Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 godzin temu, soltys48 napisał:

Po pierwsze

Bardzo oszczędny traktor

Po drugie

Kosztuje grosze

Po wtóre

Bije na łeb wspominaną 360

Duża pojemność jak na tę moc w tym MTZ , potrafi wiele znieść taki silnik , często też wkładają nowszy silnik z mtz80

Może ruscy od siekiery coś wymyślą ale spełnia swoją rolę .

Opublikowano
18 minut temu, sladan napisał:

60tke kupiłeś, że taki mały kultywator by Ci się przydał?

Prawie 

16 minut temu, stempos1980 napisał:

To jest typowo do ścierniska kultywator

Mają rozmach chłopaki

Właśnie na ściernisko 😉

Opublikowano

Mój KOS się powoli już sypie. Czy warto coś takiego kupić???  W C-330 jak widać na załączonym zdjęciu tylnie światła chaczą o zbiornik i czy takie cuś rozsieje nawóz na 12 lub 15 m w miarę równomiernie?

https://www.olx.pl/oferta/rozsiewacz-nawozow-16m-500l-CID757-IDGm9xC.html#8cec461669

Opublikowano
1 godzinę temu, szmergiel napisał:

ciekawy argument jak zwykłe bez poparcia .i tyle.

Na tamto twoje twierdzenie nie było argumentów?

Tu też proszę

Mieszkam w tzw rejonie Pilskim, najbliższe większe miasto 100 km

Wiesz ile u nas się płaci pracownikom?

Najniższa krajową

• Like 1
Opublikowano

akurat @szmergiel w mojej opinii rację, kto normalny kupuje 50-letni ciągnik za 5tys.zł???

takie coś to dla kogoś kto ma 1ha przydomowego ogródka, i mu się nie pali z robotą, nie zrobi teraz to zrobi za dwa tygodnie, ewentualnie kupić go na rok-dwa które mu zostało i na stałe przypiąć do paszowozu, niech kursuje pryzma-obora

na normalne gospodarstwo taki rupieć to chyba tylko żeby się nerwicy nabawić, kupić taki traktor i myśleć że przyspieszy to robotę, ten czas co zaoszczędzisz w pracy to stracisz na remontach tego gruza

Opublikowano

co oznacza że kupno takiego ciągnika to w żadnym przypadku rozwój

kupić takiego gruza to można jako trzeci, czwarty ciągnik na gospodarstwo, taki typowo do zadań specjalnych, zapiąć go do jednej maszyny i niech stoi, a jak się wysypie to przepniesz drugiego i robotę zrobisz

kupno tego jako ciągnik główny to strzał w kolano, tyle że z armaty

• Like 2
Opublikowano (edytowane)
31 minut temu, soltys48 napisał:

Na tamto twoje twierdzenie nie było argumentów?

Tu też proszę

Mieszkam w tzw rejonie Pilskim, najbliższe większe miasto 100 km

Wiesz ile u nas się płaci pracownikom?

Najniższa krajową

jezeli nawet tak jest to niema sie czym chwalic bo swiadczy to o tym iz bardzo glupie ludzie tam mieszkaja skora na takie cos sie godza.od kilku lat jest glod na dobrego pracownika i pensje poszly w gore. byle ukrainiec na polu lepiej zarabia wiec o czym tu gadka.

ps. jakby nawet tak zle bylo to ktos bardziej myslacy moment by zrobil prawko ce i polecial do roboty na wet 100km dalej za 6tys i na weekend wracal  bo zapotrzebowanie jest duze na kierowcowa nie robil za 1600zl.wystarczy troche rozumu

Edytowane przez szmergiel
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v