Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
3 minuty temu, pawel885 napisał:

Nie żartowniś tylko oszust . Dają adres z d*py wzięty aby był.... Pewnie to była jakaś maszyna za 50% wartości rynkowej i żeś popędził... Dlatego ja jak jadę coś obejrzeć daleko to sprawdzam na google street view - raz z ciekawości sprawdziłem adres oszustów co wystawiali maszyny w dobrych cenach to pokazało garaż blaszak na jakiejś działce pod Warszawą 

Nic nie było tanie, sipma łańcuchowa 12 lat temu dałem 23000, a te pamiętam były tak 25-28 wystawiane, fakt że ładne 

I gdzie wtedy miałeś jakiegoś gogle swetra czy cuś 🙆‍♂️ człowiek się cieszył że internet był 

Opublikowano
3 godziny temu, szymon09875 napisał:

Takie jak ja mam zalozone u siebie 4.3 długa cos kolo 40 kg wazy.

To mi się już nie widzi ta oferta 

33 minuty temu, lamboEVO100 napisał:

To ten z tą zjebaną hydrauliką ? 🤔 Na razie mam inne wydatki i nie ma na dokładkę. A jeśli już to chciałbym coś nowszego i oszczędnego. Ty bierz do paszowozu 😀

Do samego paszowozu to nie, ale gdyby to miało przód to bym pomyślał 

Opublikowano
7 minut temu, gregor1284 napisał:

To mi się już nie widzi ta oferta 

Do samego paszowozu to nie, ale gdyby to miało przód to bym pomyślał 

tam chyba przedni naapęd był na silnikach hydraulicznych. Z tego co mi świta lepiej omijać te ciagniki

Opublikowano
6 minut temu, lamboEVO100 napisał:

tam chyba przedni naapęd był na silnikach hydraulicznych. Z tego co mi świta lepiej omijać te ciagniki

Jak masz głowę na karku, to hydraulika nie jest straszna

Opublikowano
Przed chwilą, alvaroalvaro78 napisał:

Dobre... Chodził do końca ale trzeba by go odkopać spod palet wyciągnąć i zrobić mu uruchomienie...

nie odkopuj, wezmę brata i on to za Ciebie zrobi, pisz kiedy mam być

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v