Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
13 minut temu, slawek74 napisał:

przepiłbym a zięciowi nie oddam 😁 ursus a traktory Ty dzisiaj oglądasz 😜😁

Tylko na olx 😋 

Opublikowano
1 godzinę temu, szmergiel napisał:

duren zawsze wykończy mądrego dlatego z debilem nie można jak z człowiekiem inteligentnym. albo robi tak jak trzeba albo wp***dol konkretny albo iść do roboty za konkretna kasę i nawet palcem nie kiwnac niech się duren męczy 

A Twoja trzyma jego stronę? Jak przekazał gospodarstwo to i rządzenie chyba 

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

A Twoja trzyma jego stronę? Jak przekazał gospodarstwo to i rządzenie chyba 

Zazwyczaj jest tak że gospodarka tak ale rządy już nie i dlatego są zgrzyty.

Mój teść się nie wcina w moje gospodarzenie ale za to teściowa to by chciała i mną rządzić ale nie jej doczekanie i dlatego niema nieraz dnia żeby nie było zgrztu

Opublikowano
15 minut temu, stempos1980 napisał:

Zazwyczaj jest tak że gospodarka tak ale rządy już nie i dlatego są zgrzyty.

Mój teść się nie wcina w moje gospodarzenie ale za to teściowa to by chciała i mną rządzić ale nie jej doczekanie i dlatego niema nieraz dnia żeby nie było zgrztu

Powiedz jej jaka jest teściowa na 102 🤔

Opublikowano
8 minut temu, czesio200 napisał:

Świąteczna zmiana tematu z poszukiwan Ursusa na narzekanie na teściów i ojców....

Już nawet mi się znudziło 😊

Opublikowano

jak normalny i madry czlowiek to wszyscy zadowoloni. z durniem nikt dobrze niema.

ps. 3 dni temu dzwonilem na kujawy bo fajny kombajn wystawili i gadam czy zna takiego jednego co 8km od niego mieszka bo to  moj znajomy to facet ze on musi zony spytac bo on nie z tad tylko sie ozenil z pod ostrody 10 lat temu i od razu slysze w sluchawce jak jakis stary na kazde zdanie juz swoje pier**li.co sie zapytam to zanim ten odpowie to ten stary juz swoje klepie. a idz ty w h*ja buraku co nawet  nie nauczyli sie kultury rodzice ze jak ktos rozmawia to sie nie przeszkadza. taka k**wa pchla ,nie wiem jak mozna zyc z czyms takim pod jednym dachem. zatluklbym golymi rekami w jeden  dzien ciemniaka. na koniec rozmowy wyszlo i tak ze ten stary musi pomyslec i mlody kazal jutro zadzwonic. cyrk na kolach.

jak ktos z rozumem to i pieniadze sa i zgoda w rodzinie i kazdy zna swoje miejsce. przychodzi oddac stery to sie zabezpieczyc finansowo i z kobieta swiat zwiedzac a nie wk***iac ludzi ze ma dzis zaorac albo jutro. mlody ma za***rdalac ale i decydowac zeby pozniej mial za co swiat zwiedzac a nie bic babe o jajko jak w filmie konopielka

• Like 2
Opublikowano

image.png.aea722580bca3619e5b804cda0b450eb.pngTakiego mema kiedyś znalazłem. Pasuje i tu. Przekażcie teściom 😁 

Opublikowano
1 minutę temu, 6465 napisał:

@szmergiel a którego był ten kombajn?  Młodego czy starego? I nad czym miał myśleć,  może mało mu za niego dawałeś?

jak zaczolem rozmowe to wychodzilo ze mlodego bo on gadal o cenie i fakturze a ten stary ciagle sie wpieprzal.paranoja poprostu

Opublikowano
12 minut temu, szmergiel napisał:

jak normalny i madry czlowiek to wszyscy zadowoloni. z durniem nikt dobrze niema.

ps. 3 dni temu dzwonilem na kujawy bo fajny kombajn wystawili i gadam czy zna takiego jednego co 8km od niego mieszka bo to  moj znajomy to facet ze on musi zony spytac bo on nie z tad tylko sie ozenil z pod ostrody 10 lat temu i od razu slysze w sluchawce jak jakis stary na kazde zdanie juz swoje pier**li.co sie zapytam to zanim ten odpowie to ten stary juz swoje klepie. a idz ty w h*ja buraku co nawet  nie nauczyli sie kultury rodzice ze jak ktos rozmawia to sie nie przeszkadza. taka k**wa pchla ,nie wiem jak mozna zyc z czyms takim pod jednym dachem. zatluklbym golymi rekami w jeden  dzien ciemniaka. na koniec rozmowy wyszlo i tak ze ten stary musi pomyslec i mlody kazal jutro zadzwonic. cyrk na kolach.

jak ktos z rozumem to i pieniadze sa i zgoda w rodzinie i kazdy zna swoje miejsce. przychodzi oddac stery to sie zabezpieczyc finansowo i z kobieta swiat zwiedzac a nie wk***iac ludzi ze ma dzis zaorac albo jutro. mlody ma za***rdalac ale i decydowac zeby pozniej mial za co swiat zwiedzac a nie bic babe o jajko jak w filmie konopielka

U kuzyna na gospodarstwie nikt z dzieci nie chciał robić. Stary młodym po blisko 3 tysiące na łeb miesięcznie i syn z córką pracowali. W międzyczasie pobudował im dom, a jak zobaczył ze jednak chęci do roboty się znalazły to odpisał im to gospodarstwo i z głowy. Niby okradkiem ale swojego dopiął 

Opublikowano

Też się dziwię jak można długo wytrzymać w takim układzie. Ciekawe czy stary kasę trzyma. Ja poszedł bym na etat i powiedział,  jak trzymasz kasę to na nią za***rdalaj. 

3 minuty temu, szmergiel napisał:

jak zaczolem rozmowe to wychodzilo ze mlodego bo on gadal o cenie i fakturze a ten stary ciagle sie wpieprzal.paranoja poprostu

• Like 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v