Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
3 godziny temu, stempos1980 napisał:

@Ursus932 ma obawy co do innych marek ale niema się co dziwić bo na minę można trafić ale w Zetor też może być miną tylko mniej bolesna od innych marek .Za niewiele więcej dostawał linki z młodymi FT i odpuścił. Ogólnie ceny Zetorów są kosmiczne ale z drugiej strony handlaże wchodzą na forum Af i widzą jacy tu są rolnicy niektórzy fanatycy w odnośnie do marki Zetor i ceny w górę od dawna 

Zgadza się Ale to nie tylko AF ogólnie zawsze ceny zetorów były za duże ,zresztą jak wszystkich ciągników porównując do opłacalności w rolnictwie

1 godzinę temu, hubertb napisał:

Ceny za 52-72 są chore i nie warto się nimi w ogóle interesować. Dopiero od lat 90 zaczęto montować przedni most który "skręca", pompę hydrauliki przeniesiono w logiczne miejsce itp. Zmieniono też odlew skrzyni, dorzucono synchronizacje na pozostałe biegi. Generalnie zmieniono dużo na plus. 

W standarcie wszystkie 43/53/6340 miały synchronizacje ?? I pierwsze modele chyba jeszcze miały kiepski skręt bo napęd widzę zetora

47 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Panie Rysiu gdzie tyle wajch i przełączników:/ w ciągniku przecież ja nie wiem czy bym umiał tym jeździć A mój ojciec na pewno już mi w polu nie zrobi 😕

1 godzinę temu, slawek74 napisał:

kup takiego objedzie wszystkie zetory w okolicy i pieniążków zostanie a ceny części nie są takie straszne jak Ci się wydaje https://www.olx.pl/oferta/fendt-306-70km-sprowadzony-CID757-IDDMS5O.html

znajomy ma takiego już ponad 15 lat wiem co mówię

Panie przecież to starsze jak ja 😎 

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Ursus932 napisał:

Panie Rysiu gdzie tyle wajch i przełączników:/ w ciągniku przecież ja nie wiem czy bym umiał tym jeździć A mój ojciec na pewno już mi w polu nie zrobi 😕

czyi same plusy bo by się do ciągnika w ogóle nie ładował :P

tu masz same w dobrym stanie

https://www.olx.pl/oferta/same-jaguar-100-CID757-IDDrfol.html#069ef67d2d
https://www.olx.pl/oferta/mccormick-c80l-od-1-wlasciciela-CID757-IDDO4Qm.html#b21ddb8557

Edytowane przez Rolnik7343
Opublikowano

Kupował ktos z szanownych forumowiczów Renault od handlarza z okolic Krajenki [niedaleko Sołtysa] ? Jak go tam znalesc, jakis namiar ? Faktycznie ma takie dobre te ciagniki ?

Opublikowano
6 godzin temu, Bananek napisał:

świat się kończy, Rysiek germańca poleca. 😱

Jednak to prawda co mówią o 2020 roku 😄 Styczeń USA wariowalo, w lutym koronawirus a w marcu Rysiek poleca dżonego 😮

6 godzin temu, Ursus932 napisał:

Podejrzewam ze prędzej by tym jezdzil niz tym starym jakby sprobowal 😄

Opublikowano
19 godzin temu, Pawelek998 napisał:

Potrzebuje 7.50x20 i 8.25x20 po sztuce w dobrym stanie 

Wysyłka wchodzi w grę? Po ile ?

Paweł nadal chcesz jedną szt? Mam zbędna jedną może nawet i dwie,prawda @PRIMO ???

Opublikowano
2 godziny temu, szymon09875 napisał:

Podejrzewam ze prędzej by tym jezdzil niz tym starym jakby sprobowal 😄

Oj chyba nie bo sam mówi że takim to nie pojedzie

18 godzin temu, Rolnik7343 napisał:

Obejrzyj sobie renowki z serii xx-14 ;) to tura super ciągniki 

Jak to wygląda ?

18 godzin temu, Rolnik7343 napisał:

@Ursus932 Jak ma być do tura to tego 4340 sobie od razu odpuść ..

Dlczego 4340 nie nadaje się do tura?

7 godzin temu, Rolnik7343 napisał:

Ja tam nie mam takich problemów chce to niech robi 👍

Opublikowano (edytowane)

@Rolnik7343 A co Ty mi zachodnie sprzęty polecasz , przecież twój zetor jest naj w całym mieście 😎

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, tobi866 napisał:

Paweł nadal chcesz jedną szt? Mam zbędna jedną może nawet i dwie,prawda @PRIMO ???

Dokładnie. 

Edytowane przez PRIMO
Opublikowano
7 minut temu, stempos1980 napisał:

A może takiego 7540 lub 8540 nie podchodzi ci?

Też patrzę Ale nic w rozsądnej odległości i dobrym stanie narazie nie widzę

Opublikowano

A już się zastanawiam może jakiegoś nowego "bombla"60-70 koni brać . może by jakie dofinansowanie dostał

Opublikowano

jedynie Farmtraka chyba . Sie pierdzielisz z tym kupnem . Kup coś , a później będziesz się martwił . :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v