Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tylko za jakie grzechy mam płacić za błąd urzędnika?

Skąd fakturę jak licznik 2900 używany?

Opublikowano
36 minut temu, kontenovy napisał:

ile chcesz? i skąd już teraz wiesz co dostaniesz pod choinkę ?

Bo to nie pod choinkę tylko w pakiecie od operatora a nie jest mi potrzebny. 

Opublikowano
4 minuty temu, Agrest napisał:

Tylko dłuższy o 1 cylinder

Perkins 4 z jakiego kombajnu pewnie bo tłumik po lewej 

Przed chwilą, mf362 napisał:

W c360 diagnosta wypisuję oświadczenie i korektę w systemie a tu takie ceregieli jak w osobówce

No właśnie jak to ugryźć, bo zepsuł mi się w 3p i mam kupiony nowy 

Wiesz fynd 🙆‍♂️ to nie może być prosto bo to prestiżowy traktor 😁

Opublikowano

Ursus nie wiem jak u was ale u nas to widzi że nowy licznik np nie ma jednej mtg nawet to bezproblemowo wypisuję takie pismo , wymiana drogomierza i korekta w systemie.

Znajomy jak sprawdzał swój traktor w cepik to w przeszłości gdzies diagnosta pomylił się i zamiast mtg wpisane miał kilometry (bodajże 900km z hakiem )

Opublikowano
26 minut temu, artek27 napisał:

To ile masz do dziadkowic? To nie daleko mnie ja mam z 12km. Jesteś pow siemiatycki? 

Jadac do teściów przejezdzam przez Dziadkowice jadac do Siemiatycz.

Opublikowano
46 minut temu, Agrest napisał:

Kurna, panowie kupiłem swojego fendta z przebiegiem 14000 z haczykiem.

Okazuje się że d*pa diagnosta nie umiał odczytać  stanu. 

Wychodzi  że powinno być 10400h.

Teraz mam chyba 10790. Z tym że fendt przy tym przebiegu nie wyświetla tego zera po 1. 

Zdjęcie z ogłoszenia że w innym egzemplarzu jest jak u mnie. Myślałem że to przepalona ścieżka. A tak ma być.

Da się to odkręcić, bo w tej chwili wychodzi że kręciłem licznik

Screenshot_20201216-202245_OLXpl.jpg

Z samochodem jedziesz do diagnosty mówisz że wymieniłeś licznik on robi adnotacje, płacisz mu 50 zł i wszystko tak jak powinno być więc w ciągniku myślę że tak samo będzie

Opublikowano
25 minut temu, Ursus932 napisał:

Perkins 4 z jakiego kombajnu pewnie bo tłumik po lewej 

No właśnie jak to ugryźć, bo zepsuł mi się w 3p i mam kupiony nowy 

Wiesz fynd 🙆‍♂️ to nie może być prosto bo to prestiżowy traktor 😁

Z kombajnu nie podejdzie .to stara seria mf 1xx tylko trochę upiększona

Opublikowano
26 minut temu, jacek3773 napisał:

Z kombajnu nie podejdzie .to stara seria mf 1xx tylko trochę upiększona

Nie wiem ale szwagier do 60 z kombajnu kupił i pasuje 

Opublikowano

Ja zajechałem autem przedwczoraj na stację i pytam czy ciągnik sadowniczy musi mieć błotniki.

A ten jak komunistyczny buc stanowczo do mnie niemal krzykiem - a co to jest ciągnik sadowniczy, nie ma czegoś takiego, jest ciągnik rolniczy i musi mieć błotniki. I powiedział że przeglądu nie przejdzie. 

Dla mnie to jest chore. 

Opublikowano
4 minuty temu, stempos1980 napisał:

Z jakiego kombajnu

A cholera wie, ja po to nie byłem, mówił tylko że z jakiegoś kombajnu mu wyciągneli 

5 minut temu, Agrest napisał:

Ja zajechałem autem przedwczoraj na stację i pytam czy ciągnik sadowniczy musi mieć błotniki.

A ten jak komunistyczny buc stanowczo do mnie niemal krzykiem - a co to jest ciągnik sadowniczy, nie ma czegoś takiego, jest ciągnik rolniczy i musi mieć błotniki. I powiedział że przeglądu nie przejdzie. 

Dla mnie to jest chore. 

Co Wy za diagnistow macie🙆‍♂️, cywilizowany diagnosta trochę inaczej przeprowadza przegląd 😎

Opublikowano

Auta robię na innej stacji, tu gość widzę że ma aspirację na celebrytę. Ostatnio jak tam byłem to był gość ok. Zakupiona przyczepa miała zardzewiałe bębny i na czerwono pokazało. Poprosiłem żeby pokręcił rolkami, potrzymałem na hamulcu i się wszystko dotarło , na zielono zaświeciło.

Opublikowano
20 minut temu, Agrest napisał:

Dla mnie to jest chore. 

Nie wszystkie miały błotniki przednie sadowniki nowe więc diagnosta jest do odstrzału

Opublikowano

Co więcej, w MF675 nie ma żadnego uchwytu ani miejsca na przykręcenie błotników, a założyć karzą, bo badania nie podpisze. I co teraz, z plastikowej beczki wyciąć i na gumę do żucia przykleić? Chore wymagania

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v