Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Panowie haki łączników dolnych w ciągniku kupować oryginały czy można jakieś zamienniki? Nie mam haków a zmienił bym se na haki kat2.

Opublikowano
10 minut temu, danielursus3p napisał:

Panowie haki łączników dolnych w ciągniku kupować oryginały czy można jakieś zamienniki? Nie mam haków a zmienił bym se na haki kat2.

Ja mam zamienniki i nie narzekam (MTZ)

Opublikowano
1 minutę temu, jahooo napisał:

Ja mam zamienniki i nie narzekam (MTZ)

Właśnie nie wiem czy warto przepłacać. Czym to się ma że są droższe itd. do mf bede zakładał, a jakie masz założone?

Opublikowano
5 minut temu, slawek74 napisał:

siadaj na rower i zapier... 😁 okazjia nawet jak motor by nie odpalał 😀

daleko rowerem.   dzwoniłem automatyczna sekretarka tylko.

Opublikowano
6 minut temu, danielursus3p napisał:

Właśnie nie wiem czy warto przepłacać. Czym to się ma że są droższe itd. do mf bede zakładał, a jakie masz założone?

Nie pamiętam, chyba z firmy MIZAR - to juz kilka lat, jak kupowałem

Opublikowano

To wuj, kupię jakieś zamienniki, zawiezie się do spawacza to pospawa. A czym się różni kat 2 od kat3 bo całkiem zielony w tym jestem.

Opublikowano
21 minut temu, danielursus3p napisał:

Proponuje oryginał, nie ma co oszczędzać na podróbkach kupujesz raz,   Ja mam  w zetorze założone kat 2 CBM  i polecam każdemu

Opublikowano
2 godziny temu, MF675ursus napisał:

Rozmiarem i nośnością. Do haków przydałoby się żeby odciągi były na sztywno, nie łańcuchowe

Mam na sztywno. Do mf serii 30xx potrzebuję. Wkurzają mnie te tradycyjne cięgna.

2 godziny temu, bartek1992 napisał:

Proponuje oryginał, nie ma co oszczędzać na podróbkach kupujesz raz,   Ja mam  w zetorze założone kat 2 CBM  i polecam każdemu

Mówisz? Zobaczy się, ile płaciłeś?

Opublikowano
4 minuty temu, danielursus3p napisał:

To wuj, kupię jakieś zamienniki, zawiezie się do spawacza to pospawa. A czym się różni kat 2 od kat3 bo całkiem zielony w tym jestem.

kat 2 jest do ciagników do  140 km a kat 3 do 230 km

Opublikowano
2 godziny temu, bartek1992 napisał:

kat 2 jest do ciagników do  140 km a kat 3 do 230 km

A takie rzeczy. Dobrze wiedzieć, dzięki ;)

Opublikowano

sekretarka, a po chwili pokazuje że zakończył rozmowę. 3 razy próbowałem.

2 minuty temu, Baks00 napisał:

40 min 550 wyswietlen moze wylaczyl tel bo nie nadazal odbierac

Opublikowano
2 minuty temu, danielursus3p napisał:

Mam na sztywno. Do mf serii 30xx potrzebuję. Wkurzają mnie te tradycyjne cięgna.

Mówisz? Zobaczy się, ile płaciłeś?

w 2016 jak kupiłem zapłaciłem  z 2 kulami  w standardzie + 2 kule z kołnierzem  razem 720 zł

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v