Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 minut temu, Pomorzanin1222 napisał:

Nie mów nic o alkoholu🤮 wczoraj pojechałem w gości samochodem to dopiero dziś niedawno wróciłem na piechotę bez samochodu 

To bardzo uległy jesteś 😂😂😂🤣

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, 6465 napisał:

@Ursus932 nie moja to sprawa,  ale ci przypomnę że dzisiaj już można za traktorem jechać😉

Ale nic ciekawego nie widać na horyzoncie 😉

Opublikowano
5 minut temu, Dream1990 napisał:

Swoje lata ma to może i ocynku już nie być

Niekoniecznie. 

Mam z 73 roku to w środku ocynk przyzwoity ale rdza pojawia się przeważnie u góry przy tym włazie. 

Opublikowano

Pytanie jak intensywnie był eksploatowany, ocynk z tamtych lat to nie były tylko mikrony powłoki. Przydała by się taka beczka. W ciągu roku tak max 150tys.L  do wywiezienia

Opublikowano

@Dream1990 cały myk polega na tym że im więcej beczka jest użytkowana tym mniej niszczy się ocynk w przeciwieństwie do części mechanicznych. 

Opublikowano
18 minut temu, szymon09875 napisał:

Ale czemu ducha puszcza chcesz bezcześcić ? 

Chyba puszczy?  Nie wiem czy po każdym takie uczucie że język drętwieje po 100ml. ?

Opublikowano
Pomorzanin1222 napisał:

Nie mów nic o alkoholu🤮 wczoraj pojechałem w gości samochodem to dopiero dziś niedawno wróciłem na piechotę bez samochodu 

... ale godzina policyjna dopiero 31 będzie, dni Ci się pomyliły🤣🤣🤣

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
33 minuty temu, szymon09875 napisał:

Ale czemu ducha puszcza chcesz bezcześcić ? 

Chodzi mi o to że duch puszczy rzadko jest czysty , najczęściej jest zabarwiony i oczywiście należy pić sam a nie w drinku 

Edytowane przez Marecki2922
Opublikowano
54 minuty temu, Pomorzanin1222 napisał:

Dobrze że nie wróciłeś na cudzym kocie 😋

Opublikowano

Może ten egzemplarz być dobry, ale byłem u niego 1224 oglądać to odmalowana padaczka bez mocy, instalacja poklejona na sztuke, a przez telefon miał być bardzo dobry stan. Moja c360 miala lepsza reakcje na gaz. Kolega zetora 8111 tez pojechał na marne ogladac.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v