Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"Innowacyjne rozwiązania

Piła posiada stalowy grzbień oporowy, mechanizm natychmiastowego zatrzymania łańcucha oraz wbudowane amortyzatory (antywibracyjną rączkę) minimalizujące drgania podczas pracy."

No  rzeczywiście innowacja z tym stalowym grzebieniem oporowym 😂

"To jest miś na skalę naszych możliwości"

Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, CYCU123 napisał:

to samo co NAC tylko 200 zł droższe ?

No nie dokońca 100% nac, znajdź różnicę 

To odpowiednik ursusa

W nacu brak pompki, inny gaźnik, inna pokrywa filtra powietrza, brak śruby bocznej do napinania łańcucha tylko od przodu. Inny starter, inny włącznik zaplonu.

https://allegro.pl/oferta/pilarka-spalinowa-nac-cst52-45-01ac-3-km-45-cm-6694214333

Edytowane przez Rolnik1973
Opublikowano

Ten YTO co ktoś wystawiał wcześniej link to ode mnie ze wsi. Ściągają to z Francji chyba popokazowe. Było tego ze 4 sztuki jak ostatnio przejezdzalem obok. Także żaden naciągacz.

Opublikowano
15 minut temu, slawek74 napisał:

Ryszard ale ty wierzysz w tego ursusa 😀

Wierzę, inaczej bym nie kupił, przecież to nalypka odpowiada za jakość sprzętu, tak jak z traktorami, większość na tych samych podzespołach a pod każdą nalypką inaczej chodzą.

Opublikowano
14 minut temu, Rolnik1973 napisał:

No nie dokońca 100% nac, znajdź różnicę 

no trochę jest zmian, mam tego naca co podałeś w linku piła całkiem ok, kupiłem w lokalnym markecie za 340 zł w promocji 

Opublikowano
28 minut temu, KlimekPL napisał:

Jeśli nie ma jakichś poważnych wad technicznych to cena bardzo dobra. Pewnie niedługo będzie można znaleźć ten egzemplarz odmalowany i bez zaczepów za 55tys. 

miałem  kiedyś takiego 7745 z turem. sprzedałem  go chyba za 18 tys. 10 lat temu.W miarę wygodny ,ale w polu mtz lepiej idzie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v