Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

350zl dałem za szlifierka z trzyletnią gwarancją, wysyłką, dali jeszcze 10 duzych tarcz.

Tani chińczyk 200zl, wysyłka 20zl, najtańsze duża tarcze 3zl/szt. razem 30zl, sumując wychodzi 250zl. 

A co ci się spalilo w tym chinczyku, mój leży na zlomie to może z dwóch jeden zrobisz sobie

20200620_172248.jpg

Opublikowano

Panowie mam pytanie odnośnie samochodu VW Touareg, posiada ktoś takiego z silnikiem diesla. Jak to się sprawuje ?  Chodzi mi o pierwszą generację na skrzyni manualnej i bez pneumatyki.

Opublikowano
3 godziny temu, bratrolnika napisał:

350zl dałem za szlifierka z trzyletnią gwarancją, wysyłką, dali jeszcze 10 duzych tarcz.

Tani chińczyk 200zl, wysyłka 20zl, najtańsze duża tarcze 3zl/szt. razem 30zl, sumując wychodzi 250zl. 

A co ci się spalilo w tym chinczyku, mój leży na zlomie to może z dwóch jeden zrobisz sobie

20200620_172248.jpg

Chyba wirnik a może stojan,nie rozbierałem Ale kopciło się z silnika . muszę obejrzeć te markowe na allegro 

Opublikowano

Dzięki. Ale dziś kupiec na pszenice się trafił w dobrej cenie więc kase postawiłeam przeznaczyć na' szlifierke

Opublikowano

bratrolnika napisał: Jak chcesz to u mnie ta bieżnia od szczotek jest wypalona i iskrzy i się dymi, jak chcesz to ci wyślę i sobie kombinuj Darek a ile kosztuje cały wirnik do tej twojej?

Ursus932 napisał:

Dzięki. Ale dziś kupiec na pszenice się trafił w dobrej cenie więc kase postawiłeam przeznaczyć na' szlifierke po ile sprzedawales pszenice ?

Opublikowano

Z tanich to powerup, dziadek kiedyś kupił szlifierkę i wiertarkę to nie mogli tego zajezdzic na budowie. Kupiłem ja dwa lata temu to już nie było to samo czyli jak z każdą taniocha zależy jak się trafi

Opublikowano
Dnia 19.06.2020 o 18:09, Steyerek8100 napisał:

Przyczepy D47 zazwyczaj na czopach się gną? Bo mam dylemat..

1. wyciąć stare czopy.. Kupić dać nowe (500)zł

2.szukać używanej osi.. w "niby" dobrym stanie (500-700zł)

3.Stara rura od osi też się gnie razem z czopami i wtedy opcja nr. 2

Przerabiał ktoś taki temat?

Mam os dobrą jakbys chciał, za 300 zl oddam.

Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, bratrolnika napisał:

Porównywaliście wydajność tych "tanich" tarcz ? Bo z mojego porównania wyszło ,że lepiej zapłacić 8zł za w miarę poczciwą tarczę ,którą można  5-6 razy więcej zdziałać . Pamietam porównywałem je przy przecinaniu kątowników i od tamtego czasu nie kupuję badziewnych tarcz. Ze szlifierek jednorazówek też się wyleczyłem.

Edytowane przez andrzej78
Opublikowano
9 godzin temu, jedrus2020 napisał:

bratrolnika napisał: Jak chcesz to u mnie ta bieżnia od szczotek jest wypalona i iskrzy i się dymi, jak chcesz to ci wyślę i sobie kombinuj Darek a ile kosztuje cały wirnik do tej twojej?

Nie wiem, to chińczyka, nie warto naprawiać

8 godzin temu, andrzej78 napisał:

Porównywaliście wydajność tych "tanich" tarcz ? Bo z mojego porównania wyszło ,że lepiej zapłacić 8zł za w miarę poczciwą tarczę ,którą można  5-6 razy więcej zdziałać . Pamietam porównywałem je przy przecinaniu kątowników i od tamtego czasu nie kupuję badziewnych tarcz. Ze szlifierek jednorazówek też się wyleczyłem.

Porownywalem, kroneflex za 4zl nie wytnie trzy razy więcej niż falontech za 1,29zł, warto iść w tanie. W dodatku jak tarcza czasem strzeli to taka za 1,29 a nie za 4

Opublikowano
3 godziny temu, bratrolnika napisał:

Nie wiem, to chińczyka, nie warto naprawiać

Porownywalem, kroneflex za 4zl nie wytnie trzy razy więcej niż falontech za 1,29zł, warto iść w tanie. W dodatku jak tarcza czasem strzeli to taka za 1,29 a nie za 4

Ostatnio na Marpolu jadę, dosc przyzwoicie wypadaja... 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

Wczoraj przetestowalem tarcze z tych co dali gratis do szlifierki: badziew, szybko się sciera, śmierdzi przy cięciu. Falontech lepszy, dużo lepszy

Ja ostatnio Yato po zniżkach 1.80zl 125 mm i nawet długo tną, nie sypie się nic z nich.

Edytowane przez rafal3939
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v