Skocz do zawartości

"Rolnicy. Podlasie" i inne programy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dajcie spokoj. My z siostra i szwagrem gralismy w genialną planszówkŕ Dixit, zakochalam się 😁😁😁polecam, a nie jakieś tam plejstejszony 😁

Opublikowano

ale pasjans pająk sa jednoosobowe. 

Monopol też super, chcemy kupić wersję z Gry o tron 😍😍😍

Dla mnie fajne w planszowkach jest to, ze cos sie robi razem. Trochę można pogadać, trochę pogłówkować 😁

Opublikowano

gra we dwójkę fajna, ale w planszowce im wiecej osob tym ciekawiej.

Radek, głodnemu chlebna myśli 🤔 coś tam nie poszło ??? 😝

Opublikowano
Paulina1985 napisał:

gra we dwójkę fajna, ale w planszowce im wiecej osob tym ciekawiej.

myślę, że nie tylko w planszówce im więcej osób tym ciekawiej. weźmy nawet takie słoneczko 😉 jakież to musi być ciekawe doświadczenie. 😀

Paulina, fokus włącz i rolników oglądaj. może dadzą ten nowy odcinek.

• Haha 2
Opublikowano

😳😳😳 a ja myślałam, że Ty taki porzadny chłop. A tu sloneczka w głowie 🤯 

Opublikowano

toć idzie na fokusie właśnie. jeszcze jeden odcinek.

slawek74 napisał:

Banan nie mów że to twoja sprawka 😎😉 nie pytam jakim cudem ale pewnie miałeś rower 😁

do słoneczka rower nie potrzebny. 😀

Opublikowano (edytowane)

jest tez taki program pokazujacy malopolskie rolnictwo-piekne i odwazne na player mozna zobaczyc, linka nie wstawie bo znowu zablokuja..

Edytowane przez jacus
Opublikowano
3 godziny temu, Paulina1985 napisał:

wiadomo...podlasie 😝

Co masz na myśli? Wyreżyserowany serial przedstawiający parę osób nie powinien dla Ciebie być podstawą do budowania opinii.I zmień nazwę tematu na ogólnokrajowy np "rolnicy Polscy" bo Warmińsko-mazurskie można również opisać.

Opublikowano

Po pierwsze...moje stwierdzenie o podlasiakach bylo pozytywne, jeśli Cię uraziłam to...może wyluzuj :)

Po drugie...bardzo nie lubię jak ktoś mi mówi co "mam" zrobić, są słowa, w które moża to ładniej ubrać 🤔

Po trzecie... w temacie "...i inne głupotki" można pisac co się chce, bez obrażania, wyśmiewania i agresji 🤔

Można też napisać o tym co się na obiad dziś zrobiło :) jak dla mnie w temacie nie ma ograniczeń :)

Opublikowano
4 godziny temu, Paulina1985 napisał:

głupki😂

głupki😂

Może zacznij od siebie. 🤔 😁

Opublikowano

To jest łapanie za słówka 😁 

Czy chłopcy poczuli się urażeni??? 😱  jeśli tak to przepraszam 🤦‍♀️ moja wina moja wina. Za to mogę zadośćuczynić i na przykład...zamknąć się na godzinkę???

Opublikowano

rolników z podlasia już koniec nastał? Nie będzie nowych odcinków bo nie łapię co piszecie na poprzednich str.

A teraz lecą jakies lombardy nie ma ich na focusie.

Opublikowano

nie przejmuj sie alamo to kapus i donosiciel-taki lolek af-  gdy zaczyna fikac to przypominam mu czesci do kosiarki ztr-165, wy mooze nie wiecie o co chodzi, ale on od razu znika z tematu😊.

z drugiej strony stereotypy tez nie sa dobre- sam czasami tego doswiadczam, to moze nie pogarda -albo na pewno nie pogarda,tylko lekcewazenia dla mieszkancow polski b, taka delikatna nutka wyzszosci.........

Opublikowano

@zetorki12 klamczuszku...a ja juz zwarta i gotowa przed tv...😭😭😭 

Co do czucia pogardy a propos podlasiaków, nie chcialam zeby ktoś się czuł urażony. Wybaczcie. Ja kocham Gienia 🥰😍😍

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Raczo
      Ostatnio zauważyłem, że muzyka tak lubiana na zabawach wiejskich jak Disco Polo zaczyna powracać do łask i przeżywa teraz swój renesans. Nawet jak byłem na giełdzie w Słomczynie to jeszcze kilka tygodni temu leciało tam same Techno i pokrewne, a teraz jak nie słychać Boys'ów to Akcent albo Toples. Co myślicie o tym rodzaju muzyki? Moim zdaniem to najlepsza muzyka na zabawy i imprezki w remizie :lol: .
    • Przez AugustBazy2
      Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Nasze doświadczenie obejmuje programowanie, uruchamianie exploitów i konfigurowanie ataków DDoS, baz danych, hakowanie WordPress Pharma, SEO i projektowanie stron internetowych, hosting i administrację serwerami, marketing i usługi hakerskie stron internetowych. Lubimy wyzwania związane z robieniem rzeczy, w których większość innych się poddaje.
      Przykłady:
      Ataki typu spear phishing w celu uzyskania kont wybranych celów. Łatwe odzyskiwanie haseł do kont większości sieci społecznościowych i zdalne sterowanie smartfonami. Hakowanie kont na Facebooku, Reddicie, Instagramie i Twitterze. Usuwanie rejestrów karnych, zwiększanie wyników kredytowych, zmiana oceny w szkole, śledzenie lokalizacji na żywo itp.
      Pełny pakiet: dostęp do urządzeń i kont osobistych lub firmowych oraz znajdowanie niezbędnych danych. Hakowanie serwerów internetowych, serwerów gier lub innej infrastruktury internetowej. Szpiegostwo przemysłowe, uzyskiwanie prywatnych informacji od kogoś. Nie mamy żadnych ograniczeń ani limitów co do rodzaju oferowanych przez nas prac i usług!

• Przez gregorius
      Tak więc ten temat ma być o ulubionych książkach, które kiedykolwiek czy ostatnio przeczytaliście, podzielcie się tytułami, streszczeniem, lubianymi autorami, tak aby rozpropagować czytanie owych lektur bo "Czytanie jest dla umysłu, tym czym gimnastyka dla ciała". Jakie gatunki u was przodują na półkach, ile czasu dziennie poświęcacie na czytanie i co jest dla was najważniejsze w czytaniu (poznawanie świata, nauka, doświadczenia życiowe)?

Mam nadzieję, że ten temat się przyjmie i będziemy mogli podzielić się spostrzeżeniami

Ja ostatnio przeczytałem "Myśli nowoczesnego endeka" Rafała A. Ziemkiewicza a teraz jestem tak w połowie "Ziele na kraterze" Melchiora Wańkowicza

Pierwsza opowiada o zmianach społecznych po 89 roku, o Polakach, o tradycji endeckiej, o zagrożeniach dla nas Polaków, o sytuacji politycznej obecnie, o tym dlaczego nie możemy podnieść się po upadku komuny i trwamy dalej w poprzednim ustroju...

Druga mówi o rodzinie jej nadrzędnych wartościach, o domu jako wspólnocie, o dorastaniu dzieci, które mimo ciężkich warunków wraz ze wzrostem zamożności rodziców dojrzewają i poznawają nowy świat, akcja toczy się w latach 20 XX wieku wtedy to rodzi się Krysia....

pozdrawiam gregorius
  • Dodaj nową pozycję...
v