Skocz do zawartości

"Rolnicy. Podlasie" i inne programy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
46 minut temu, slawek74 napisał:

śmiac czy nie ale sie ogląda 😀 a co lepiej tych co dynie lupią i pachną 😛

no jakoś u nich drętwo 🤔  Już lepiej było dać Agnieszke tą od koni z mężem 😆

Opublikowano
3 godziny temu, DANDYS napisał:

I drogi ten zlomowiec po 2zl , 

W moich stronach 2zł/kg złomu to normalna cena. Złom użytkowy to po 2,5zł/kg.

19 minut temu, czesio200 napisał:

2zl to za zlom użytkowy a rury to chyba byly nowe.

Te rury napewno nowe były.

1 minutę temu, DANDYS napisał:

U nas w pecu po 1.2wszystko idzie co sobie znajdziesz, 

To po ile za kg złomu płacą w skupie na tym złomowisku?

Opublikowano

Więzi ją w przyczepie. 

Jest ładny poranek w Plutyczach, na podwórko zajeżdża koparka by przekopać dołki na prąd i wodę, koparka ustawiona już ma brać pierwszego kęsa zimi aż tu nagle słychać głos anrzeja"to nic nieda" 😂

Andrzej był zdenerwowany bo pieniądze przeznaczone na belarkę musiał wydać na złomie, wina agencji. 

Opublikowano

U mnie to tera złomy pozamykane dla kupców i nic nie sprzedają... Dobrze ze sa zapasy. M😁

Opublikowano
5 godzin temu, kris91 napisał:

Jakby to on powiedzial: "A ile będzie to wszystko kosztowało?"

też sie pytam bo niekiedy są  mongoly takie że na wagę nie sprzeda tylko na sztukę/rzecz o za każdym razem trzeba sie pytac bo jak walne cenę to sie odkłada spowrotem towar na placu i idzie z tamtąd

3 godziny temu, czesio200 napisał:

2zl to za zlom użytkowy

to drogi złom, u nas rozrzut od 1,5 do 3 za kilo użytkowego, czasem się kombinuje jak kolor wynieść w cenie stali i niekiedy się udaje ale najczęściej tam się bierze gdzie taniej

Opublikowano (edytowane)
W dniu 21.12.2020 o 11:17, pafnucy napisał(a):

i pani doktor coś nie widać... 

Jajca na Wielkanoc marynuje 😂

____________________________________________________________________________________________________________

AgroDane.pl - portal poświęcony specyfikacjom maszyn rolniczych takim jak ciągniki rolnicze, kombajny zbożowe oraz ładowarki teleskopowe. Dane techniczne, porównania modeli oraz opinie w jednym miejscu. Użytkownik agrofoto wszystkim poleca tą stronę z całego serca :)

Edytowane przez andrewk
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
6 godzin temu, karol6130 napisał:

Więzi ją w przyczepie.

wirusa kastrują  i delektują się jajami  "Fabergé" jak w Laszkach

Edytowane przez kontenovy
Opublikowano

Ło matko, jak to można oglądać 🤦‍♂️🤭🤔 Mnie ten krótki filmik już zmęczył, a gdzie pół godziny czy godzinę oglądać 🙆‍♂️🙆‍♂️🥴🥴🥴

Opublikowano

@kris91 też się zdziwiłbym dopóki nie spotkałem gościa na własne oczy , jedyny program jaki oglądam od początku do końca to rolnicy podlasie , do reszty nie podchodzę, filmów ,seriali, wiadomości czy innych pierdół nie ogladam ,czasem przelece po kanałach co leci i czasem na koło fortuny rzucę okiem jak ktoś ma dobrą passę

Opublikowano
Dnia 20.12.2020 o 17:42, kris91 napisał:

Anżejowi złączyć ministerstwo rolnictwa i "rozwoju wsi" z ministerstwem cyfryzacji, Gienek minister finansów, Jaruś minister edukacji, Jastrząb minister obrony narodowej, a Bogdan minister polityki rodzinnej 🤭🤭🤭😂😂😂

Można się śmiać ale wcale nie byłoby gorzej niż jest.

Dnia 20.12.2020 o 20:32, superfarmer02 napisał:

ale w sumie po co ma tam wchodzić jak wszystko do żarcia da do wanny aby tylko pościelić i obornik

Krowy mają zawsze czyste więc ścielą często.

Dnia 20.12.2020 o 20:34, karol6130 napisał:

Pościelić, i w razie czego żeby szybko wypuścić 

Byku w 21 wieku wrócił 60 lat do tyłu, ciagnik, auto, robią klimat, tylko on kosmita w tym uniformie. 

Powiem Ci, że w tym świecie coraz częściej czuję się jak kosmita...

Dnia 20.12.2020 o 21:29, kontenovy napisał:

a na cholere mi ona ? u mnie większa bieda niż w Plutyczach

z resztą już się z niej wyleczyłem

jg.jpg

Widzę, że uważnie oglądałeś odcinek i z odstojnika pijesz 😉

Dnia 20.12.2020 o 21:36, bratrolnika napisał:

Maciek, chowaj zlom

...i przepał 😂😂😂

• Haha 2

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Raczo
      Ostatnio zauważyłem, że muzyka tak lubiana na zabawach wiejskich jak Disco Polo zaczyna powracać do łask i przeżywa teraz swój renesans. Nawet jak byłem na giełdzie w Słomczynie to jeszcze kilka tygodni temu leciało tam same Techno i pokrewne, a teraz jak nie słychać Boys'ów to Akcent albo Toples. Co myślicie o tym rodzaju muzyki? Moim zdaniem to najlepsza muzyka na zabawy i imprezki w remizie :lol: .
    • Przez AugustBazy2
      Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Nasze doświadczenie obejmuje programowanie, uruchamianie exploitów i konfigurowanie ataków DDoS, baz danych, hakowanie WordPress Pharma, SEO i projektowanie stron internetowych, hosting i administrację serwerami, marketing i usługi hakerskie stron internetowych. Lubimy wyzwania związane z robieniem rzeczy, w których większość innych się poddaje.
      Przykłady:
      Ataki typu spear phishing w celu uzyskania kont wybranych celów. Łatwe odzyskiwanie haseł do kont większości sieci społecznościowych i zdalne sterowanie smartfonami. Hakowanie kont na Facebooku, Reddicie, Instagramie i Twitterze. Usuwanie rejestrów karnych, zwiększanie wyników kredytowych, zmiana oceny w szkole, śledzenie lokalizacji na żywo itp.
      Pełny pakiet: dostęp do urządzeń i kont osobistych lub firmowych oraz znajdowanie niezbędnych danych. Hakowanie serwerów internetowych, serwerów gier lub innej infrastruktury internetowej. Szpiegostwo przemysłowe, uzyskiwanie prywatnych informacji od kogoś. Nie mamy żadnych ograniczeń ani limitów co do rodzaju oferowanych przez nas prac i usług!

• Przez gregorius
      Tak więc ten temat ma być o ulubionych książkach, które kiedykolwiek czy ostatnio przeczytaliście, podzielcie się tytułami, streszczeniem, lubianymi autorami, tak aby rozpropagować czytanie owych lektur bo "Czytanie jest dla umysłu, tym czym gimnastyka dla ciała". Jakie gatunki u was przodują na półkach, ile czasu dziennie poświęcacie na czytanie i co jest dla was najważniejsze w czytaniu (poznawanie świata, nauka, doświadczenia życiowe)?

Mam nadzieję, że ten temat się przyjmie i będziemy mogli podzielić się spostrzeżeniami

Ja ostatnio przeczytałem "Myśli nowoczesnego endeka" Rafała A. Ziemkiewicza a teraz jestem tak w połowie "Ziele na kraterze" Melchiora Wańkowicza

Pierwsza opowiada o zmianach społecznych po 89 roku, o Polakach, o tradycji endeckiej, o zagrożeniach dla nas Polaków, o sytuacji politycznej obecnie, o tym dlaczego nie możemy podnieść się po upadku komuny i trwamy dalej w poprzednim ustroju...

Druga mówi o rodzinie jej nadrzędnych wartościach, o domu jako wspólnocie, o dorastaniu dzieci, które mimo ciężkich warunków wraz ze wzrostem zamożności rodziców dojrzewają i poznawają nowy świat, akcja toczy się w latach 20 XX wieku wtedy to rodzi się Krysia....

pozdrawiam gregorius
  • Dodaj nową pozycję...
v