Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Grzechooo napisał:

Baks00 napisał:

Co do zetorow jest jakies potezne skladowisko gdzies w okolicach Krasnegostawu.Ma tam same zetory.Sa naprawde na ladzie sztuki ale i cena....... Mysle ze @jahooo cos by podpowiedzial.

jahooo napisał:

Zapomnij, ceny z kosmosu a stan słaby. Chyba  że masz na myśli złomowisko w Wysokim/Draganach/Pawłowie/Rejowcu - ta sama firma, złom, a ceny że hoho

A może facet w Wojsławicach, handluje tylko Zetorami i części chyba też ma, ale ceny to też z górnej półki.

a te złomowisko to ma na stanie jakieś stare graty pod c330 czy coś w tym stylu? Bo widzę żeś z okolic 😊

Opublikowano
jahooo napisał:

Ten w Wojsławicach ma wysokie ceny, ale opinii nie znam, chociaż - tamte strony to masa "ukraińców" i ciężko się z nimi handluje, a i w łeb można zarobić jak się wdać w dyskusję. Grałem tam kilka wesel i powiedziałem sobie, że więcej w tamte strony nie pojadę , żeby nawet złotem płacili.

haha no nie gadaj tutaj naród spokojny 😊😊😊

Opublikowano

Tu bym polemizował - w każdym razie nikt ci nie pomoże, a i na weselach swoje widziałem, jak widły szły w ruch w bliskiej rodzinie państwa młodych. Oj, dużo by opowiadać.

• Like 1
Opublikowano

W Wojsławicach to on głównie handluje zetorami i gratami do zetorów nigdy u niego nie byłem tyle co znajomi mówili. A w Draganach to ma wszystko co się da z zagranicy ale najwięcej to części do kombajnów, ale typ ciężki w negocjacjach a ceny takie że ch..j mięknie.

Opublikowano
43 minuty temu, jahooo napisał:

Tu bym polemizował - w każdym razie nikt ci nie pomoże, a i na weselach swoje widziałem, jak widły szły w ruch w bliskiej rodzinie państwa młodych. Oj, dużo by opowiadać.

W jakich latach to było jak tam na weselach grałeś? Jak to mówią wódka rozum odbiera.

Opublikowano

a bo pod Warszawą czy pod Gdańskiem to inaczej. Opije się jeden z drugim i głupieje. Grzechoo z jakich ty stron jesteś?

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, bartek1992 napisał:

Znam ten traktor. Dokładał mu szerokie opony i przedni TUZ. Ciąga pług zagonowy 5, gruber Staltecha 3m, Amazonke widoczną na zdjęciu i czasami na wiosne Tolmet 3m z przednim wałem + siewnik Amazone. Do tego przyczepa i rozrzutnik. Ale dźwięk z załadowanym rozrzutnikiem czy przyczepą☺️

Edytowane przez rafal4610
Opublikowano

Pomoże ktoś z w wyborze, niby człowiek miał parę wkrętarek w łapie. Pasuje mi kupić coś bo chińczyk najtańszy był, nawet chodził długo ale słabe to, później było hikoki nie jestem zadowolony, Aku krótko trzymało i sprzęgło zaczęło przepuszczać. Na af ludzie chwalą parkside no i nw to czy kupować jakiś średni model z DeWalta czy innej marki żeby parę lat pochodziło.

Opublikowano
1 godzinę temu, Grzechooo napisał:

Ja do sprzedania nie mam ale jak coś będę wiedział to dam znać.

Oki dzięki. Kosiarki rotacyjnej też szukam 1.35

Opublikowano
1 godzinę temu, hodowcamlody napisał:

Pomoże ktoś z w wyborze, niby człowiek miał parę wkrętarek w łapie. Pasuje mi kupić coś bo chińczyk najtańszy był, nawet chodził długo ale słabe to, później było hikoki nie jestem zadowolony, Aku krótko trzymało i sprzęgło zaczęło przepuszczać. Na af ludzie chwalą parkside no i nw to czy kupować jakiś średni model z DeWalta czy innej marki żeby parę lat pochodziło.

W sumie to zastanów się czy może inne elektronarzędzia będą ci potrzebne i jakie tak aby w przyszłości kupować jedną firmę i mieć jednakowe baterie 

Też mialem chinole ale to w efekcie końcowym drogo wychodzi , teraz mam Makite  i dokupiłem klucz udarowy makity , ale zachciało mi się smarownicy i wybór padł na millwaaky czy jakoś tak to się pisze 

Ogólnie to millwaaky to perfekcja ale i kasa nie mała 

Opublikowano
akooo napisał:

1 godzinę temu, Grzechooo napisał:

Ja do sprzedania nie mam ale jak coś będę wiedział to dam znać.

Oki dzięki. Kosiarki rotacyjnej też szukam 1.35

nie kupuj 1.35m to jest lipa

Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, slawek74 napisał:

nie kupuj 1.35m to jest lipa

w tej 1,35 z Meprozetu lipne i baaaardzo drogie są talerze z piastą

Edytowane przez jahooo
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v