Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

i jeszcze każdy ma plony takie że ho ho .

pierdolenie o szopenie a dziecinada i upośledzeni jeszcze jakieś subskrypcje napędzaja pajacom takim jak ten co się slini  jak buldog

Edytowane przez szmergiel
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, SamaPrawda napisał:

Czyli dla Was nie ma kanałów rolniczych godnych waszego czasu.. na każdym kanale coś nie pasuje. Może czas najwyższy samemu wziąść się za nagrywanie?

@Uziu92 ciekawie nagrywa. Krótko na temat, bez zbędnego pierdolenia🙉😁

Edytowane przez danielursus3p
Opublikowano

no co Ty 😂

szmergiel napisał:

i jeszcze każdy ma plony takie że ho ho .

pierdolenie o szopenie a dziecinada i upośledzenie jeszcze jakieś subskrypcje napędzana pajacom 

reklamy to tam jeszcze ujdą jakoś , ale te lajwy i donejty czyli zebranie na ekranie to dla mnie dno dna .

Opublikowano
2 minuty temu, Uziu92 napisał:

a o czym ja będę nagrywał jak już wszystko jest nagrane o wszystkim 😁

Pojdziem w spółkę, nagrasz jak zrobić wywrotkę jednoosiową, i zamiast z produkcji przyczep będę żył z zysków, które podzielimy na pół🤣

Opublikowano
51 minut temu, Agrest napisał:

, całuj mnie po d*pie jako i ja twoją całuję...

Filmy Ci się pomylił 😁 to dla dorosłych coś musiałeś oglądać 😎

51 minut temu, Agrest napisał:

, całuj mnie po d*pie jako i ja twoją całuję...

Filmy Ci się pomylił 😁 to dla dorosłych coś musiałeś oglądać 😎

Opublikowano
Przed chwilą, stempos1980 napisał:

I zaraz US będzie na karku

Dokładnie. Piniondz lubi ciszę.

Opublikowano
5 minut temu, bratrolnika napisał:

Pojdziem w spółkę, nagrasz jak zrobić wywrotkę jednoosiową, i zamiast z produkcji przyczep będę żył z zysków, które podzielimy na pół🤣

Tyle było by zamówień że linie produkcyjną trzeba otworzyć :)

Opublikowano
2 minuty temu, danielursus3p napisał:

Dokładnie. Piniondz lubi ciszę.

Tak jak u nas byl dobry mechanik od traktorów , komuś się nie podobało i problem.

1 minutę temu, Uziu92 napisał:

nagram aferę o biardzkim i się jak dzokery wybije :D

Albo że części do c360 czy tam jakiegoś byka większego lipne i będzie drama

Opublikowano

noo o częściach waryński też można by coś nagrać :D jacka mocnego już tu nie widać, wolą nagrywać z jutuberami, większe zasięgi niż na AF a i widownia jutuberów będzie kupować bo jak ich iidole reklamują to musi być cud.

Opublikowano
4 minuty temu, mf362 napisał:

Tak jak u nas byl dobry mechanik od traktorów , komuś się nie podobało i problem.

Albo że części do c360 czy tam jakiegoś byka większego lipne i będzie drama

Bo to tak jest. U nas jednego podjebali że bez fv handluje 

Przed chwilą, Uziu92 napisał:

noo o częściach waryński też można by coś nagrać :D jacka mocnego już tu nie widać, wolą nagrywać z jutuberami, większe zasięgi niż na AF a i widownia jutuberów będzie kupować bo jak ich iidole reklamują to musi być cud.

Jak dla mnie waryński to goowno. Lemkesze kupowałem miały być takie cudo i ch*j, się pogięły

Opublikowano (edytowane)

ja ich super komin najlepszy na rynku polskim kupiłem do c 360 to chłam jakich mało, farba zlazła a do tego nieszczelny, napisałem kkiedyś o tym gdzieś to pan Jacek mocny jak zwykle swoją gadkę że to najlepszy produkt na rynku :D normalnie boki zrywać :D najlepsze jest to ze w 2015 roku za połowę tego co kosztuje ten warynski kupiłem chinczyka emaliowanego, 4 lata na c 360 teraz rok na c 330 i zero zuzycia, emalia idealna, zero dziur, jak nowy, zero przebarwien, przepaleń :D

o ich super termostatach to nawet nie będę pisał bo już gorszego chłamu to nie ma, nawet vernet do osobowych jest lepszy.  Dłuta do pługa też gówno, parę ha i dłuta nie ma.

Edytowane przez Uziu92
Opublikowano

Noze do sieczkarni kupiłem od nich, po 60 ha były gorsze jak balmety czy gerlachy, to samo w kosie, nic specjalnego. 

Opublikowano

No niestety, tanie ale ujowe. Wraz wychodzi że lepiej dopłacić do oryginału 

Opublikowano
25 minut temu, Uziu92 napisał:

nagram aferę o biardzkim i się jak dzokery wybije :D

nie zauważyliście że wystarczy dać na miniaturkę filmu jakąś panienkę w leginsach schylającą się i udającą że coś grzebie przy ciągniku i już 3 miliony wyświetleń? 

Opublikowano
6 godzin temu, danielursus3p napisał:

Cale szczęście że chociaż w krolach żyta z nich debili zrobili👌😁

Prawidłowo 😁👌

Przecież nie musieli

1 godzinę temu, stempos1980 napisał:

A filmy tego co Danię zaorał?

Skończył się jak założył firmę próbującą handlować maszynami

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v