Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wam też forum nie działa? tylko przez stronę główną daje radę

Opublikowano
2 minuty temu, damianbor napisał:

I co jeszcze mi się w niej podoba to to, że można ją wymazać smarem, olejem i czym tam jeszcze chcesz. Wkładasz do pralki na szybkie pranie i jest jak nowa.

To też na plus

@soltys48 bo te spodnie wiele wybaczają 🤣

@marulekk ja im kurla strace wydajność! 

• Haha 1
Opublikowano

Spodni antyprzecięciowych nie używam bo strasznie ciężkie i gorąco w nich. Do pracy mam parę par kupionych w Polsce ale najlepsze jakie mam to są ze strauss-a, które przywiozłem sobie od szwaba. Mocne, lekkie i wygodne. I używam tylko spodni do pasa. Ogrodniczki może i dobre, ale jak nie trzeba się co chwilę schylac.

Opublikowano
15 godzin temu, pawel885 napisał:

W cenie zetora znajdziesz jd 6200 - pancerne ciągniki i nowoczesne jak na te lata 

Zależy jaki rok. Wydaje mi się że zetor na carraro z ehr będzie ok i tańszy w utrzymaniu. I przedewszystkim ma pneumatyke, co w jd nie zdaża się zbyt często.

Opublikowano (edytowane)

Spodnie antyprzecięciowe kosztują majątek, ale warte swojej ceny, chociaż tylko do lasu, bo normalnie ciężkie w eksploatacji

Ubrania robocze robią coraz lepsze, chociaż i ceny zaczęły rosnąć

Dobra jest wojskowa bechatka z podpinką, tylko coraz ciężej kupic w normalnych pieniądzach, no i ciężka

Ktos szukał małego siewnika

https://www.facebook.com/marketplace/item/3489919581055293/?ref=search&referral_code=undefined

Edytowane przez jahooo
Opublikowano
2 godziny temu, jahooo napisał:

Spodnie antyprzecięciowe kosztują majątek, ale warte swojej ceny, chociaż tylko do lasu, bo normalnie ciężkie w eksploatacji

Ubrania robocze robią coraz lepsze, chociaż i ceny zaczęły rosnąć

Dobra jest wojskowa bechatka z podpinką, tylko coraz ciężej kupic w normalnych pieniądzach, no i ciężka

Ktos szukał małego siewnika

https://www.facebook.com/marketplace/item/3489919581055293/?ref=search&referral_code=undefined

Nasz spedytor i pszczelarz szukał siewnika 

Opublikowano
48 minut temu, Belaruss820 napisał:

https://www.olx.pl/oferta/mtz-pronar-82tsa-CID757-IDHQddM.html

Jaki John deere. Ciekawe ile warty ten agregat?jak z 10tys to ciągnik z turem to jeszcze ujdzie no i remont zrobiony. Tylko dalej jest to ruski lejuch. Ale tutaj widać efekty pracy tego agregatu a nie jak ostatnio ulepione 150 koni nie dało rady(może głębiej było i dlatego)

Ten gruber za wiele to nie jest wart , jak to wygląda, chcesz to mam fortschritta z wałem oryginalnym 

Opublikowano
27 minut temu, pawel885 napisał:

Ten gruber za wiele to nie jest wart , jak to wygląda, chcesz to mam fortschritta z wałem oryginalnym 

Mozliwe bo stary to już jest. Nie dzięki,mam ścierniskowy z agromasza i wystarczy,talerzowy by się przydał ale w okolicy jest od kogo pożyczyć.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v