Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 minut temu, soltys48 napisał:

Na jednej osi?

u mnie normalnie przerabiają że na 1 osi to albo 2gi ciągnik jeździ albo przyczepiają do 2 osiowej j jakoś to jeździ sam się zastanawiam nad przerobieniem swojej jak wymienię bo z tym podbierakiem to miałem przeboje nie raz 

Opublikowano

Toż to wygląda jak trol/skrzat

18 minut temu, griga napisał:

Takie składanie lanc nie bardzo mi sie podoba

Jak mi szkoda takich budynków......

13 minut temu, igor10246 napisał:

u mnie normalnie przerabiają że na 1 osi to albo 2gi ciągnik jeździ albo przyczepiają do 2 osiowej j jakoś to jeździ sam się zastanawiam nad przerobieniem swojej jak wymienię bo z tym podbierakiem to miałem przeboje nie raz 

Na jednej osi kiepsko po łakach jeździć-mam taką od kilku ładnych lat

Opublikowano
52 minuty temu, soltys48 napisał:

Na jednej osi?

Tak

Opublikowano
3 godziny temu, kamil14851 napisał:

Dorobilem jedynie zaczep transportowy, robiona była elektryka,wymieniony olej w silniki na wiosnę a teraz na jesieni w skrzyni. Skrzynia cztero biegowa prędkość w ok 35 km/h

Bardzo ładny ten case, wielka szkoda że to nie jest co najmniej 70KM tak jak jahooo wyżej powiedział no i jeszcze pasowałby 4x4 :) 

Czemu sprzedajesz?

Opublikowano
6 minut temu, radekz200 napisał:

Może ma ktoś takie do sprzedania? 😛

DF Agrofarm 430GS

Samemu nie idzie czegoś dosztukować? Takie siedzisko to kupę szmalcu kosztuje. 

Zadzwoń do tego gościa. U niego brałem kilka części do kombajnu i ciągnika. Wybór ma niesamowity. Latem jakiś agrofarm tam stał, może jak raz coś dopasujesz.

https://tomexmaszyny.olx.pl/

Opublikowano

Sąsiadkę pewnie, tylko tak oficjalnie napisał żona 😁

Opublikowano
58 minut temu, jahooo napisał:

Ten case ładny, jak dla mnie, tylko silnik ciut za mały, szukam od 70KM wzwyż.

Może i mocy nie ma ale 4 skiby zagonowe bez problemu ciąga a chodził taki nawet w dużej 3 obrotowej tyle że mój z półbiegiem i skrzynia 40. Mega zwrotny, prawie w miejscu.

Opublikowano

Trudno w to uwierzyć żeby 60KM dobrze orać 4-ką zagonową, może tak ja tu jednego widzę co taki pług zapina do 360 tylko on taki rolnik że nie bardzo opłaca się kombajnem w jego zboże wjechać.

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, marian7k napisał:

Trudno w to uwierzyć żeby 60KM dobrze orać 4-ką zagonową, może tak ja tu jednego widzę co taki pług zapina do 360 tylko on taki rolnik że nie bardzo opłaca się kombajnem w jego zboże wjechać.

Pług 4x30 na wysokiej słupicy, koła 16.9/34, bieg 4 terenowa na zającu i nie było problemu żadnego ale lepszy byłby pług 3

Opublikowano

Case miał służyć jako pomocniczy drugi główny był Zetor 8111 ale doszło troche pola i chce kupić coś z przednim napadem i  szybką skrzynią. Zetora już sprzedałem - a Case jest naprawdę bardzo zwinnych i zwrotny.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v