Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Dnia 29.04.2020 o 16:54, jedrus2020 napisał:

od czego można zaadaptować przerywacz do 60 żeby był tani i najlepiej z funkcją awaryjnych. Myślałem o golfie 4 ale nie wiem czy mi się uda taka kwadratowa dziurę ładnie wyciąć.

ja mam z mf i wszystko działa jak należy

2 godziny temu, bratrolnika napisał:

w szkółce mogła być dość wielka np 100 ha i wtedy np głębosz lub frez na metr w glebę wpuścić to mocy trzeba trochę są rolnicy co mają po 20 ha i ciągnik 200 km pod jakąś specyficzną i nie typową pracę której nie mogą zlecić a jest im niezbędna 

Opublikowano

Tamta siódemka, to inwestycja. Kaszlak to pojeżdżenia rekreacyjnie... Mylisz pojęcie zastany z sporadycznie używanym. 

Opublikowano

nigdy nie zapomne jednego z ogloszen o sprzedazy malucha w austrii- wygodny w parkowaniu...jako jedyna zaleta😛, mialem kiedys takiego, ale chyba mam slaba pamiec bo kierownica byla po drugiej stronie. elegant prosto z salonu za 126 milionow zlotych polskich, sprzedalem gowniarzom a ci za miesiac go rozwalili. co  sie w nim dzialo ,ksiazke by mozna napisac.😃

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, red83 napisał:

Tamta siódemka, to inwestycja. Kaszlak to pojeżdżenia rekreacyjnie... Mylisz pojęcie zastany z sporadycznie używanym. 

to byl sarkazm.wiem co sporadyczne uzywanie.chodzilo mi o to jak madrale z tego forum czesto gadaja ze traktor 10 letni jest zly bo malo robil.

ale taki z kierownica po prawej i to bis jakz filmu to bylby bajer 😃

Edytowane przez szmergiel
lit
Opublikowano
4 godziny temu, szmergiel napisał:

https://www.youtube.com/watch?v=-t2MecPAO6c

fajny sprzet do garazu .

ilu powie za zastany?

Ja to się zastanawiam jak to robią że jest tak w nich czysto. U mnie samochód czy stoi czy nie to co by nie robił zawsze jest zakurzony w środku a sprzątam co tydzień🙄

Opublikowano (edytowane)
Dnia 30.04.2020 o 14:02, hubertb napisał:

17,5 jest dużo niższa od starych 20? 

jakieś 10cm niżej przyczepa stoi

Dnia 30.04.2020 o 14:17, hubertb napisał:

Sumie to fajna opcja obniżenia przyczepy. 

na tym właśnie mi zależało, bo pod wiatą nie mogę za wiele podnieść paki

Edytowane przez izydor6280
Opublikowano
3 godziny temu, Pafnucy napisał:

To nie sprzątaj jak efekt ten sam. 

Aleś Ty ,,mondrala''🙄

Opublikowano
3 godziny temu, Rolnik_z_Podkarpacia napisał:

Ja to się zastanawiam jak to robią że jest tak w nich czysto. U mnie samochód czy stoi czy nie to co by nie robił zawsze jest zakurzony w środku a sprzątam co tydzień🙄

Bo czyszczony tuż przed nagraniami ;)

Opublikowano
5 godzin temu, jacus napisał:

nigdy nie zapomne jednego z ogloszen o sprzedazy malucha w austrii- wygodny w parkowaniu...jako jedyna zaleta😛, mialem kiedys takiego, ale chyba mam slaba pamiec bo kierownica byla po drugiej stronie. elegant prosto z salonu za 126 milionow zlotych polskich, sprzedalem gowniarzom a ci za miesiac go rozwalili. co  sie w nim dzialo ,ksiazke by mozna napisac.😃

Który rok? Bo wujek ma od nowego 95r ,teraz mało jeździ ale problemów poważnych nie miał

Opublikowano

Mże ktoś chce kupic nie uzywany łańcuch dolny od obrotu orginalny do cyklopa. Dzis robiłem porzadki i takie cos mi wpadło w rece zapomniałem o nim a cyklop w zeszłym roku juz sprzedany

Opublikowano

Tanio to psy mieso jedzą 😉😃

rafix255 napisał:

Mże ktoś chce kupic nie uzywany łańcuch dolny od obrotu orginalny do cyklopa. Dzis robiłem porzadki i takie cos mi wpadło w rece zapomniałem o nim a cyklop w zeszłym roku juz sprzedany

wrzucaj na olx stary tłumnik od zetora nawet kupili

Opublikowano
36 minut temu, 6465 napisał:

Potrzebuję  koła balonówki na przód do ostrówka. Czy to będzie to samo co w c360?  Wie ktoś gdzie można takie coś tanio kupić? 

ja szukałem do siebie to zbytnio dostępne to nie było. Jak nie szukasz typowo pod tura to załóż zetorowskie 7.5, bo na tych balonówkach po błocie to nie jazda

Opublikowano
49 minut temu, slawek74 napisał:

Tanio to psy mieso jedzą 😉😃

daj hamburgera mc donalda nie zje, taki syf, ostatnio się dowiedziałem że dodają środek przeciw wymiotom do mięsa 

Opublikowano

Spaloną szlifierkę sam bym kupił, wirniczek do regeneracji trochę pudru i fajna maszyna za grosze. Sam dużo rzeczy kupuje uszkodzonych, przełączniki, moduły. Nawet tu z forum kupiłem ostatnio(jeszcze muszę sfinalizować transakcje) przerywacz kierunkowskazów. Teraz szukam taniej pompy wtryskowej Lucas/Delphi DPC lub DPA. Chętnie odkupuje różnego rodzaju uszkodzony sprzęt. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v