Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

20-30 ha. Choć to i tak mało. Dobre 2 i pół dnia zbiorów takim bizonkiem jak dobry odbiór jest.

Opublikowano
2 godziny temu, slawek74 napisał:

Daniel takie coś to się nazywa zboczenie 😉😁

Ale że co bo nie rozumiem 🤔

Opublikowano

taki bizonik moim zdaniem dla kogoś kto ma z 30-40 ha i obrobi sam jak jest ktos do odwożenia i zrzucania ziarna to i więcej ha obrobi 

Opublikowano

To już każdy indywidualnie musi zdecydować 

1 minutę temu, danielursus3p napisał:

20-30 ha. Choć to i tak mało. Dobre 2 i pół dnia zbiorów takim bizonkiem jak dobry odbiór jest.

Opublikowano
1 minutę temu, bratrolnika napisał:

tam wszystko mieli pierwsze, lepsze, większe

A to w USA może ta wioska 😎

Opublikowano
2 minuty temu, danielursus3p napisał:

Pod warunkiem że się nic nie z pitoli i kolejne 3 dni przestoju :)

Opublikowano
3 minuty temu, danielursus3p napisał:

Swoim suprem 100 -120 ha razem ze swoim polem kładę.

pod warunkiem że się nie pierniczy i tylko kosisz  ale jak byś musiał tak jak ja kosić odwieźć i zrzucić  to ni chu.. 

Opublikowano
2 godziny temu, szczypka napisał:

pod warunkiem że się nie pierniczy i tylko kosisz  ale jak byś musiał tak jak ja kosić odwieźć i zrzucić  to ni chu.. 

Też prawda. Staram się wyszykować maszynę, aby chodziło jak najlepiej.

Opublikowano

Za rok pewnie sąsiad będzie sprzedawał Supra.  Świetna maszyna :) od czterech lat nic się nie popsuło :) mało pali tylko co roku wodę na jesieni spuszcza a przed żniwami wlewa :)

Opublikowano

Eee nie gadaj. 5 sezonów bezawaryjnie, rozrusznik tylko zaszwankował, opona i paski ze 3. W zeszłym tylko trochę się łajdaczył ;)

Opublikowano

Jak korzysta z usług :) a bizon jest bo jest co by sąsiedzi powiedzieli że nie ma kombajnu to i się nie psuje :)

A tak na poważnie jak miał możliwość cięcia swoim to pewnie 3 sezony po 40ha na rok bez awarii

Opublikowano

Jak już brać to według mnie na ,,wypasie'' czyli ten pierwszy, weźmiesz drugi to nawet butelki nie wypłuczesz.

3 godziny temu, bratrolnika napisał:

Pierwszy właściciel, najbogatsza wioska w okolicy, tam wszystko mieli pierwsze, lepsze, większe

W tamtych czasach to najlepsze i największe nożna było zdobyć na trzy sposoby, ponpierwsze  primo przez rodzinę w Ameryce z dużą ilością $$, komucha w rodzinie albo za***iste znajomości czyli czytaj drugie 🤣  

Opublikowano
7 godzin temu, hubertb napisał:

@soltys48 masz kolekcję czy sprawdzałeś które lepsze? 

Raczej kolekcje-jsk coś mi wpadnie w oko to biere a później się zastanawiam co z tym zrobić. Jedne mam na prow wzięte 🤣

7 godzin temu, radekz200 napisał:

Jarek spawa a sołtys jest tylko dealerem 😂

edit: 

jakby ktoś szukał Supra takiej prawdziwej perełki to mam 😂😂😂

Proszę mnie nie obrażać, współpracuje z ludźmi na poziomie

• Haha 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v