Skocz do zawartości

"Rolnicy. Podlasie" i inne programy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, Bogdan_ja napisał:

u nas na 4,4 tys jest współczynnik+ 36 ....a u ciebie na prawie 15 tys + 86 ...to procentowo do ludności jesteście w tyle tak samo jak z urodzeniami 🤣🤣🤣🤣🤣

500 ubylo za 15 lat u nas 500 przybylo-jakas roznice widzisz .

2 godziny temu, Bogdan_ja napisał:

nędza w wpr bo jaka gminę nie wpisać z Małopolski  to bida że oczy bolą 🤣

Screenshot_20240611-114329.png

placek to te 3 tys to twoje czy może 1 tys 🤣

w każdej gminie wszystkie placki razem mają mniej dopłaty jak ja 🤣🤣🤣🤣🤣

jeden z nich by cie kupil za drobne z malej kieszonki spodni- pewnie nawet cale filipowo i pol jeleniewa.ale i paroma zlotymi nie pogardzi..z moim morgami to chyba jestem innej liscie..

2 godziny temu, Desperado napisał:

Pajacu Małopolska kiedyś to był cały region, gówno mnie obchodzi że mieszkasz w zadupiu dawnej  laskiej małopolski lachu jeden, toż ty nawet krakowiak nie jesteś. lachy to jakiś lud na wymarciu?  xD

obraz.png

piles cos ??  

nie dziwota ze wszy was jadly- tam I wojna bide zamienila w nedze.

a jest tu jakis wacek ??

predzej zbyszka mozna zmierzyc 🤣

Opublikowano

kupić to on ciebie może i te twoja nore która jest dalej od Krakowa jak ja od Suwałk 🤣

działki budowlane pod wałem wiślańskim na terenie zalewowym za miliony 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

nora jakich mało 😲

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, jacus napisał:

piles cos ??  

nie dziwota ze wszy was jadly- tam I wojna bide zamienila w nedze.

To ciebie wszy zjadły bo mieszkasz na zadupiu małopolski, reszta się dźwignęła z dawnej małopolski, a ta bidota dalej została małopolską.   xD Ja nie myślałem że faktycznie mieszkasz na takim zadupiu małopolski. 🙆‍♂️   xD

Edytowane przez Desperado
Opublikowano

ty niewiele wiesz-wczoraj sie osmieszyles i ci nie wystarcza jeszcze ?? 🤣

zadnego atlasu w piwnicy nie masz ale mapy mozna w internecie zobaczyc... wiesz chociaz gdzie mieszkasz ??

12 godzin temu, Kallina86 napisał:

od dawna te mapy pokazuja i nic z tego nie wynika.

pamietasz jeszcze gaz lupkowy ?? tez miliardy liczyli

12 godzin temu, 12Pafnucy napisał:

Oj wiesz o czym ja.

Chłopie. To żałosne już.

Bądź mądrzejszy...

doskonale wiem  🤣

nie prowokuj ogarka bo jeszcze zacznie wstawiac.on ma krotki lont..

12 godzin temu, Nieustraszony1044 napisał:

Ale to jednak Bogdan jest  mądrzejszy 

Placek pokazuje dno 

to miejsce juz jest dawno zarezerwowane przez pewnego niedojde wielu imion  i zadnej kobiety.

11 godzin temu, Bogdan_ja napisał:

on niczego nie pokazuje tylko zmysla ....zaraz napisze że na księżycu był 🤣

nie myslales zeby w szpitalu kosmonata zostac ??

11 godzin temu, 12Pafnucy napisał:

Kurna....

Autokaru Jacusia tu nie ujęli ..😆

nie chwaliles sie ze masz ferrari ..

Opublikowano
4 godziny temu, jacus napisał:

ty niewiele wiesz-wczoraj sie osmieszyles i ci nie wystarcza jeszcze ?? 🤣

zadnego atlasu w piwnicy nie masz ale mapy mozna w internecie zobaczyc... wiesz chociaz gdzie mieszkasz ??

od dawna te mapy pokazuja i nic z tego nie wynika.

pamietasz jeszcze gaz lupkowy ?? tez miliardy liczyli

ty szczurku myślisz że jak teraz mieszkasz w tej dziurze to to był zawsze pępek małopolski? zapędzili zadłużoną bidotę i na tyle teraz małopolski starczyło.  xD

Opublikowano

nieuku podkarpacki-podaj nazwe swojej  gminy wtedy pogadamy..

tylko wyjdz na pole i sprawdz na takich bialych z czarnyni napisami znakach , co przy drogach stoja jak sie twojea wies nazywa zebys znowu czegos nie pokrecil..

56 minut temu, hubertuss napisał:

Mówicie co chcecie ale Miller jest dobry w tych akcjach.

do nieustraszonego pogromcy kobiet pasuje   😂

nawet nie z tym zerem  tylko z prawdziwym mezczyzna.

Opublikowano
30 minut temu, jacus napisał:

nieuku podkarpacki-podaj nazwe swojej  gminy wtedy pogadamy..

dziadu małopolski mówiłem że najprawdopodobniej to powiat Strzyżów teraz, no to gdzie to porównywać do twojego grajdoła.   🙆‍♂️    xD

Opublikowano

niedojdo pomorska- ja pytam o to gdzie mieszkasz ...wstydzisz sie podac nazwe gminy  ??. czy nie wiesz -a moze to kujawy, kaszuby,warmia,  mazury sa a nie pomorze ??

55 minut temu, konteno napisał:

on chyba już dawno śmigłem w łeb dostał 

moze mi skrzynka jablek na glowe spadla ?? 😂

nawet na kakubenta sie nie nadawales 🤣 

az strach pomysec co ci smiglo moglo obciac 😂

Opublikowano (edytowane)
27 minut temu, jacus napisał:

niedojdo pomorska- ja pytam o to gdzie mieszkasz ...wstydzisz sie podac nazwe gminy  ??. czy nie wiesz -a moze to kujawy, kaszuby,warmia,  mazury sa a nie pomorze ??

Z reguły nie podaje nazwy ludziom z wynikiem badań wypisanym na papierze koloru żółtego.   :P Wiesz że uchodzisz na forum za niezrównoważonego, delikatnie rzecz nazywając?   🙆‍♂️

Edytowane przez Desperado
Opublikowano (edytowane)

wie co znaczy ze dwa razy nie wchodzi[nomen,omen] sie do tej samej rzeki.

ale opowiedz jak odrdzewiasz stara milosc- moze bez szczegolow polerowania i czyszczenia 😂

2 godziny temu, Desperado napisał:

Z reguły nie podaje nazwy ludziom z wynikiem badań wypisanym na papierze koloru żółtego.   :P Wiesz że uchodzisz na forum za niezrównoważonego, delikatnie rzecz nazywając?   🙆‍♂️

pokaz takie papiery-nigdy nie widzialem .tyle lat maja ze juz zolte sie zrobily ?

Edytowane przez jacus