Skocz do zawartości

"Rolnicy. Podlasie" i inne programy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, hubertuss napisał:

Nie zacytujesz bo nie znajdziesz takiego wpisu gdzie oceniam Andrzeja w samych superlatywach. Bądź chociaż na tyle przyzwoity by nie łgać. No cytuj te moje superlatywy albo nie łżyj.

może i nie. ale jakoś prawdy o tym nierobie, flejtuchu i brudasie też nie piszesz.

Edytowane przez pafnucy
Opublikowano

ja mówię że kłamiesz?

tobie odrobinę dziwnie na główkę się rzuciło. każdy widzi kim Pan Andrzej jest, a ty próbujesz przerzucić uwagę na drugiego flejtucha. mam to gdzieś, ale jednak ciekaw jestem czemu.

Opublikowano

Na nikogo nie próbuje przerzucić uwagę. Jak byś rozumiał co czytasz to byś wiedział, ze wielu Bogdana tu stawiało za wzór w porównaniu z Andrzejem. To im napisałem jak jest. 

Pisząc, że nie mówię prawdy o Andrzeju kłamiesz. Bo gdzie ja niby nie mówię czy tam nie pisze o nim prawdy? Zacytuj.

Opublikowano

a ty mało się nie zesrasz żeby go wybielić.

lubię oglądać filmy z jego udziałem, bo człowiek się zastanawia co znowu dureń odjebie. to że go tak zaciekle bronisz od jakiegoś czasu mnie zaciekawiło.

w sumie to nie wiem co tak cię naszło że tak kłamstwo mi zarzucasz. wydaje mi się że to taki twój atak na twoją bezsilność.

no i  żebyś się zesrał to normalnego z tego.....innego człowieka nie zrobisz.

Opublikowano (edytowane)

Gdzie go wybielam? Zacytuj. Ty rozumiesz w ogóle język polski? Bo odnoszę wrażenie, że ani nie rozumiesz co czytasz ani nie rozumiesz co piszesz. Potrafisz zacytować by udowodnić choć jeden z zarzutów, które mi wciskasz? Gdzie go bronię, gdzie każę naśladować?

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano

sie sam siebie poczytaj. jesteś prawie jedyny który broni tego flejtucha.

Przed chwilą, radekz200 napisał:

Pafnucy jakis problem? 🤔

spokojne Panie Radku. dam sam radę. 👍

Opublikowano

Ale gdzie ja go bronię zacytuj? Gdzie ja piszę, że dobrze robi, gdzie pisze by go naśladować? Jedyne co dobrze robi to, że sam żebra o kasę a nie leci żebrać do opieki wypełniając wnioski czy wyciągać w innym miejscu rękę po państwowy grosz z moich podatków. Gdzie ja go bronię i w jaki sposób?

Opublikowano

bo mu nie przysługuje

1 minutę temu, hubertuss napisał:

Ale gdzie ja go bronię

w d*pie.

Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, kris91 napisał:

Andrzej chce dom stawiać? 🤦‍♂️ Na prasę nie mógł uzbierać, a na dom minimum 200tys ma? wtf? 🤔

O czym mowa...🙆‍♂️ 

Ale chłopak ma marzenia, to lepsze niż myśleć jak tu gdzieś coś zajumać.

Druga sprawa chce niech zbiera, a jak kto chce niech mu daje😎

Edytowane przez GRZES1545
  • Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
5 minut temu, pafnucy napisał:

bo mu nie przysługuje

w d*pie.

Nie wiedziałem, że już aż tam zacząłeś szukać. Ja cię prosiłem byś tylko na forum poszukał. A ty aż tak się poświęciłeś. Patrząc na twoje rozumienie tekstu zamieszczanego tutaj to może i z dobrej strony zacząłeś szukać. Bo w głowie pewnie nie znajdziesz co?

Opublikowano

nawet zamiaru nie mam. co tu udowadniać?

Andrzej jest d*pa i tyle.  a Ty obrońca tegoż i juuu.

Opublikowano

idź baranka przywal w sosnę może ci przejdzie...

hubertuss napisał:

Ale gdzie ja go bronię zacytuj? Gdzie ja piszę, że dobrze robi, gdzie pisze by go naśladować? Jedyne co dobrze robi to, że sam żebra o kasę a nie leci żebrać do opieki wypełniając wnioski czy wyciągać w innym miejscu rękę po państwowy grosz z moich podatków. Gdzie ja go bronię i w jaki sposób?

Opublikowano

Slewek od dzis będę cię nazywał buźka. A to przeczytaj i bo to mądry tekst 

Pamiętaj, że nie to co masz, a to jak innych traktujesz określa Ciebie, jako człowieka. Szacunku i miłości nie kupisz, to jest gratis, na który pracujesz przez całe życie. Można być nikim, mając wszystko i kimś, nie mając praktycznie nic. Niewidzialna waluta, określająca wartość człowieka. 

• Like 4
Opublikowano

W dzisiejszych czasach trzeba być komuś potrzebny jak jesteś to jesteś kimś a jak nie to nikmś.No i kasa żadna dziewczyna nie wyjdzie jak jej niema.No chyba ze sama ma i facet to tylko ozdoba

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Raczo
      Ostatnio zauważyłem, że muzyka tak lubiana na zabawach wiejskich jak Disco Polo zaczyna powracać do łask i przeżywa teraz swój renesans. Nawet jak byłem na giełdzie w Słomczynie to jeszcze kilka tygodni temu leciało tam same Techno i pokrewne, a teraz jak nie słychać Boys'ów to Akcent albo Toples. Co myślicie o tym rodzaju muzyki? Moim zdaniem to najlepsza muzyka na zabawy i imprezki w remizie :lol: .
    • Przez AugustBazy2
      Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Nasze doświadczenie obejmuje programowanie, uruchamianie exploitów i konfigurowanie ataków DDoS, baz danych, hakowanie WordPress Pharma, SEO i projektowanie stron internetowych, hosting i administrację serwerami, marketing i usługi hakerskie stron internetowych. Lubimy wyzwania związane z robieniem rzeczy, w których większość innych się poddaje.
      Przykłady:
      Ataki typu spear phishing w celu uzyskania kont wybranych celów. Łatwe odzyskiwanie haseł do kont większości sieci społecznościowych i zdalne sterowanie smartfonami. Hakowanie kont na Facebooku, Reddicie, Instagramie i Twitterze. Usuwanie rejestrów karnych, zwiększanie wyników kredytowych, zmiana oceny w szkole, śledzenie lokalizacji na żywo itp.
      Pełny pakiet: dostęp do urządzeń i kont osobistych lub firmowych oraz znajdowanie niezbędnych danych. Hakowanie serwerów internetowych, serwerów gier lub innej infrastruktury internetowej. Szpiegostwo przemysłowe, uzyskiwanie prywatnych informacji od kogoś. Nie mamy żadnych ograniczeń ani limitów co do rodzaju oferowanych przez nas prac i usług!

• Przez gregorius
      Tak więc ten temat ma być o ulubionych książkach, które kiedykolwiek czy ostatnio przeczytaliście, podzielcie się tytułami, streszczeniem, lubianymi autorami, tak aby rozpropagować czytanie owych lektur bo "Czytanie jest dla umysłu, tym czym gimnastyka dla ciała". Jakie gatunki u was przodują na półkach, ile czasu dziennie poświęcacie na czytanie i co jest dla was najważniejsze w czytaniu (poznawanie świata, nauka, doświadczenia życiowe)?

Mam nadzieję, że ten temat się przyjmie i będziemy mogli podzielić się spostrzeżeniami

Ja ostatnio przeczytałem "Myśli nowoczesnego endeka" Rafała A. Ziemkiewicza a teraz jestem tak w połowie "Ziele na kraterze" Melchiora Wańkowicza

Pierwsza opowiada o zmianach społecznych po 89 roku, o Polakach, o tradycji endeckiej, o zagrożeniach dla nas Polaków, o sytuacji politycznej obecnie, o tym dlaczego nie możemy podnieść się po upadku komuny i trwamy dalej w poprzednim ustroju...

Druga mówi o rodzinie jej nadrzędnych wartościach, o domu jako wspólnocie, o dorastaniu dzieci, które mimo ciężkich warunków wraz ze wzrostem zamożności rodziców dojrzewają i poznawają nowy świat, akcja toczy się w latach 20 XX wieku wtedy to rodzi się Krysia....

pozdrawiam gregorius
  • Dodaj nową pozycję...
v