Machowa-2258513.html

To jest D55?

ta też cena jak za dwie
w takich cenach masz już konkret wagon

https://www.olx.pl/oferta/przyczepa-autosan-sanok-d-50-d55-6-ton-3stronny-wywrot-CID757-IDE3Jpj.html#4359967466

https://www.olx.pl/oferta/przyczepa-rolnicza-d-55-d55-6t-CID757-IDDruZl.html#6791830dba

Opublikowano
2 minuty temu, slawek74 napisał:

Karę płaci ten co sprowadził chyba że poszłeś na numer z umową na Ciebie

Żaden numer ja w takie ciemne interesy nie wychodzę, mam fakturę zakupu od handlarza i jego oświadczenie że osobiście sprowadził z datą . a w urzędzie mówi że naczelnik mi naliczy kare 

Opublikowano
4 minuty temu, Pafnucy napisał:

ile kary za to ?

Jeszcze nie Wiem dopiero naczelnik ma naliczyć

Opublikowano (edytowane)

@Pafnucy klamota Astre H , ja droższego grata jak 10tyś nie kupuje 😏

Edytowane przez Ursus932
Opublikowano

Kombi ? No czego . Auto jak auto . Nie musi być drogie .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v