Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, PRIMO napisał:

Ciebie to już poje..gieło ? 

Za taką perełkę jeszcze chcesz się targować ?

A co trochę dużo mi się wydaje 

Opublikowano (edytowane)

@Ursus932 W ciul dużo

Ja przez telefon też nigdy nie chcę rozmawiać o ceniejak coś sprzedaję. Najgorsi klienci, tacy którzy jeszcze nie oglądali, a już się przy pierwszym telefonie targują

Edytowane przez sladan
  • Like 2
Opublikowano
3 minuty temu, mf362 napisał:

@bratrolnikaNie wiesz czy masz w nim seryjny intercooler ? Żona pewnie jeździ ostrożnie jak golfem poniżej 2tys obr co nie ;) 

Raczej seryjny, tylko program miał zrobiony

Żona to popierdziela nie gorzej ode mnie, sama powiedziała że teraz to dopiero będzie problem kolejny samochód kupić, żeby słabszy od fiata nie był

Opublikowano
7 minut temu, jacek3773 napisał:

Nie po darmo go ktoś picował. Rozejrzyj sie za mf 375 z mocą i ceną się zmieścisz tylko ciężko upolować bo mało ludzi się tego pozbywa.

dalem tu linka do ładnego 372 to chłop nawet nie spojrzał, chyba w szoku był 

Opublikowano
2 minuty temu, sladan napisał:

@Ursus932 W ciul dużo

Ja przez telefon też nigdy nie chcę rozmawiać o ceniejak coś sprzedaję. Najgorsi klienci, tacy którzy jeszcze nie oglądali, a już się przy pierwszym telefonie targują

Ja też nigdy ale delikatnie musiałem wybadać grunt 

Opublikowano
25 minut temu, bratrolnika napisał:

A cóż ja mogę Ci powiedzieć?

W przebieg pewnie nie wierzysz.

Nie ma kamerki i systemu czytania znaków, nie widzę asystenta zmiany pasa ruchu, sam nie znajdzie miejsca do parkowania, pewnie nie zawoła cię na kawę jak dostrzeże symptomy zmęczenia. Pierwsza filiżanka żółta, druga już czerwona😁😉

Opublikowano
9 minut temu, bratrolnika napisał:

Wycinać poki co nie ma sensu, nie szkoduje, a jak się zaświeci raz na kwartał czyszczenie to luzik

Chyba ze 

A co do suva zobaczysz jeszcze zejdzie.Slaby ruch na autach

Opublikowano
3 minuty temu, soltys48 napisał:

to tak jak pisałem max

trochę??? za***iście dużo dla mnie

Według mnie trochę,

Tak tak wiem zachodnie lepsiejsze bla bla itd

Dla mnie to ciągnik, nie ważne co tam na masce pisze 

Opublikowano
2 minuty temu, Ursus932 napisał:

Ja też nigdy ale delikatnie musiałem wybadać grunt 

Nie wiem czy wszyscy tak to odbierają jak ja. Ale dla mnie, jak ktoś się targuje od razu przez telefon nie oglądając nawet - to odpowiadam, że cena taka i taka, jak nie pasuje to nie przyjeżdżaj nawet. Więc jak trafisz na podobną osobę to już nie utargujesz, a jak pojedziesz obejrzeć bez marudzenia, to będziesz mieć większe pole do negocjacji. Takie moje zdanie

Opublikowano
4 minuty temu, Agrest napisał:

A cóż ja mogę Ci powiedzieć?

W przebieg pewnie nie wierzysz.

Nie ma kamerki i systemu czytania znaków, nie widzę asystenta zmiany pasa ruchu, sam nie znajdzie miejsca do parkowania, pewnie nie zawoła cię na kawę jak dostrzeże symptomy zmęczenia. Pierwsza filiżanka żółta, druga już czerwona😁😉

Na przebiegi to ja nawet nie patrzę

Bardziej niż o twoją opinię chodziło mi o to że jako prawie teść mógłbyś mi się dołożyć do niego😉

3 minuty temu, Baks00 napisał:

Chyba ze 

A co do suva zobaczysz jeszcze zejdzie.Slaby ruch na autach

Póki co nie mam z czym jechać po niego, i tak już stoi od pół jesieni,wtedy chciał chyba prawie 40000zł za niego

Opublikowano
5 minut temu, bratrolnika napisał:

Raczej seryjny, tylko program miał zrobiony

Żona to popierdziela nie gorzej ode mnie, sama powiedziała że teraz to dopiero będzie problem kolejny samochód kupić, żeby słabszy od fiata nie był

Ten Kuga według danych ma 8.2s do setki to nawet fiacik w seri 165koni lepiej odpycha .

Ogólnie charakterystyka silnika Volvo 2.5 fajna np na 5 biegu 90km/h but i moment jest 160plus.

A o jakimś focusie ecoboost nie myślałeś? Na 6km to ta Kuga sporo spali gaz też średnio na taki dystans

Opublikowano
Przed chwilą, mf362 napisał:

Na 6km to ta Kuga sporo spali gaz też średnio na taki dystans

Stać mnie😋 jakby najważniejsza była ekonomia to patrzył bym na 1.0 60KM

1 minutę temu, mf362 napisał:

jakimś focusie ecoboost nie myślałeś

Temat był na coś wyzszego, ale ogólnie nie mam miedzi więc na nic konkretnego się nie nastawiam

2 minuty temu, mf362 napisał:

Ten Kuga według danych ma 8.2s do setki to nawet fiacik w seri 165koni lepiej odpycha

Fiat chyba 8.8sek. wg danych fabrycznych

• Like 1
Opublikowano
27 minut temu, Ursus932 napisał:

Do tego też dzwoniłem, ale nie ma chęci zejść z ceny https://m.olx.pl/oferta/ursus-1042-1044-4x4-i-rej-2001-r-CID757-IDHNqj6.html?reason=

Sprzedaję teraz samochód i szlak mnie trafia jak Janusze dzwonią i od razu ile pan spuści, Spuścić to można spodnie z d*py a nie  targować się przez telefon nie widząc maszyny.  

Samochód wystawiony za 11999  ale dla Januszów specjalna cena 14500.

Tak samo powinno byś napisane  w tym ogłoszeniu 70 tyś do targu przez telefon. na miejscu 59,5 i prosze ile od razu można utargować. 

Opublikowano
1 minutę temu, bratrolnika napisał:

Bo to link do olx, na oto Moto jest 40 zdjęć

Właśnie widziałem i miałem edytować posta. No ładny jest ogólnie, przebieg nie wiadomo jak to z każdym sprowadzonym, silnik zajefajny, mógłby być jedynie tańszy

• Like 1
Opublikowano
10 minut temu, Ursus932 napisał:

Tak tak wiem zachodnie lepsiejsze bla bla itd

JUż pomijam zachodnie wg Twoich słów

ale naprawdę spójrz w strone choćby masseya, konstrukcyjnie będzie podobny a cenowo niżej

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v