Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, szymon09875 napisał:

No to jeszcze tragedii nie ma z cenami jak ponizej 40 zszedles. Ja bym sie chyba zdecydował. 

Bede mial jak chcesz z cegly i betonu gruz.

Za darmo oddam.

Zuzel kuzyn wozi.

No jeszcze chciałbym żeby znajomy zetknął co zeby zjadł na ciężkiej serii, ale kuźwa pracuje w tygodniu 

Przed chwilą, szymon09875 napisał:

A na sworzniach od tuzu i zaczepy ? Nie wytluczony?

No nie widać było luzow 

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Dream1990 napisał:

Dużo tego? Po ile chodzi teraz łódka żużla?

Zmieszago z ziemia mam z 20 łódek na juz. Jakbys chcial czyste to by trzeba bylo to wczesniej osobno odrzucić. Mam do rozbiorki obore z tym ze dwie sciany z gliny. 

Co do szlaki dzis bede do niego o zwir dzwonil to zapytam.

Plus minus 550 zł lódka z transportem juz do Ciebie. 

Edytowane przez szymon09875
Opublikowano

opony diagonalne kabat odpuść , to już lepiej wziąć nawet używki ale jakieś markowe , czasem się trafiają ładne w dobrych pieniądzach

oczywiście radialki bo będziesz tym ciągnikiem robił jako główny

Opublikowano
Uziu92 napisał:

opony diagonalne kabat odpuść , to już lepiej wziąć nawet używki ale jakieś markowe , czasem się trafiają ładne w dobrych pieniądzach

tu można by opon poszukać

https://www.olx.pl/oferta/opony-540-65r38-continental-bieznik-70-CID757-IDHOOsG.html

Opublikowano
14 minut temu, szymon09875 napisał:

Zmieszago z ziemia mam z 20 łódek na juz. Jakbys chcial czyste to by trzeba bylo to wczesniej osobno odrzucić. Mam do rozbiorki obore z tym ze dwie sciany z gliny. 

Co do szlaki dzis bede do niego o zwir dzwonil to zapytam.

Plus minus 550 zł lódka z transportem juz do Ciebie. 

muszę plac utwardzić pod mieszanie paszowozem, wybiorę 20-30 cm, na to przydałby się czysty gruz,kamień,itd. trochę piasku i 5 cm żużla na wyrównianie. W tej cenie to chętnie przygarnę ten żużel :)

Opublikowano (edytowane)
44 minuty temu, Ursus932 napisał:

Gorszy problem co z tym Ursusem, brać czy nie🤔 błotniki 1000, opony najtańsze diagonalne kabat 3200, malowanie błotnikow i ze trzy plastiki do kabiny, szyba  to następny 1000, i pewnie jeszcze coś się znajdzie, tyle co widać na już a co w praniu wyjdzie 🤷‍♂️ 

Zobacz to prawie tak stare jak ja 🙆‍♂️

Toż to jak multipla ta renowka

Takie dziwaczne

Edytowane przez mf362
Opublikowano
conny napisał:

Bedziesz sie tak zastanawiał to pójdzie ten Ursus

Ja już zrobiłem ponad 3000 km i nic.

jak już tyle czasu nie kupił to teraz zima nie ma co się pieklic, do marca jeszcze na spokojnie można szukać , chyba że do remontu to brać i przez zimę coś jeszcze zrobi

Opublikowano

@Uziu92 18.4 r38 jakieś konkretne marki opon brać? Chodzi o używki. Znajomy ma do handlu good yeary trelleborgi, i jeszcze jakieś, bieżnik podobny około 60-70%.

Opublikowano
1 godzinę temu, Uziu92 napisał:

Takie liche te kabaty? To w tej cenie są jeszcze petlasy, tyle co będę robił to diagonalne wystarczą 

Nowe radialki cholernie drogie a do używki jakoś nie mam przekonania 

Opublikowano
danielursus3p napisał:

@Uziu92 18.4 r38 jakieś konkretne marki opon brać? Chodzi o używki. Znajomy ma do handlu good yeary trelleborgi, i jeszcze jakieś, bieżnik podobny około 60-70%.

bierz te co więcej bieżnika jest , aby naprawiane nie były to będą chodzić

Ursus932 napisał:

1 godzinę temu, Uziu92 napisał:

Takie liche te kabaty? To w tej cenie są jeszcze petlasy, tyle co będę robił to diagonalne wystarczą 

Nowe radialki cholernie drogie a do używki jakoś nie mam przekonania 

podobno liche no i nowa wygląda tak jak juz by używana była , bieżnik niski , używkę jak masz opcję to jedz i obejrzyj , w łódzkim i w okolicach Przasnysza jest tego w ciul , można coś kupić , byle naprawiana z boku nie była po przecięciu bo jak tam dziurka po gwoździu załatana to nic strasznego i na radialce całkiem inna jazda i trakcja.

Opublikowano
12 minut temu, danielursus3p napisał:

A czy ma moze oponę 520/70/38 cultora z jak najlepszym bieżnikiem i jaka lokalizacja.

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Uziu92 napisał:

bierz te co więcej bieżnika jest , aby naprawiane nie były to będą chodzić

podobno liche no i nowa wygląda tak jak juz by używana była , bieżnik niski , używkę jak masz opcję to jedz i obejrzyj , w łódzkim i w okolicach Przasnysza jest tego w ciul , można coś kupić , byle naprawiana z boku nie była po przecięciu bo jak tam dziurka po gwoździu załatana to nic strasznego i na radialce całkiem inna jazda i trakcja.

Wszystkie mniej więcej jednakowe.

2 godziny temu, turion23 napisał:

A czy ma moze oponę 520/70/38 cultora z jak najlepszym bieżnikiem i jaka lokalizacja.

Nie wiem, zapytam. Przywozi czasem takie smaczki przy okazji z zachodu. Mazowieckie

Edytowane przez danielursus3p
Opublikowano (edytowane)

Mi tez kabaty się nie podobają,a przede wszystkim to diagonalne i dętkowe a ja lubię radialne i bezdętkowe i przeważnie kupuje najtańsze.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
21 minut temu, danielursus3p napisał:

Jak będziesz pytał o opony to może 16.9 34 Goodyear 1 sztukę szukam

Opublikowano

Ok będę pamiętał.

2 godziny temu, Uziu92 napisał:

to ja bym wziął treleborgi , one wymiar trzymają jeżeli chodzi o szerokość

To może się skuszę, podjadę zobaczyć co to jest w ogóle.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v