Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
2 minuty temu, bratrolnika napisał:

@pafnucy Czemu??? za***iste

Ogólnie to ten z linku ma wszystko co chce mieć

Tylko cena mi nie pasuje,i tu właśnie na scenę wchodzi Agrest...

xenonu nie ma :D

w diesla się nie pchaj, jak jeździsz te 10-15 rocznie to nie ma sensu.

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, bratrolnika napisał:

@pafnucy Czemu??? za***iste

nawet jak rejestrację zasłonisz, to będzie wiadomo że to Ty pojechałeś.    to babski kolor.

Edytowane przez pafnucy
Opublikowano

Diesel jest ok, najlepiej jakby był po 2010r 2.0 163KM, myślę że są mniej awaryjne od benzyn. Po ponad 10 latach handlu autami nie chce widziec benzyny, jedynie diesel. Stare benzyny ok ale te wszystkie nowe to jest porażka.

Opublikowano
2 minuty temu, Uziu92 napisał:

xenonu nie ma :D

w diesla się nie pchaj, jak jeździsz te 10-15 rocznie to nie ma sensu.

Xenonu nie potrzebuję

Roczne przebiegi to jedno, a tyle ile robię na raz to drugie: żona ma do pracy 6km, ja 13, jeździ się żwawo to i DPF zdąża się wyczyścić, ale sam wiesz jak jest

Opublikowano
1 minutę temu, bratrolnika napisał:

Xenonu nie potrzebuję

Roczne przebiegi to jedno, a tyle ile robię na raz to drugie: żona ma do pracy 6km, ja 13, jeździ się żwawo to i DPF zdąża się wyczyścić, ale sam wiesz jak jest

W bravo masz DPF na miejscu? Nic nie zapycha się ?

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, pafnucy napisał:

nawet jak rejestrację zasłonisz, to będzie wiadomo że to Ty pojechałeś.    to babski kolor.

Co Ty, fajny jest

4 minuty temu, mf362 napisał:

Prędzej brat rolnika w starym roku kupi kuge niż Ursus ursusa : D

Nie kupi, nie ma szans

3 minuty temu, rafal3939 napisał:

Diesel jest ok, najlepiej jakby był po 2010r 2.0 163KM, myślę że są mniej awaryjne od benzyn. Po ponad 10 latach handlu autami nie chce widziec benzyny, jedynie diesel. Stare benzyny ok ale te wszystkie nowe to jest porażka.

Od 2009r jeżdżę Dieslami, cały czas dwa w domu są,ale na moje przebiegi to bez sensj6, stary TDI jakoś to znosi, nic mu nie jest, ale nowszy m-jet potrafi zaswiecic kontrolka dpfa 

Edytowane przez bratrolnika
Opublikowano
26 minut temu, soltys48 napisał:

nie tyle co woła w filmie

Temu pytam ile mu za to dać 

Opublikowano
Przed chwilą, mf362 napisał:

W bravo masz DPF na miejscu? Nic nie zapycha się ?

Mam, od września 2019 jak to kupiłem czyszczenie wyskoczyło mu 4 razy, zawsze po tym jak żona nim jeździła do pracy, wtedy biorę to na przejażdżkę, i po 15km jest już po czyszczeniu

• Like 1
Opublikowano

Opublikowano
2 minuty temu, stempos1980 napisał:

Za tą kasę to chyba by był lepszy ten Zetor co @6465 ci dał linka

Który zetor 🤔

Opublikowano
1 minutę temu, mf362 napisał:

Nie wiadomo jak będzie z tymi przeglądami bo można by wywalić go to i parę km by przybylo :) egr i DPF 220koni bo ty coś koło 200km masz jak dobrze pamiętam?

Tak, 205

Dziś przy 100km/h na trzecim biegu nie mógł złapać trakcji... esp zaczęło go dusić

Wycinać poki co nie ma sensu, nie szkoduje, a jak się zaświeci raz na kwartał czyszczenie to luzik

Opublikowano
1 minutę temu, rafal3939 napisał:

Nie bo przeglądu nie zrobisz, można jeszcze wykręcić dpf, przewiercić wzdłuż. Czujniki działają poprawnie a przepływ spalin jest swobodny

usuwasz nie wycinajac puszki a potem jeszcze komputerem 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v