Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 minut temu, rafal3939 napisał:

Z doświadczenia wiem że im mniej napisane tym lepiej, wolę jak ktoś jest konkretny i zadzwoni zapyta, pogada a taki co tylko czyta i pisze maile i smsy to dla mnie nie jest poważny. Nie mówię o Tobie.

Może nie tyle jest nie poważny co od razu wiadomo że i tak nie kupi tylko pisze byle pisać 

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Strongman napisał:

Ogólnie widziałem sporo filmików na YouTube gardzącym clasem a ze to części niema i takie tam i mf to samo i manipulacja zbiera żniwo.

mam claasa i co jak co ale częsci to do niego są tanie jak na zachód i jest tego w opór.

Edytowane przez Uziu92
Opublikowano
13 minut temu, mf362 napisał:

Może to od fynda tylko trochę zbladły

Ja wczoraj pierwszy raz w zyciu widzialem bialego Fenda ale jak bym uslyszal cene tez bym pewnie zbladl

• Like 1
Opublikowano
57 minut temu, Lukasz3991 napisał:

Panowie szukam przyczepy wywrotki na dwa tłoki typu d-35 albo coś podobnego. Obszar poszukiwań do jakiś 100 max 150 km od Łodzi. Nie mówię żeby to była igła, ale żeby była dobra i sprawna. Wie ktoś coś? Dysponuję kapustą tak 8 tysi, max 9. Oglądałem parę sztuk, ale albo ja jestem z cenami do tyłu albo ludziom się przez święta i dopłaty w d*pie poprzewracało.

Ewentualnie mogą być hamulce do roboty, ale wtedy nie dam górnej granicy.

Zerknij tutaj https://www.sieradzak.pl/kategoria.html?id=385&c=przyczepy-rolnicze&s=st

Opublikowano

Byłem teraz u bambra oglądać przyczepę i miał dwa Jelenie. Jeden jakiś starszy a drugi nowy i na nowego mówił "turysta" bo jeździ tylko do serwisu i z powrotem.  Nie wnikałem w model, wiem jedynie, że R-ka, co nie oznacza, że wszystkie trefne. Mówił jeszcze, że musi gwarancję przedłużyć.

2 minuty temu, Morion napisał:

O tej stronki nie znałem.

Opublikowano
2 minuty temu, Strongman napisał:

Wiem ale byli filmy ze ktoś miał 2 nowe i się popsuli a ten korbanek znowu wstawia z mf ze zajeżdżone z zachodu bo chce opchnąć proste arbosy.

Oglądałem na yt jakąś awarię arbosa, ktoś napisał że trzeba było kupić starego mf-a i byś jeździł - a pan K na to - "mamy używane MF-y na placu, zapraszamy" :D

• Haha 1
Opublikowano
12 minut temu, Uziu92 napisał:

mam claasa i co jak co ale częsci to do niego są tanie jak na zachód i jest tego w opór.

MF czy claas? U nas rodzynek arion się rozpierdolił na ament nie wiadomo kiedy do żywych wróci. 

Żeby trochę stabilnej było to chyba 6713/14 by stał na podwórku.

Opublikowano
4 minuty temu, pawel885 napisał:

Oglądałem na yt jakąś awarię arbosa, ktoś napisał że trzeba było kupić starego mf-a i byś jeździł - a pan K na to - "mamy używane MF-y na placu, zapraszamy" :D

oni chwalą to co aktualnie sprzedają i tyle, kanał prowadzą już jakiś czas i nie było jeszcze nawet ani jednej naprawy gwarancyjnej arbosa, a na pewno coś robili. Do tego chwalą sie tak przygotowaniem sprzetu do klienta a maniany nieżle też odwalają.

2 minuty temu, danielursus3p napisał:

MF czy claas? U nas rodzynek arion się rozpierdolił na ament nie wiadomo kiedy do żywych wróci. 

Żeby trochę stabilnej było to chyba 6713/14 by stał na podwórku.

Ja do swojego jak kupiłem parę pierdół musiałem dokupić to ceny jak za oryginały to nic strasznego. Oryginalny czujnik 100 z groszem, oryginalne filtry też cena znośna, dużo tańsze jak do JD czy MF.

Opublikowano
25 minut temu, Uziu92 napisał:

Gdzie się kupuje części do tych classow? 

Opublikowano

Przecież sprzedawca nigdy nie skrytykuje własnego towaru. A co do awaryjności to według badan robionych w serwisach w ciągu ostatnich 10 lat najlepiej wypadł model ursusa buldog ponoć nie było żadnej reklamacji i napraw 😃

Opublikowano
14 minut temu, pawel885 napisał:

W takim wypadku tylko ursus 😎

Opublikowano
2 minuty temu, Ursus932 napisał:

Gdzie się kupuje części do tych classow? 

W sklepie 😀

Opublikowano
Przed chwilą, danielursus3p napisał:

W sklepie 😀

W Którym? 

Opublikowano
Przed chwilą, Ursus932 napisał:

W Którym? 

W każdym dobrze zaopatrzonym

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v