Skocz do zawartości

"Rolnicy. Podlasie" i inne programy

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Bercik92 napisał:

podobno gieniek był wczoraj w szepietowie. jednak tam dojeżdża ten "słynny autobus"

a nogi miał umyte chociaż 🤔

wożą ich jak zwierzęta w zoo

Bercik92 napisał:

jakiego Grzesia?

jakiś opóźniony jesteś 🤔🤦

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
W dniu 15.06.2025 o 17:09, dsbh napisał(a):

Lux komedia.

syn wiatru i kurzu, właściciel tej prasy.

Nie idzie słuchać tego gamonia, a swoją drogą ma niesamowite szczęście że go Focus wypromował, bo klepałby biedę do dziś, a ten zbutwiały chlew na łeb by mu się zwalił.

Edytowane przez witejus
Opublikowano
6 godzin temu, Bercik92 napisał(a):

jakiego Grzesia?

Gra o Plon

13 godzin temu, tytanowyJanusz napisał(a):

Anrzej był przy stoisku AB Grup, w porównaniu do Grzesia to ludzie mieli go w nosie 

Fitfarmer też szału nie robił 

• Thanks 1
Opublikowano

Grzesio trzeba przyznać robi robotę. Nie wiem jak te jego elbordo ale ponoć się rozwija kanał na yt też  Parę lat temu go komornik nawiedził ale widać on dalej kombinuje. Z tego wszystkiego więcej kasy wyciągnie jak z tej gospodarki pewnie. 

• Like 1
Opublikowano
10 godzin temu, witejus napisał(a):

Nie idzie słuchać tego gamonia, a swoją drogą ma niesamowite szczęście że go Focus wypromował, bo klepałby biedę do dziś, a ten zbutwiały chlew na łeb by mu się zwalił.

Najpierw Jego brat Jarek wziął udział w programie "Dżentelmeni i wieśniacy". Wówczas do Andrzeja i Genia przyjechał wróżbita Michał i przepowiedział Andrzejowi przypływ gotówki za 3 lata. No i zaczęło się spełniać.

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
14 godzin temu, slawek74 napisał(a):

W dniu 29.06.2025 o 21:06, Bercik92 napisał(a):

podobno gieniek był wczoraj w szepietowie. jednak tam dojeżdża ten "słynny autobus"

a nogi miał umyte chociaż 🤔

wożą ich jak zwierzęta w zoo

16 godzin temu, Bercik92 napisał(a):

jakiego Grzesia?

jakiś opóźniony jesteś 🤔🤦

na YouTube sobie zobacz podobno są filmy😎nie oglądam żadnych pato youtuberów typu słomek lub tych rolników z Bollywood

Kiedyś oglądałem ursus&ursus lub Damiana ale z czasem mi się znudziło 

a co do grzesia to oglądałem kiedyś ale później już nic ciekawego nie było

Skoro już mowa o szepietowie to był.ktos w niedzielę przed południem w skawska hale i kto to jest że była kolejka do zrobienia zdjęcia?

IMG20250629103234.jpg

Edytowane przez Bercik92
Opublikowano (edytowane)

Czyżby Andrzej kupił nowy ciągnik bo u Kacperka na tiktoku widziałem JD 3040 stał koło Ursusa z dopiskiem nowy nabytek 🤔 🙂

Edytowane przez Roki212
Opublikowano
20 minut temu, Bercik92 napisał(a):

jak nie będzie dbał o olej to zaraz będzie wchodził.w koszty remontu pompy 🫣

jego kasa jego problem choć jemu to budżetowo , dwuastke ursusa lub belarusa 6 garów małego można co najwyżej 

34 minuty temu, jaco512 napisał(a):

Ciekawe czy dbał o coś z maszyn do tej pory?

jeśli filma przy okazji kręcił to tak 

Opublikowano
12 minut temu, slawek74 napisał(a):

nie wiesz czego 🤣🤣🤭🤦

dobrze go karmi albo jest jak w tym kawale 

Mały chłopiec wchodzi do sypialni rodziców i widzi, że jego matka siedzi na jego ojcu i podskakuje. Matka zauważyła swego syna, gdy wyszedł zsiadła szybko z ojca, ubrała się i zaniepokojona tym, co mógł zobaczyć, poszła się dowiedzieć, co naprawdę widział. Syn spytał:
- "Co robiłaś tatusiowi, mamusiu?"
Mamusia odparła
- "Wiesz, jaki twój tata ma wielki brzuch?"
Chłopczyk odpowiedział:
- "Tak, rzeczywiście ma".
- "Widzisz, wiec czasami pomagam mu go spłaszczyć", wyjaśniła mamusia.
Chłopczyk na to:
- "Tylko marnujesz czas, to nigdy nie zadziała"
Mamusia, skonfundowana, spytała
- "Dlaczego tak uważasz, synku?"
- "Bo za każdym razem, jak idziesz na zakupy, ta pani z drugiej strony ulicy przychodzi, klęka w sypialni przed tatusiem i pompuje go znowu!"

• Haha 1

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Raczo
      Ostatnio zauważyłem, że muzyka tak lubiana na zabawach wiejskich jak Disco Polo zaczyna powracać do łask i przeżywa teraz swój renesans. Nawet jak byłem na giełdzie w Słomczynie to jeszcze kilka tygodni temu leciało tam same Techno i pokrewne, a teraz jak nie słychać Boys'ów to Akcent albo Toples. Co myślicie o tym rodzaju muzyki? Moim zdaniem to najlepsza muzyka na zabawy i imprezki w remizie :lol: .
    • Przez AugustBazy2
      Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Nasze doświadczenie obejmuje programowanie, uruchamianie exploitów i konfigurowanie ataków DDoS, baz danych, hakowanie WordPress Pharma, SEO i projektowanie stron internetowych, hosting i administrację serwerami, marketing i usługi hakerskie stron internetowych. Lubimy wyzwania związane z robieniem rzeczy, w których większość innych się poddaje.
      Przykłady:
      Ataki typu spear phishing w celu uzyskania kont wybranych celów. Łatwe odzyskiwanie haseł do kont większości sieci społecznościowych i zdalne sterowanie smartfonami. Hakowanie kont na Facebooku, Reddicie, Instagramie i Twitterze. Usuwanie rejestrów karnych, zwiększanie wyników kredytowych, zmiana oceny w szkole, śledzenie lokalizacji na żywo itp.
      Pełny pakiet: dostęp do urządzeń i kont osobistych lub firmowych oraz znajdowanie niezbędnych danych. Hakowanie serwerów internetowych, serwerów gier lub innej infrastruktury internetowej. Szpiegostwo przemysłowe, uzyskiwanie prywatnych informacji od kogoś. Nie mamy żadnych ograniczeń ani limitów co do rodzaju oferowanych przez nas prac i usług!

• Przez gregorius
      Tak więc ten temat ma być o ulubionych książkach, które kiedykolwiek czy ostatnio przeczytaliście, podzielcie się tytułami, streszczeniem, lubianymi autorami, tak aby rozpropagować czytanie owych lektur bo "Czytanie jest dla umysłu, tym czym gimnastyka dla ciała". Jakie gatunki u was przodują na półkach, ile czasu dziennie poświęcacie na czytanie i co jest dla was najważniejsze w czytaniu (poznawanie świata, nauka, doświadczenia życiowe)?

Mam nadzieję, że ten temat się przyjmie i będziemy mogli podzielić się spostrzeżeniami

Ja ostatnio przeczytałem "Myśli nowoczesnego endeka" Rafała A. Ziemkiewicza a teraz jestem tak w połowie "Ziele na kraterze" Melchiora Wańkowicza

Pierwsza opowiada o zmianach społecznych po 89 roku, o Polakach, o tradycji endeckiej, o zagrożeniach dla nas Polaków, o sytuacji politycznej obecnie, o tym dlaczego nie możemy podnieść się po upadku komuny i trwamy dalej w poprzednim ustroju...

Druga mówi o rodzinie jej nadrzędnych wartościach, o domu jako wspólnocie, o dorastaniu dzieci, które mimo ciężkich warunków wraz ze wzrostem zamożności rodziców dojrzewają i poznawają nowy świat, akcja toczy się w latach 20 XX wieku wtedy to rodzi się Krysia....

pozdrawiam gregorius
  • Dodaj nową pozycję...
v