Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
4 godziny temu, Ursus932 napisał:

Zegarow to parę może być 😊 ale wajch 🤔 no niech policzę, dźwignia biegów, reduktor, podnośnik i jedna do sterowania hydraulika, chyba starczy 🙆‍♂️ a może jeszcze zalanczanie przedniego napędu, ale nie w Ursusie xx34  jest guzik 👍

Dobra to jaki przedział cenowy

Opublikowano
23 minuty temu, Belaruss820 napisał:

https://www.olx.pl/oferta/ciagnik-rolniczy-belarus-952-CID757-IDHjGv3.html

Za duży na gospodarstwo ale nowy taki sam chce kupić.

Mam problem z napędem w belarusie,nie mogę go załączyć,dzwignia nie chce się ruszyć.

Ja w swoim belarusie na liczniku 2000 mtg a opony z przodu bez porównania   , dużo,dużo lepsze. 
Zapodaj trochę oleju na te dźwignie o załączania . Tak żeby spłynął grawitacyjnie w dół. W moim przypadku pomogło😁

Opublikowano (edytowane)
50 minut temu, ŻemPitek napisał:

Ja w swoim belarusie na liczniku 2000 mtg a opony z przodu bez porównania   , dużo,dużo lepsze. 
Zapodaj trochę oleju na te dźwignie o załączania . Tak żeby spłynął grawitacyjnie w dół. W moim przypadku pomogło😁

Jeszcze jaki opis. Jest wręcz za duży na jego gospodarstwo, ale stwierdził, że kupi taki sam tylko nowy 😂

Edytowane przez sladan
literówki
Opublikowano
Dnia 10.11.2020 o 19:42, slawek74 napisał:

Ile razy mam Ci powtarzać na głównego konia to minimum 100km i najlepiej 6 garów takie rzeczy dzieci w przedszkolu wiedzą

A tam pierdzielisz na głównego konia to 150 minimum 100 to do piaskownicy się nadaje 🤣

22 godziny temu, danielursus3p napisał:

Hmmm?? Po handlarzach pojezdzij a znajdziesz, do lekkich poprawek. 

Już każdy wie że kupiłeś MF poniżej 30 tyś ale dobrze wiem że takie okazje się bardzo rzadko trafiają bo poniżej 30 to same trupy aktualnie tylko stoją niestety.

Opublikowano

A nie wiem, teraz nie patrzę co na internetach stoi. Jak kupowałem to na ogłoszeniach chodziły 24-40 tyś.

Opublikowano

Wielu znajomych kupiło w podobnych pieniądzach czyli około 30-33 tyś, jeden kupił za 40 i najgorszy z nich wszystkich. Także... na cenę nie patrzeć, pakować się w auto jechać oglądać.

Opublikowano

Który ziomek, bo w tej branży to mam trochę znajomych :D Ten co u niego kupiłem to z francji.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v