Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, kontenovy napisał:

to nie powinno dziwić czemu jestem samotny , 

Bo się może d*py z domu nie chce ruszyć. Wy beczycie ze ten niski, ten gruby, ten łysy, a kobiety mają więcej kompleksów od was 

• Like 1
Opublikowano
28 minut temu, gregor1284 napisał:

My obrabiamy 2.5ha od szwagierki. Nic nas nie interesuje tylko kosimy i zbieramy. Coś by się upomniała o dzierżawę to zaraz jest spakowana i za bramą

To śpi razem z wami 🤔 

Opublikowano
37 minut temu, szmergiel napisał:

cię świat otaczający przerasta.

mnie już dawno przerósł i dałem sobie z tym wyścigiem szczurów i zapierdzielem ,spokój ciała i duch najważniejszy , kontempluję slow living 

33 minuty temu, jahooo napisał:

tłumik przelot , szkoda że mało widać, może za adaptacją jakieś turbo siedzi 

42 minuty temu, Ursus932 napisał:

ciągnik na siłę kupić 

bedziesz na przedłużaczu koło komina jeździł jak @Xawier paszowozem 

Opublikowano
szymon09875 napisał:

A o czym ten temat jest ? O zakupach, to sie wiąże. A jak masz jakis temat to pytaj. 

Zadaje pytanie juz od jakiegos czasu na temat opryskiwacza a jak widac nikt nawet go nie zauwazyl.

Opublikowano
14 minut temu, szmergiel napisał:

@danielursus3p ,to mu sie udalo ale strachu bylo bo w zeby by od niej zarobij gdyby wyczaila.paranoja poprostu. garomyj----- prezes orlenu

Tak myślałem że to o nim, wielki kozak, żona przyjdzie "tak kochanie, już idę kochanie, dobrze kochanie" 😅 na okreznym wszyscy walą, gość ma 100 metrów do domu, nie sieczkarnią jestem, telefon zadzwoni rozlaczyc się nie zdąży już w sieczkarni siedzi do domu gna😅

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, gregor1284 napisał:

A w nogach się liczy? 

Panie Ja tam w trójkąty nie wnikam 😎 nie było pytania 

Nie ważne kto z kim śpi, ważne żebyście mieli ładne dzieci 😊

Edytowane przez Ursus932
Opublikowano
2 minuty temu, danielursus3p napisał:

Tak myślałem że to o nim, wielki kozak, żona przyjdzie "tak kochanie, już idę kochanie, dobrze kochanie" 😅 na okreznym wszyscy walą, gość ma 100 metrów do domu, nie sieczkarnią jestem, telefon zadzwoni rozlaczyc się nie zdąży już w sieczkarni siedzi do domu gna😅

już mnie wk***ia jego zachowanie. kiedyś ludzie przyjechali to mi tyle naopowiadali jaki cyrk odpierdala do ludzi to głowa mała.

Opublikowano

Najlepsze to te perełki jego, których boi się sprzedać na okolice 😅 jak u teścia w kieszeni siedzi to co zrobisz, chociaż tak ego sobie podreperuje

1 minutę temu, szmergiel napisał:

już mnie wk***ia jego zachowanie. kiedyś ludzie przyjechali to mi tyle naopowiadali jaki cyrk odpierdala do ludzi to głowa mała.

Opublikowano (edytowane)

jak można się tak sprzedać i upodlic za pieniądze. no rzesz k**wa żeby mi ktoś 100zl wydzielal do portfela? niepojęte. Ale za to pierdolenie jaki to prezes i obieżyświat to ma to na co zasługuje.

Edytowane przez szmergiel
Opublikowano

Widocznie mu pasuje. Tak pewno dalej by krowy pasł za stodołą 

Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Jest śmieciem i traktują go jak śmiecia? 

Myśli że ktoś jest głupi i nie widzi, że jest cipką w kieszeni teścia 

Opublikowano
7 minut temu, gregor1284 napisał:

Przedewszystkim zdrowe.

no i jeszcze jakby nie dziedziczyły negatywnych cech charakteru rodziców ale pewności nie ma co do któregokolwiek z wymienionych

Opublikowano
3 godziny temu, hardkor113 napisał:

https://www.olx.pl/oferta/opryskiwacz-hardi-commander-2800-CID757-IDHS9ux.html

Co powiecie o nim?

Co lepsze na dyszlu zwykłym czy zawieszany tak jak tutaj?

Zetor 7211 da sobie z nim rade?

Pewnie z wodą to jakieś 10 ton będzie ważyło. Może być mało ciągnika, tylko nie wiem jaki masz teren. Dyszel i tak skrętny ,więc różnicy nie robi. W zasadzie fajny opryskiwacz tylko brak mu uginania każdej strony z osobna.

Opublikowano
7 minut temu, hardkor113 napisał:

Uginania kazdej strony osobno? Nie bardzo rozumiem. Teren raczej rowny. Czasami jakas gorka jest ale to mozna na koncu robic jak wody malo.

Tu na zdjąciu jest pokazana zmiana kąta. Tzw jaskółka.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v