Skocz do zawartości

"Rolnicy. Podlasie" i inne programy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

jasne... tylko że jak?

Edytowane przez pafnucy
Opublikowano

tia. pogadać to se można.

nie prosta spraw z nałogiem. u nas pewną panią dzieci zamknęły, to yebana przez okno wyskoczyła i nogę złamała, bo wódzi sie chciało...

Opublikowano

ale to mósiało się narpierw zacząć nie tak że z dnia na dzień pyk i alkocholik...

anżej niby apeluje by alkocholu nie przywozili ale wycieczki coraz większe i butelki coraz mocniejsze zamiast zamknąć bramę...

Opublikowano (edytowane)

oj nie. długa historia. 

dzieciaki były za małe żeby reagować. oj szkoda pisać....

Edytowane przez pafnucy
Opublikowano
56 minut temu, slawek74 napisał:

anżej niby apeluje by alkocholu nie przywozili ale wycieczki coraz większe i butelki coraz mocniejsze zamiast zamknąć bramę...

Przecież jak zamknie bramę to kasa się skończy. A tego nie chcą...

• Like 1
Opublikowano

Nie rozumiecie jednej rzeczy. Eugeniusz się poświęca dla tej prasy 😛. Znacie chyba powiedzenie. Co ze mną się nie napijesz ?  Chłop nie ma wyjścia :ph34r:.

4 godziny temu, hubertuss napisał:

No ale skąd pewność, że jak pił w 2018 roku to pije teraz? Ja nie twierdze, że mam całkowitą rację tylko zadaje ci pytanie. A to, że nie wszystko co widzimy w tv jest prawdą to zgoda. Nie pierwszy to program i nie ostatni co tak ma.

Wcale nie mówię, że pije obecnie ale twierdzi że jest wrogiem alkoholu czy jakoś tak a świętym nie był jak widać. Czyli gra pod publikę. Może być też tak, że jak go sąsiedzi słuchają to się łapią za głowy. Andrzej co ty pieprz.sz ? 😛

Opublikowano

Ten kto raz przekroczy barierę picia nie powinien ani kropli wypić. Inaczej by polskie wsie wyglądały gdyby nie %. Myślę że Gienek nie widzi problemu swego picia i okłamuje się nadal.

Opublikowano
16 godzin temu, GRZES1545 napisał:

Pierw dach na blachę trzeba zmienić nie pomyl kolejnosci jak będziesz szeptał😎

E tam na gruncie się zrobi Andrzej ma łeb napewno o tym pomyśli bedzie mógł podłączyć jak dom postawi bo coś wspominał 

9 godzin temu, slawek74 napisał:

Mam starszych rodziców z którymi trzeba często jeździć do lekarza jak i niepełnosprawną siostrę i myślisz że kto się tym zajmuje ? może i 100 i 1000 tłumaczyć ale już sporo w życiu przeszedłem dlamnie to taki jak ty to mniej niż '' 0''

Nie znasz  człowieka a już jest warty mniej niż 0 ojojoj zastanów się on zastanów 

3 godziny temu, slawek74 napisał:

nie dopuścił to takiej sytuacji 🤔

Chyba nie wieżysz sam w to co piszesz widać  że nie masz  zielonego pojęcia 

Opublikowano
dsbh napisał:

Nie rozumiecie jednej rzeczy. Eugeniusz się poświęca dla tej prasy 😛. Znacie chyba powiedzenie. Co ze mną się nie napijesz ?  Chłop nie ma wyjścia .

czyli wątroba gienie jest warta tyle co ''bielarka'' jak to jeden mocny tu twierdzi 😉 a gdybym pił na każde ze mną sie nie napijesz to napewno by mnie tu nie było 🤪😀

karolr2 napisał:

a ty bladego 😀 nie znasz mnie a oceniasz 🤔😀

Opublikowano

Ale ciebie nie trzeba znać. Można ocenić po tym co tu wypisujesz, ze nie masz pojęcia.

14 godzin temu, pafnucy napisał:

żebyś Ty swoje pojął.

nie zacytuję, bo ciągle w superlatywach piszesz o tym leniu.

Nie zacytujesz bo nie znajdziesz takiego wpisu gdzie oceniam Andrzeja w samych superlatywach. Bądź chociaż na tyle przyzwoity by nie łgać. No cytuj te moje superlatywy albo nie łżyj.

12 godzin temu, slawek74 napisał:

kiedyś i tak zostanie sam tylko wybór wcześniej lub później...🤔

Jak każdy kiedyś zostanie sam. Nie on pierwszy nie ostatni.

12 godzin temu, dsbh napisał:

Nie rozumiecie jednej rzeczy. Eugeniusz się poświęca dla tej prasy 😛. Znacie chyba powiedzenie. Co ze mną się nie napijesz ?  Chłop nie ma wyjścia :ph34r:.

Wcale nie mówię, że pije obecnie ale twierdzi że jest wrogiem alkoholu czy jakoś tak a świętym nie był jak widać. Czyli gra pod publikę. Może być też tak, że jak go sąsiedzi słuchają to się łapią za głowy. Andrzej co ty pieprz.sz ? 😛

Wmawiaj sobie, ze się poświęca i na jej konto tak pije. Bo wcześniej był na pewno abstynentem. A jak by na prasę nie zbierali to też na pewno by nie pił. Wmawiaj sobie to dalej.

A co do tego czy Andrzej pije czy pił. Może pije dalej, może przestał. Może gra. Czy to takie ważne? Nie widac go na żadnym prywatnym filmie na yt nawalonego w przeciwieństwie do Gienka.

10 godzin temu, karolr2 napisał:

E tam na gruncie się zrobi Andrzej ma łeb napewno o tym pomyśli bedzie mógł podłączyć jak dom postawi bo coś wspominał 

Nie znasz  człowieka a już jest warty mniej niż 0 ojojoj zastanów się on zastanów 

On już nie raz pokazał, ze wielkiego pojęcia nie ma. Wmawia sobie jakiś swój obraz świata i myśli, że zna na wszystko rozwiązania.

• Like 1
Opublikowano
18 minut temu, kris91 napisał:

Andrzej chce dom stawiać? 🤦‍♂️ Na prasę nie mógł uzbierać, a na dom minimum 200tys ma? wtf? 🤔

Może liczy że ktoś zbiórkę założy albo Dowbor przyjedzie i w 5 dni zrobi chałupę na tiptop

• Like 3
Opublikowano

Ale jeden właściciel stacji, dla którego taki odcinek specjalny to jest nic, grunt żeby oglądalność była i kasa z reklam. To się liczy w bezpłatnych stacjach komercyjnych.

58 minut temu, hubertuss napisał:

Wmawiaj sobie, ze się poświęca i na jej konto tak pije. Bo wcześniej był na pewno abstynentem. A jak by na prasę nie zbierali to też na pewno by nie pił. Wmawiaj sobie to dalej.

A co do tego czy Andrzej pije czy pił. Może pije dalej, może przestał. Może gra. Czy to takie ważne? Nie widac go na żadnym prywatnym filmie na yt nawalonego w przeciwieństwie do Gienka.

Masz całkowitą rację. Nawet Ci lajka za nią dałem, tylko widzisz, jeżeli stosuje takie znaki 😛 :D :P :ph34r: :) 🤣, to sobie żarty robię. Podobno mam dziwne poczucie humoru, także musisz przywyknąć :P. Napisze teraz całkiem serio. Eugeniusz albo ma słabą wolę albo lubi ten sport albo jedno i drugie. Gdyby nie pewna rozpoznawalność i wizyty gości, pewnie pił by tylko mniej bo za swoje. Część odwiedzających ich myśli a wezmę jedno piwo, co to jest na chłopa. Tylko w takim toku myślenia tych piw się uzbiera kilka w ciągu dnia a pewnie tez coś mocniejszego też się znajdzie i tak dzień po dniu to już droga w dół, tym bardziej że wieku nie oszuka. Jak już chcą ich odwiedzać i stawiać, to mogli zostawić po te symboliczne 5 zł i więcej z tego było by korzyści dla nich. Tylko tu jest znów problem że do wygody łatwo się jest przyzwyczaić. Po co pracować jak ludzie dają. Tam jest potencjał tylko nie wykorzystany. W Haćkach Michał testował nową talerzówkę, musi być tam lepsza ziemia jak w Plutyczach albo bierze wszystkie dopłaty z ziemi i nikt mu się nie dorzuca, to jest najdziwniejsze. Myślę czy wstawić jakiś znak 🤔 ?

Czy Andrzej gra czy nie ? Jest to ważne bo bierze ludzi na litość, tylko gubi się między słowami. Ale to jest tylko moje zdanie i masz prawo się z nim nie zgadzać. A nawet obowiązek :ph34r:.

• Like 2
Opublikowano (edytowane)

@dsbh a niech gra niech bierze na litość. Taka Maryla Rodowicz mówi, że nie ma forsy i za co żyć to co się Andrzejowi dziwić. Tyle razy powtarzam jak ktoś chce niech daje jak ktoś nie chce niech nie daje. Też możesz zbierać. Dzisiaj zbierają na patronite nawet youtuberzy mający całkiem dużą ilość wyświetleń całkiem dobrze prosperujące biznesy itd, celebryci itd

Co do tego picia Gienka zbiórek i odwiedzin. To Andrzej z Jarkiem tyle razy prosili by nie przynosić alkoholu. Ale wy i tak piszecie, że Gienek się poświęca i pije dla prasy bo nie może zrezygnować z odwiedzin bo forsy nie będzie. Nikt z was nie wspomniał nawet o tych prośbach. Bo po co wasza obiektywność a raczej brak obiektywności w ich ocenie sprowadza się jedynie do jechania po nich. Bo pewnie Gienek wcześniej nie pił i jak by zbiórki nie było to też by nie pił.? Tak już to widzę. Nie tacy bogaci jak oni biedni zbierają więc dajcie już spokój z tą zbiórką.

Edytowane przez hubertuss
  • Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, hubertuss napisał:

@dsbh a niech gra niech bierze na litość. Taka Maryla Rodowicz mówi, że nie ma forsy i za co żyć to co się Andrzejowi dziwić. Tyle razy powtarzam jak ktoś chce niech daje jak ktoś nie chce niech nie daje. Też możesz zbierać. Dzisiaj zbierają na patronite nawet youtuberzy mający całkiem dużą ilość wyświetleń całkiem dobrze prosperujące biznesy itd, celebryci itd

Co do tego picia Gienka zbiórek i odwiedzin. To Andrzej z Jarkiem tyle razy prosili by nie przynosić alkoholu. Ale wy i tak piszecie, że Gienek się poświęca i pije dla prasy bo nie może zrezygnować z odwiedzin bo forsy nie będzie. Nikt z was nie wspomniał nawet o tych prośbach. Bo po co wasza obiektywność a raczej brak obiektywności w ich ocenie sprowadza się jedynie do jechania po nich. Bo pewnie Gienek wcześniej nie pił i jak by zbiórki nie było to też by nie pił.? Tak już to widzę. Nie tacy bogaci jak oni biedni zbierają więc dajcie już spokój z tą zbiórką.

Co z tych ich apeli skoro on gada tylko aby gadać i na tym się kończy? Wyprosił by jednego i drugiego z butelką może trzeci i czwarty by się zastanowił czy warto nieść? Dali sobie wejść na głowę po prostu i nie panują nad tym 

• Like 3
  • Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

Serio uważasz, że jak wyprosi gości z butelkami to Gienek przestanie pić? Przecież on za kołnierz nie wylewał przed serialem. To uważasz, że jak by gości wypraszali to on okazji nie znajdzie i napitku? No i pytanie czy tam każdy z alkoholem wchodzi? Bo podejrzewam, ze jakaś część ludzi posłuchała apeli by coś dla zwierząt przynieść. Dlaczego z góry zakładasz, że wszyscy co tam jadą są wredni i rozpijają Gienka? Tak przy okazji skąd wiesz, że Jarek mieszkanie w Bielsku wynajmuje i jakimi pieniędzmi za nie płaci? Mieszkasz z nim?

Edytowane przez hubertuss
  • Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, hubertuss napisał:

Tak przy okazji skąd wiesz, że Jarek mieszkanie w Bielsku wynajmuje i jakimi pieniędzmi za nie płaci? Mieszkasz z nim?

No właśnie też jestem ciekaw. @nynka87 nie musisz się od razu mścić na nim, za to że Cię zostawił bo jest sławny i ma mieszkanie w mieście :ph34r:.

• Haha 1