Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trochę zdezelowane , ten handlarz ma sporo tego

Nawet chcialem jechać oglądać bo tanio i w turem ma kilka sztuk ale daleko , transport też by trza ogarnąć. Dużo roboty doprowadzić je wizualnie

Opublikowano
5 minut temu, zycietoniejebajka1 napisał:

Śwagier kupiłeś coś 🤔

Jeszcze nie, gdzie żeś był od rana jak tu całe AF mi pomagało, 😉muszę jutro rano ogarnąć  kilka części 

Opublikowano
3 minuty temu, Ursus932 napisał:

@szymon09875i @soltys48 chwalicie się tutaj jakimś za***istym sklepem z częściami, do ursusa też mają?? 

No to jak będzie ten forumowy grill z okazji kupna? Bo nie wiem czy bimberek już załatwiać, a czy jednak się jeszcze wstrzymać :D

Opublikowano
5 minut temu, Ursus932 napisał:

Jeszcze nie, gdzie żeś był od rana jak tu całe AF mi pomagało, 😉muszę jutro rano ogarnąć  kilka części 

Jeszcze traktora nie kupiłeś a już części szukasz??? Żeby nie było tak że błotniki kupisz i se je do roweru będziesz musiał zamontować

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, czesio200 napisał:

Kurła miała być igła a będzie ursus bez opon i błotnikami ala sitko?

Nie no tak poważnie to jak cena pasuje i stan też to trzeba kupować zima długa.

Albo igła albo coś do dłubania 

3 minuty temu, bratrolnika napisał:

Jeszcze traktora nie kupiłeś a już części szukasz??? Żeby nie było tak że błotniki kupisz i se je do roweru będziesz musiał zamontować

No musze wiedzieć ile będą kosztować i czy wogóle znajde, i jeszcze parę pierdół, bo jutro mam dać odpowiedź 

Edytowane przez Ursus932
Opublikowano

juz tutaj taki jeden był co kupił zetora 6 tke bez turba za jakieś nie za duże pieniądze, wpierdzielił w to kasy 3x tyle, wyszedł go z tego co pisał 70 czy 80 tys i w raz się sypał, do tego miał nadal starą ruine bez komfortu i klimy w cenie zachodniego np renaulta albo case.

Ty ursus już miałeś kupować licencyjnego i pytałeś jak hydraulike przerobić, a teraz szukasz błotników do traktora którego nie kupiłeś ?

Opublikowano (edytowane)

O blotniku wiemy. W tej cenie coś jeszcze do roboty będzie oprócz błotników i tylnych opon.. Plastiki one liche mają, i albo drogie, albo niedostępne. Z częściami do skrzyni problemu być nie powinno, ale z silnikiem i jego osprzętem już tak. Lepiej zrobić research przed kupnem, skoro są podejrzenia co trzeba wymienić

Edytowane przez MF675ursus
  • Like 1
Opublikowano
6 minut temu, MF675ursus napisał:

O blotniku wiemy. W tej cenie coś jeszcze do roboty będzie oprócz błotników i tylnych opon.. Plastiki one liche mają, i albo drogie, albo niedostępne. Z częściami do skrzyni problemu być nie powinno, ale z silnikiem i jego osprzętem już tak

Trzeba założyć elektryczne załączanie przedniego napędu, plastiki ogólnie nie są jakoś strasznie połamane ale chyba 3 brakuje ,  obciążenikow brak na tylnych kołach, świeca płomieniowa do zrobienia i coś jeszcze było 

Opublikowano

Nie lepiej coś takiego? Też ciągnik mechaniczny, myślę że części podobnie dostępne A komfort dużo lepszy, stan też lepszy, przynajmniej wizualnie. https://www.olx.pl/oferta/ciagnik-renault-110-54-120-54-CID757-IDHPiho.html

Opublikowano
6 minut temu, stempos1980 napisał:

A co to za silnik siedzi tam?

@Ursus932 co jeszcze jest do roboty w tym pierdku?

Silnik Perkins a dokładnie ursus 4390T turbo 

Opublikowano
9 minut temu, Uziu92 napisał:

juz tutaj taki jeden był co kupił zetora 6 tke bez turba za jakieś nie za duże pieniądze, wpierdzielił w to kasy 3x tyle, wyszedł go z tego co pisał 70 czy 80 tys i w raz się sypał, do tego miał nadal starą ruine bez komfortu i klimy w cenie zachodniego np renaulta albo case.

Tam to wujek kasę trzymał, młody chciał zachoda, a wujek zetorka, a że młody miał do gadki tyle co żyd za okupacji to chwalił to co wujek zadecydował, odpowiednio.to wczesniej argumentując-jak się okazało nie miał racji

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v