Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

Prawie jak Ursus 5312, wygląda nienajgorzej, do tego na pełni mechanicznej skrzyni jak w Ursusie:

https://www.olx.pl/oferta/massey-ferguson-690-CID757-IDHFh9P.html

Ten w gorszym stanie. Ciekawe co to za szkółka była... Jak widać urok starego zachodu, zamiast wydać 400 zł na zbiorniczek płynu hamulcowego to można wyrzeźbić takie coś:

https://www.olx.pl/oferta/sprzedam-ciagnik-massey-ferguson-690-80-km-CID757-IDHGNmV.html

A tu kabina dla otyłych :D

https://www.olx.pl/oferta/ursus-3512-mf-255-CID757-IDHJULE.html

Edytowane przez MF675ursus
Opublikowano
1 godzinę temu, Partyzant85 napisał:

Pół forum chłopakowi kibicuje a ten przeciąga jeszcze. Ty @Ursus932 to chyba tego gryylla nie chcesz robić dla forumowiczów i dlatego nic nie kupiłeś :D

Trafiłeś 🤭

1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

Dobra, niech stracę, 3kg kiełbasy na mój koszt na tego grilla stawiam, tylko niech na litość boską będzie w końcu powód żeby tego gryla zrobić

Wiejska czy podwawelska 🤔

Opublikowano

Nie przypuszczał bym ,że te dotykowe telefony to taka fajna sprawa. Zostałem zmuszony do zakupu. Dwa tygodnie uczyłem się toto obsługiwać. Położy się człowiek na łóżku jak obrządek zrobi futerał ustawi na bębnie i można oglądać.

No i jak tam kolega szukający ciągnika znalazł coś?

Opublikowano
1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

Lepsza jak ta za 40zł👍

Kiedyś swojej było tyle, że nie do przejedzenia. Aż się czasem chciało takiej że sklepu.. A teraz? Te po 40 zł to taka sama chujnia jak po 20 :/

Opublikowano
8 minut temu, KarolStach88 napisał:

Nie przypuszczał bym ,że te dotykowe telefony to taka fajna sprawa. Zostałem zmuszony do zakupu. Dwa tygodnie uczyłem się toto obsługiwać. Położy się człowiek na łóżku jak obrządek zrobi futerał ustawi na bębnie i można oglądać.

przez kogo lub co zmuszony ?

mnie studia zmusiły i to by na kolokwiach i sesji nie być w gorszej sytuacji niż zaradniejsi koledzy, jeden ten sam Ace1 już 10lat męczę , 3 bateria już siedzi , pobity do cna ale działa póki co, jak trzeba to za router robi a kamera za latarke, czasem  rozłącza połączenia a czasem za pierwszym razem nie połączy, kupa opiłków wiecznie na głośniku uczepiona a pod klapką wiecznie pełno było kurzu piachu a nieraz i trocin więc temu nie warto w moim przypadku kombinować z czymś lepszym na pokaz z masą gadgetów a przy tym dość delikatnym

na złomie w zeszłym tygodniu po godzinnym szperaniu w całym worku starych telefonów kupiłem huawei ascend g300 ,cały ,sprawny i nie zniszczony za mocno ale co do czego patrze po naładowaniu że telefony czyjeś są , smsy i galeria pełna zdjęć pomimo że nie ma sim ani microSD także co do czego z poprzednim właścicielem muszę się skontaktować w przyszłym tygodniu i co do czego wyjaśnić sprawę 

Opublikowano

Pytanie mam jakiś śrutownik polecacie. Mój ten na kamienie nie da rady znaleźć kamieni. Potrzebuje coś niedrogie, nie robi dużo kurzu i jeest godne polecenia. Musiałby robić gdzieś z 500kg na tydzień głównie do loch. Nie sypie w mieszalnik ani we worek tylko na betonie leży obok niego pasza

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v