Skocz do zawartości

"Rolnicy. Podlasie" i inne programy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 minut temu, Bananek napisał:

echa też nie macie? Jezu co za bieda :D 

My nawet Echo Dnia mamy. To taka gazeta i portal - do czytania.  Wolałem podkreślić znaczenie do czego, bo gotów jesteś pomyśleć że gazeta to jak u Was- do podcierania😁

5 minut temu, Paulina1985 napisał:

Dobra. Przyznać się, kto już ubrał choinkę??? ja dzisiaj 😆

No widziałaś zdjęcie mojej. Nawet nie zwiędła od zeszłego roku.

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Agrest napisał:

gotów jesteś pomyśleć że gazeta to jak u Was- do podcierania

najpierw czytamy ;)

Ale powiem Ci, że lepiej gazetą niż, jak Wy, gołą ręką... ;)

Edytowane przez Bananek
Opublikowano
3 godziny temu, soltys48 napisał:

albo Twoja żona

nie widziałem ani jego żony ani tym bardziej ona mnie, jakaś starsza pani przez szybę z okna na piętrze wyglądała jak podszedłem do bramy 

3 godziny temu, Bananek napisał:

A on to niby mało ciekawy?

przez wzgląd na "przydasie" może jeszcze bardziej ciekawszy niż tamta ale nie odparta chęć poznania jej i zaspokojenia ciekawości kierowała mnie częściej tam aniżeli gdziekolwiek indziej z resztą chyba niepotrzebnie,

ale tak jak byku pisał to na sezon letni oglądanie, może kiedyś coś się pomyśli

3 godziny temu, TheraRolnik napisał:

Nie ty tylko olej przepalony 😅

dokładanie, dał cynk że ma , namiary na siebie też jak na dłoni to nic tylko jechać, najgorzej się pierdzielić z przelewaniem jak zimny , gęsty i wolno spływa a jego bańki nie pasowne w mój bagażnik

2 godziny temu, Bananek napisał:

a on ciekawski  :D 

mało mnie interesuje kto co ma tym bardziej że praktycznie wszystko w rzeczywistości zgadza się z tym co do tej pory można było na jego zdjęciach zobaczyć

3 godziny temu, TheraRolnik napisał:

Wlaczcie Polsat 👍👍

przed śmieciarzami było chyba : Rolnicy-tak się żyje u nas na wsi

Opublikowano
6 minut temu, Bananek napisał:

najpierw czytamy ;)

Ale powiem Ci, że lepiej gazetą niż, jak Wy, gołą ręką... ;)

I kolejny straszak opowiadamy przez tych którzy zerwali kajdany i opuścili Podlasie 😁

Opublikowano
42 minuty temu, bratrolnika napisał:

Dobrze ze przerebla nie trzeba wyrąbywać, nie???

to to pestka, najgorsze jest ciągłe przepędzanie bobrów żeby ubrań nie zabierały... 

• Haha 5
Opublikowano
2 minuty temu, Bananek napisał:

nie straszak, oni się z Wami witali... a potem wiadomo, zapachy... :D 

A to już trochę wyjaśniłeś. Wasi nie umyli rąk, głupio się im  zrobiło, ale że we wszystko wierzycie to wam wmówili że Ci z centralnej Polski gołą ręką się podcierają.

Opublikowano

teraz to już pogmatwałeś kompletnie. Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Przeczytaj jeszcze raz, popatrz na kolejnośc i wtedy wrócisz. Masz czas do jutra, bo dziś już pewno na af nie zajrzę. Stary jesteś to dam Ci więcej czasu na wymyślenie sensownej riposty. ;)

Opublikowano
26 minut temu, Paulina1985 napisał:

@Bananek no ja poprzednią w te wakacje wywalałam 😆 

Ja swoją choinkę z zeszłego roku spalilem w piecu dwa tygodnie temu

20 minut temu, kontenovy napisał:

nie widziałem ani jego żony ani tym bardziej ona mnie, jakaś starsza pani przez szybę z okna na piętrze wyglądała jak podszedłem do bramy 

To właśnie żona Radka, tylko taka go chciała 😋

13 minut temu, kris91 napisał:

I tam jest idealny kandydat na męża Emilce 😁

Adam z królów żyta mówił że zaprasza Emilke do siebie

Opublikowano

Jakby kogoś interesowało to powtórka podlasiaków na fokusie 👀

bratrolnika napisał:

20 minut temu, kontenovy napisał: nie widziałem ani jego żony ani tym bardziej ona mnie, jakaś starsza pani przez szybę z okna na piętrze wyglądała jak podszedłem do bramy  To właśnie żona Radka, tylko taka go chciała 😋

Może błagała o pomoc, ale jak obie ręce do kaloryfera przywiązane to nie miała jak machać 🤭🤭🤭🤭

• Haha 2
Opublikowano
2 godziny temu, radekz200 napisał:

Handlarze tak maja 😂😂

Mówisz? 

Bardzo dużo rozmawiam o dooopie marynie

2 godziny temu, pedro2 napisał:

Nie dziwota jak wiesz wszystko o wszystkim, a jak nie wiesz to i tak się dowiesz 😉

A wiesz ile ja dzwonię żeby się czegoś dowiedzieć

Opublikowano
19 minut temu, Bananek napisał:

teraz to już pogmatwałeś kompletnie. Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Przeczytaj jeszcze raz, popatrz na kolejnośc i wtedy wrócisz. Masz czas do jutra, bo dziś już pewno na af nie zajrzę. Stary jesteś to dam Ci więcej czasu na wymyślenie sensownej riposty. ;)

Jeśli w sypialni też tak szybko miękniesz  i nie wiesz jak się zachować to kiepsko z Tobą.😁

Opublikowano
20 minut temu, bratrolnika napisał:

Ja swoją choinkę z zeszłego roku spalilem w piecu dwa tygodnie temu

ale Twoja pewnie nie stala.caly ten czas w domu...ustrojona....🤣

30 minut temu, Bananek napisał:

mloda godzina jeszcze do 20.00 może.żona Ci pozwoli na AF posiedzieć 🙈

Opublikowano

Dziecko małe to i więcej chęci i naciski 😆 W domu rodzinnym ubieranie rano w wigilię 😁 człowiek się starzeje 😁

Opublikowano

Do Wigilii wszak 12 dni, to aż tak źle ze mną nie jest chyba 🤔

@pafnucy moja choinka na zdjeciu z rybami w occie 🤐

Opublikowano

ja mam wkolo domu prawdziwe drzewa wiec w domu sztuczna-to z lenistwa kto by mi kazal sprzatac igly..

jestem tradycjonalista choinke ubieram we wigilie rano , a rozbieram 1 II.

ryby -przewaznie mintaja robie w cebuli, do tego karp smazony na patelni i amur w piekarniku.