Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 minutę temu, bratrolnika napisał:

Tam to wujek kasę trzymał, młody chciał zachoda, a wujek zetorka, a że młody miał do gadki tyle co żyd za okupacji to chwalił to co wujek zadecydował, odpowiednio.to wczesniej argumentując-jak się okazało nie miał racji

to historia się chyba powtarza w kolejnym przypadku :D

Opublikowano

Tak, przynajmniej ja

1 minutę temu, radekz200 napisał:

Mowicie o tym zetorturbo?

1 minutę temu, Uziu92 napisał:

to historia się chyba powtarza w kolejnym przypadku :D

Jeśli piszesz o koledze @ursus932 to myślę że nie masz racji, w tym przypadku to wina raczej leży w doradcach

Opublikowano

za 40k juz coś znajdzie. W ruinę to tez bym się nie pchał ale teraz to i niby igłę kupisz i można potem zgryzote mieć.

Opublikowano
7 minut temu, Ursus932 napisał:

Trzeba założyć elektryczne załączanie przedniego napędu, plastiki ogólnie nie są jakoś strasznie połamane ale chyba 3 brakuje ,  obciążenikow brak na tylnych kołach, świeca płomieniowa do zrobienia i coś jeszcze było 

To są pierdoły do ogarnięcia w wolnym czasie przez zimę. Ja nie wiem, jak mechanicznie w miarę to brać i tyle. 

Opublikowano
10 minut temu, Ursus932 napisał:

Silnik Perkins a dokładnie ursus 4390T turbo 

Ciekawe czy nie jest to samo co np w takim silniku jak w 3070 czy w mf 698t

Opublikowano
Przed chwilą, Uziu92 napisał:

Ursus a ode mnie nie chcesz claasa odkupić ?

Sypie się?

Opublikowano

A na wuj taki wielki. Chyba że wyznajesz zasadę że musi być największy traktor we wsi u Ciebie, to luzik😁

Opublikowano (edytowane)

Panowie oglądałem dziś mtxa 110 no i pytanko z prawej strony bloku silnika farba jest popękaną jakby pajęczyne na niej zawiesił a także misa olejowa była ściągana, widać bo silikon zaciągnięty silnik Perkins lekko ponad 10kmtg jak sądzicie przegrzany był? Nasunęło mi się to że może z prawej cieńsza ściana bloku i temu się przegrzała lewa strona w porzadku.Cena niezła cała reszta też jakieś tam drobne przrcirki ale do ogarnięcia co myślicie?

Edytowane przez Zawisza
Opublikowano
2 minuty temu, danielursus3p napisał:

A na wuj taki wielki. Chyba że wyznajesz zasadę że musi być największy traktor we wsi u Ciebie, to luzik😁

a czemu nie ? :D I tak mam największy :D

1 minutę temu, TheraRolnik napisał:

Na te twoje hektary aż tyle koni ?

a co tam, te duże tańsze jak małe :D Jakbym sprzedał 557 to za to bym kupił aresa 180 km i pewnie bym nie dołożył nawet.

4 minuty temu, Zawisza napisał:

Panowie oglądałem dziś mtxa 110 no i pytanko z prawej strony bloku silnika farba jest popękaną jakby pajęczyne na niej zawiesił a także misa olejowa była ściągana, widać bo silikon zaciągnięty silnik Perkins lekko ponad 10kmtg jak sądzicie przegrzany był? Nasunęło mi się to że może z prawej cieńsza ściana bloku i temu się przegrzała lewa strona Cena niezła cała reszta też jakieś tam drobne przrcirki ale do ogarnięcia co myślicie?

miski się bez powodu nie ściąga.

Opublikowano
2 godziny temu, Uziu92 napisał:

I tak mam największy

Kurła ja miałem największy przez pół roku i na drugi rok se sprawię kolejnego ferdka to też będzie największy :D :D

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, danielursus3p napisał:

Kurła ja miałem największy przez pół roku i na drugi rok se sprawię kolejnego ferdka to też będzie największy :D :D

i tak trzymać :D

5 minut temu, TheraRolnik napisał:

co to jest ? znowu jakiś składak ?

Edytowane przez Uziu92
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v