Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
52 minuty temu, 6465 napisał:

@igor10246 ja mam koła od cinqacento.  Jak by cię interesowały to ci za litra samogonu oddam. 

A I bratrolnika MA of motorynki. 

samogonu nie robię ale za to z cukierków ice'ów jest super likierek, a co do opon to czeka mnie wycieczka na złom 

• Like 1
Opublikowano
51 minut temu, slawek74 napisał:

Na podlasie nie jeździsz a tam mają ,,ducha puszczy''

Jest to jeszcze do kupienia? 

51 minut temu, slawek74 napisał:

Na podlasie nie jeździsz a tam mają ,,ducha puszczy''

Opublikowano
1 godzinę temu, 6465 napisał:

Bo ja wódki nie piję,  zapas się skończył a święta blisko. 

Jak dobrze pójdzie to Ci załatwie ale nie z jaskini

12 minut temu, Morion napisał:

pewnie

• Thanks 1
Opublikowano
7 godzin temu, hubertb napisał:

Z małego doświadczenia wiem że nie marka się liczy tylko stan, jak będziesz miał maszynę nieprecyzyjna i wyruchaną na każdym możliwym przegubie to masz pan pokopane. Remont tego to są zawsze bardzo spore pieniądze. Do tego dochodzi układ jezdny który też tani w remoncie nie jest. Jak zresztą każdy układ w koparce. Jednak to jako właściciel koparki wiesz. Kupując za granicą bez obejrzenia zawsze kupujesz kota w worku, handlarze to nie jest polski wynalazek wszędzie są tak samo uczciwi i łasi na pieniądze. 

Zwykle łańcuszek wygląda tak człowiek gdzieś na miejscu łowi ogłoszenia lokalne i ogląda, przedstawia cenny drugiemu tutaj w Polsce, jak uzbierają odpowiednią ilość maszyn zbiorowo ściągają do kraju. Tutaj maszyny przechodzą selekcje na te które sprzedamy z dużym przebiciem i na te które trzeba przed sprzedażą naprawić. Do napraw używa się najtańszego zamiennika i mechanika na stale na etacie u handlarza. W ten sposób zysk jest odpowiednio duży a maszyny długo nie stoją na placu. Podstawowa zasada takich remontów jest taka: ma zapalić szybko na zimnym a w środku powinno być czysto. 

Wiadomo że najczęściej tak jest ale czasem można trafić na jakiś fajny egzemplarz nie picowany prosto z lawety.

Opublikowano

Uważasz że tanio? To w dodatku netto

Edit.

Ok . Napisane 176zł😁

Opublikowano

Ma ktoś z użytkowników do sprzedania opony 8,25/20 najlepiej lokalizacja LLU lub okolice??? Mogą być łysawe.

Opublikowano
6 godzin temu, Miran napisał:

Szukam jakiejś przyczepy niemieckiej 5-7 t w Lubelskim/Podkarpackim najlepiej na balonówkach.

W jakich pieniądzach? Wywrot? Na ile stron? Zarejestrowana?

Opublikowano
3 godziny temu, Miran napisał:

A do 10tys coś znajdzie?

Chyba zostają Ci tylko polskie d47. Ewentualnie ruska 4,5t. Te wszystkie niemki będą raczej do remontu za te 7-8 tyś

Opublikowano

https://allegro.pl/oferta/silownik-hamulcowy-hydrauliczno-pneumatyczny-20-25-8611972826 jak to działa? Do hamulców pneumatycznych potrzebna jest cala instalacja tj butla i reduktor? czy wystarczy sam siłownik?

Opublikowano
15 godzin temu, tobi866 napisał:

Ma ktoś z użytkowników do sprzedania opony 8,25/20 najlepiej lokalizacja LLU lub okolice??? Mogą być łysawe.

całe koła będę sprzedawał, używki raczej ciężko trafić, może coś po złomach ale 9.00

15 godzin temu, tobi866 napisał:

całe koła będę sprzedawał, używki raczej ciężko trafić, może coś po złomach ale 9.00

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v