Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Masz rację. W sumie nie ważne czy d*pę mchem, trawą czy aksamitnym papierem podetrzesz, ważne by czysta była :) ;)

Opublikowano
7 minut temu, akooo napisał:

W Fendcie nie jeździłem bo i potrzeby nie miałem,a co za różnica czy Fendt czy Białoruś i tym i tym robotę zrobisz.

ale na tego lepszego popatrzeć i pomarzyć o takim zawsze można , w końcu tylko tyle zostało

Opublikowano
8 minut temu, Agrest napisał:

Dmuchałbyś reklamówkę żeby za poduszkę robiła.

Już lepszy maluch, tam strefa zgniotu kończy się na silniku

Ruska stal 💪

Opublikowano
8 minut temu, Agrest napisał:

Masz rację. W sumie nie ważne czy d*pę mchem, trawą czy aksamitnym papierem podetrzesz, ważne by czysta była :) ;)

Moje zdanie chyba wszyscy znają 🤔  proste też jest fajne 😉

Opublikowano (edytowane)

Ale  starego Vw pasata na wołgę byś nie zamienił, pomimo że ma pstryczki od centralnego zamka podgrzewania lusterek, otwierania szyb, wyłączania esp i takie tam

Edytowane przez Agrest
Opublikowano
4 minuty temu, pawel885 napisał:

W wołdze to nawet zagłówki podczas crash testu powypadały a ty o jakimś bezpieczeństwie piszesz.... 

Człowieku ja nie jestem taki stary 🙆‍♂️ w filmach widziałem że to taki kamaz

Opublikowano
43 minuty temu, akooo napisał:

W Fendcie nie jeździłem bo i potrzeby nie miałem,a co za różnica czy Fendt czy Białoruś i tym i tym robotę zrobisz. Maybachem też nie jeździłem i nie chciałbym go nawet,wygoda wygodą a eksploatacja eksploatacją.

Jak miałbym się komputerkami w Fandtdzie przejmować to mi szkoda czasu.  Do Białoruśki wiadro ropy wlejesz,olej sprawdzisz i heja na ugory  :)

tak, białoruśka jest tańsza w zakupie i eksploatacji, ale czy zrobi tyle samo to nie wiem, już o wygodzie i samym zmęczeniu po pracy nie wspominając, sam miałem takie patrzenie, sześćdziesiątka super, tania w eksploatacji, jak miałem 4 ha łak na 2 pokosy, jak się zrobiło 18, i po 2 dniach koszenia nawet ze słuchawkami przez kolejny dzień słyszałeś jej dźwięk i  kilka godzin po koszeniu ręce drgały to już nie jest takie fajne, co do belarusa to u znajomego pronarem jeździłem i jest o wiele wygodniejszy od c360 to fakt, robota to każdy wie, ale jak poszłem na zarobek a tam dostałem 307c w łapki to stwierdziłem że tamte 2 to złomy, biegi wchodzą jak w masło, rewers, turbomatik, i jeździsz 4 czy 8 godzin i jesteś tak samo zmęczony jazdą jak w belarusie po 2 a w c360 po 1, a jeszcze dodaj że trzeba po 12 godzin jeździć, a jak przyszło do prasowania ( 724 vario s4) to człowiek nie wiedział która godzina, czas i robota same leciały, w c360 po jednym dniu cały w kurzu, z bolącymi plecami od dziur i pół głuchy a w fendzie czy 307 czy 724 czysty, i zdolny do życia a nie tylko kolacja, prysznic i spać 

37 minut temu, jahooo napisał:

I czysto i tanio. A zdrowie to za darmo dają

ot  to, co z 50 tyś na koncie skoro kręgosłup napieprza a operacja pół bańki 

46 minut temu, Ursus932 napisał:

A przy zderzeniu czołowym to w którym by kolega chciał siedzieć 🤔, bo ja w wołdze 😋

ja mówiłem o starej wołdze, wygodne to one były ale nawet do e klasy z 2008 nie miały polotu 

21 minut temu, Ursus932 napisał:

A ciągnik ma być prosty, co kolwiek byle nie 60😊

z prostotą się zgodzę, ale wbrew pozom skomplikowanie dla mnie zaczyna się przy elektronice ( nie elektryce) jak ktoś wie co i jak do nawet vario jest proste jak budowa cepa, ja najbardziej skomplikowane to grzebałem przy powerquadzie, wymieniałem regulator ciśnienia  i tarczki jako pomocnik, a c360 nie jest zła tylko musi być zadbana i nie za wiele robić, bo jako główny ciągnik na areały 15+ ( z produkcją zwierzęcą) to się nie nadaje 

Opublikowano

@igor10246 mechanicznie mogę wszystko naprawić, na ekektronice ja tam się nie znam, ale sam napierdalam 40 ha tylko 60, jest ciężko, ale jak się nie ma co się lubi.... 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v